• ZrnTSCHeZ
    2.2k

Prilikom prijave kôda za preuzimanje nagrade, iz kluba odgovorili ( :up: za individualizirani, a ne generički mail) da prema internim pravilima svi osvajači mystery boxa dobivaju identičan set nagrada...i da se pravila moraju poštovati.

E sad...tu nekaj onda ne štima...možda ti frend ipak piknul dres, al opet sivi Beljo mi ne bi baš ulazil u kolekciju iz "prošlih sezona"...
  • jp23
    4.5k
    Jel ima netko kome app nije očitao bodove sad za Rudeš?
    Edit: Zanemarite, ugasio pa upalio app, sve ok
  • dinamozivivjecno
    3.4k
    jel samo ja imam problem sa dodavanjem bodova za tekmu? karta na ulazu normalno ucitana, a sad kad sam dosao doma i htio unijeti qr kod mi javlja neku gresku??
  • mali M
    10.4k
    tako je i meni bilo.. na kraju skrinšot poslao ženi i sa njenog ekrana slikao kod.. vrlo bedasto zamišljeno s time da se potiče online kupovina. Tako sam zakasnio i sa dodavanjem bodova za Belupo jer mi nije htjelo odma nadodati pa dok sam čekao da proradi sam propustio...
    I još uvijek ne kužim jel si mogu štancat bodove na plavom korneru ako nemam godišnju? zadnji put sam pital žensku jel trebam dat člansku za bodove i ona mi rekla dal imam godišnju i ak nemam onda ništ.. baš mi je kaotičan taj program vjernosti..
  • mlinchica
    7.2k
    I još uvijek ne kužim jel si mogu štancat bodove na plavom korneru ako nemam godišnju? zadnji put sam pital žensku jel trebam dat člansku za bodove i ona mi rekla dal imam godišnju i ak nemam onda ništ.. baš mi je kaotičan taj program vjernosti..mali M

Nemam godišnju.
    Na svakom plavom korneru otvorim GNK Dinamo aplikaciju na mob, s kodom za plavi korner, očita ga i dobijem bodove.
    Mislim da me nikad nitko nije pitao za godišnju.
    Znači, samo kod s aplikacije ali ga moraš očitat prije plaćanja karticom odnosno moraš im pokazat da želiš očitat kod prije nego ti prebaci na plaćanje (mislim, možeš i zakasnit ali onda mora poništit plaćanje da očita prvo kod za bodove pa onda ide plaćanje, kaj stvara dodatni delay na šanku :grin: ).
    Možeš tako.
  • Sajla
    23k
    kaj nije godišnja samo za popust? a bodove skupljaš bez obzira.
  • dinamozivivjecno
    3.4k
    Meni su na tekmi protiv Vikinga rekli da ne mogu skenirat onaj qr kod za skupljanje bodova u plavom korneru, samo za godisnje, a neki dan protiv Varazdina dodem na isti taj stand, ali druge cure su bile i odmah su rekle da se moze skenirat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.