• hardek
    12.3k
    Gospodin.
  • DrRatoljub
    1.3k
    Svaka čast na fer play potezu. I njemu bi bio povratnički gol.
  • bbb medimurje
    5.2k
    Kakav gospodin
    Kapa dolje majstore!
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Orša za sve tetkove :strong: kakva faca ,svaka čast na gesti
  • Jaro
    12.5k
    Ovaj potez u rangu onog asista na SP kad je dao ne znam vise kome u kontri 2na1...
    Ljudina!
  • Maks18
    23
    Majeru za 4-1 protiv Kanade. Inace bilo mi je drago vidjeti kako je u utakmici cak na klupi, kad su ga pokazali kako s Filipovicem prica nesto oko taktike. Nije se vratio da zivi od stare slave, nije jos pravi ali je 100% unutra i prije ili kasnije ce mu lopta to vratit.
  • InteraGal MGC
    53
    Uvjeren sam da će ga krenut...do sada u ne baš pretjerano dobrim nastupima imao je 2 stazive i jednom su mu protiv thuna ocistili loptu ga gol crte, ma bit će to sve uredu vjerujem u njegovu eksploziju
  • mali M
    10.4k
    u ne baš pretjerano dobrim nastupima imao je 2 stazive i jednom su mu protiv thuna ocistili loptu ga gol crte,InteraGal MGC

I gurnuo je u čiste šanse i Lisicu i Zajca i Belju i Stojkovići... Trebao je imati već i 3-4 asista da se nisu ispromašivali ko veliki... Ali da, sve je to jako blizu da ga krene forma... Samo bit strpljiv... Ovo što nam je danas Hoxha priuštil je za anale...
  • jedan u nizu
    19.1k
    Njemu bi povratnicki gol znacio jednako kao i Mudraziji.
    Ali je gospodski ispratio loptu samo.
    Veliki naklon gospodinu
  • Laugreano
    6k
    Kakav frajer
  • marcio amoroso
    53.2k
    Nije Orša postao to šta je jer je debil nego zato što je skroman dečko koji baš svaki put da sve od sebe i koji ima maksimalni respekt prema dresu koji nosi.

Ovo što je napravio jučer je nešto što se od čovjeka kao što je Orša očekuje. I nemojte suditi Orši nakon par izvedbi koji možda nisu na nivou na koji smo svi navikli. Isporučiti će on kada bude najpotrebnije.
  • Miro Vugrinec
    10.5k
    Ovo što je napravio jučer je nešto što se od čovjeka kao što je Orša očekujemarcio amoroso

Ovo je po meni jedini realan kut gledanja na jučerašnju situaciju, a i na situaciju iz svjetskog 2022. Od normalnog i poštenog čovjeka kakav je Mislav i očekuješ da ispoštuje svog kolegu, tako da ne bih radio nikakve legende od ovakvih prica nego bi mi to bio neki minimalni standard u klubu kakav jesmo i kakav tezimo biti. A za Orsu sam siguran da će za poštenje i lopta vratiti
  • Zagi
    18.9k
    Ah nebi baš ni gledao to kao neki minimum,
    Cristiano Ronaldo bi ti to zakucao u mrezu i siuuuuuuuuuu ...

Rijetkost je ovakva nesebičnost i empatija.
  • Jurki
    27.6k
    Isporučiti će on kada bude najpotrebnije.marcio amoroso

Stavanger calling.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions