• VolimDinamoOo
    579
    Jos urugvajac i golman da dodju i kljucaj sve do 1.1
  • pešća
    1.9k
    Ako to netko u klubu smatra dovoljnim za Ligu prvaka imamo problem. Meni se ne gleda rušenje negativnih rekorda.
  • Paggini
    96.7k
    Meni se ne gleda rušenje negativnih rekorda.pešća

Nemoj gledat prijatelju :up:
  • ZGBhoy
    2.1k
    ako sportski izborimo Ligu Prvaka, igramo Ligu Prvaka.
    Kaj sad zbog straha od negativnih rekorda da dobrovoljno igramo Europsku Ligu?
    Naravno da nije lijepo čut 9 puta yabadabadu u Minhenu, al cilj mora uvijek bit LP
  • NitkoBitan
    38.4k
    Bio sam glup i pročitao komentare na instagramu Dinama ispod objave Fuzy TayloraCerealKiller

Dosta interneta danasCerealKiller

Ekipa javlja da Dinamo mora dovest Silica, Tavaresa i Safarica iz Varazdina. Laku noc.
  • deda
    47.8k
    I babu Jagu na ugovor, vele da dobro copra
  • don
    21k
    Musah je onaj igrač za kojeg Kvasina tvrdi da dolazi u slučaju LP
  • NitkoBitan
    38.4k
    Kvasina, Kvasina... i dalje ne znam tko je to al znam da moze pogodit samo dal je vani dan il noc.
  • rioda
    18k
    Nakon pobjede i prolaska u Ligu prvaka kreće ludnica!Nogo

Samo da prođemo Thun
  • Dudu 9
    1.1k

Igrao jučer 90 minuta u pobjedi protiv Torina.
    Ako je to istina svaka čast Bobanu, ali teško mi je u to povjerovati, pogotovo kada informacija dolazi od Kvasine.
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Nazalost ja ne pamtim sta je kvasina pogodio od kad ja pratim a pratim od frigana
  • Orc123
    16.8k
    Znaci ako Kvasina to kaze onda sigurno nit dolazi taj iz Milana, a bome ni Kotarski....jedino mozda Frigan ili Smolcic.
  • Gradina
    364
    Tko je Kvasina, hoće li neko konačno objasniti
  • Šteco
    2k
    Tko je Kvasina, hoće li neko konačno objasnitiGradina

Josip Kvasina, samostalni sportski novinar iz Sarajeva, sa stalnom adresom u Zagrebu. - Germanijak.

Nikad mi nije bilo jasno zakaj se ti podcast "novinari" uopće prate. Balkan Dede, Lažne Devetke, slučajni komentatori kao Denis, i slično.

Još je Kvasina normalniji u toj džungli, ali i dalje ne kužim da ekipa svakom vjeruje kako god da napiše, bez obzira što je u povijesti bio toliko puta dezinformiran i širio fake news.

Obični drobitelji prazne slame po raznim podkastima sličnih likova, željni pažnje. A da bi do nje došli, nije cilj biti novinar i nešto istražiti i napraviti svoj posao, nego hejtati, prepisati, a u konačnici i izmišljati da bi bio klikan, citiran i dalje pozivan u druge emisije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.