• Jos-Optimus
    12.9k
    sjecas li se kad Del Piero nije zabio iz igre vise od pola godine...svaka emisija Petice je pratila tu pricu...i dođe tekma, Alex prođe golmana, gurne prema golu i na samoj crti dotrci Inzaghi i šus u gol i krene divljački slaviti, a svi ga u čudu gledaju :lol:
  • Jaro
    12.5k
    zarovje i zavrsio u Milanu... Pippo legenda
  • Shimano9
    58
    Ja ne vidim da će Oršić biti išta brži i agilniji, on je prošao pripreme, došao iz kluba gdje je imao minutažu neku i nije iz ozljede. Došao je u klub kojeg poznaje i nije mu nova sredina, svaka njemu čast al on nije došao u Dinamo da bude gospodin već da probija i zabija. Očekujem da brzo dođe na razinu ili to neće valjati i bit će flop. Jer Hoxha je na plafonu svojih mogućnosti, a vidimo da taj plafon nije za europski Dinamo, a čak i on bolje prodire nego Oršić. Nisam od onih koji su fanovi likova već samo djela, ja samo gledam tko igra dobro i tko ne. Tako je i Ademi bio promašaj s povratkom, nadam se da će Oršić opravdati povratak, jer ovo do sad je ispod razine. Još jednom, super je to da je fer i korektan, al ja bi radije da je drzak i da zabije 10-15 komada i da ima asista i driblinga po utakmici, nego da je gospodin s nula učinka. Pa pričamo o nogometu a ne o ljubavnoj sapunici, igra je bitna. Naravno, ako on ovo sve isporuči i uz to bude i takav kakav je, dapače, skidam 100 kapa dolje, al to treba tek pokazati i želim mu sreću, a najviše Dinamu s njim.
  • GeneralNapoleon
    2.6k
    Jer Hoxha je na plafonu svojih mogućnosti, a vidimo da taj plafon nije za europski Dinamo, a čak i on bolje prodire nego Oršić.Shimano9

Hoxha je od silnog prodiranja u 238 minuta dosdasnje sezone HNLa uspio kreirat cak 0 velikih prilika. Dok je neprodorni Orsa u 32 minute HNLa kreirao samo 2 velike prilike.

Poanta ovoga mi je da Orsic nikad nije bio krilo koje je prodiralo kao Hoxha, pa ni u primeu. Ali sad od jednom je to problem jer je star?

Ne mora prodirat ako ce kreirat stvari. A i ovakav "los" vec kreira. Zato sam siguran da ce ucinak doci.

Edit:
    Da jos nadodam primjer. U polusezoni 22/23 gdje je Orsic bio izuzetno ucinkovit sa 8 golova i 5 asistencija u 15 utakmica (943 minute) HNLa je imao ravno 0,3 driblinga po tekmi uz uspjesnost od fenomenalnih 24%.
  • Shimano9
    58
    Uzmi službene brojke a ne iznositi neistine, a drugo Oršić se znao izbaciti na nogu, uglavnom samo desnu i tu je uvijek bio limitiran, pa zabijati, sad toga nema. Ako je tebi ovakav Oršić super i dovoljno pojačanje za europu, pa i hnl, onda smo najebali. Što ne znači da ne može biti bolji i da ja griješim, al teren je mjesto gdje se mitovi razbijaju, a ne od fanova na forumu koji se zaljubljuju u igrače a ne u igru. I ne, ne radi se o godinama već o igri, ako on može i s 40 isporučiti brojke ja sam za.

evo i za ddatak moj dodatak, za moderna krila koja sad zabijaju više od klasičnih špica, i to je bio samo prosječan učinak, a ja pričam o tome da mi trebamo misliti u okvirima izvrsnog a ne prosječnog kao do sad ako želimo biti još veći klub
  • GeneralNapoleon
    2.6k
    Uzmi službene brojke a ne iznositi neistineShimano9

Na kakve to sluzbene brojke mislis i koje su to tocno neistine? Sve tocne brojke sa sofascorea. Ako ti to nije dovoljno sluzbeno je to tvoj problem.

i to je bio samo prosječan učinakShimano9

Ako ti je preko 1 g/a na 90 minuta prosjecno onda mi je zao ali sumnjam da cemo naci krilo koje te zadovoljava :lol:

Doslovce nam je prime Orsic najefikasnije krilo koje smo imali zadnjih ne znam kolko godina.

Jel ovaj Orsic prime Orsic? Naravno da nije. Ali ja vidim da i dalje dobro kombinira sa suigracima i da je samo pitanje vremena kada krenu dolazit i brojke.
  • Shimano9
    58
    Samo je pitanje vremena je baba vanga teorija, čuj dobro kombinira lol. Nitko sretniji od mene da to pokaže, jer nama je ta strana ovisna o mladom beku očito. A opet, Hoxha nije dovoljno dobar kako sam i rekao, a on je kreirao situacija iz prodora i zabio gol, Oršić nije zabio još i ovo što je sad pustio ne računamo jer to ni nije njegovo bilo. Soudani razina minimum za krilo, a ako želimo biti klub za LP onda treba pucati visoko. Dok mi raspravljamo tko je imao manji učinak Hoxha ili Oršić, onda je to banana, nemoguće je da se to ne razumije.
  • rokikaciga
    17.3k
    Ja ne znam jesi ti koju pozitivnu rekao na forumu
  • Shimano9
    58
    Jel ja? Zajebao si se, rekao sam hrpu, evo pohvalio sam Tabinasa, Kovačevića, Vinlofa... al valjda kad nisam u istom toru oko ljubimaca onda sam negativac. A da ne govorimo koliko sam pozitivan bio za SP i hvalio dok su se možemo ekipa bacali po podu jer je trump itd... tko je onda negativan zapravo?
  • GeneralNapoleon
    2.6k
    A opet, Hoxha nije dovoljno dobar kako sam i rekao, a on je kreirao situacija iz prodora i zabio gol, Oršić nije zabio još i ovo što je sad pustio ne računamo jer to ni nije njegovo bilo.Shimano9

Meni ovo zvuci kao "Hoxha kreira vise i bolji je od Orse". Ako te krivo shvacam ispricavam se. Ali poanta mog upisa je da to uopce nije tocno. Hoxha mozda ima tap in protiv Rudesa, ali to sto zelim rec je da on mozda vise zuji svojim driblinzima ali prakticki nista niti kreira niti donosi.

Dok Orsic, kao sto rekoh, ima vec kreirane dvije velike prilike u samo 32 minute igre. Da su suigraci bolje reagirali mogao je imat i dva asista naprimjer. Ne znam po cemu je onda "baba vanga teorija" pretpostavljat da ce brojke krenut. Jer kreira vec i ovakav "ocajan".

Hoce li to za Europu bit dosta vidjet cemo. Meni je trenutno najveci upitnik njegova brzina. Ali protiv niskog HNL bloka to svakako manje dolazi do izrazaja, pa ocekujem da za HNL bude top.
  • Dzoni
    7.7k
    dok su se možemo ekipa bacali po podu jer je trump itd...Shimano9

Ummm koji kurac?
  • vjeko1701
    28.3k
    dok su se možemo ekipa bacali po podu jer je trump itdShimano9

Tko je to tu možemo ekipa?
  • Shimano9
    58
    "Dok Orsic, kao sto rekoh, ima vec kreirane dvije velike prilike u samo 32 minute igre.", pa o tom subjektivnom ti i pričam, i Hoxha je par puta tako probio i dodao, al nisu zabili, no svi vide ono što vole. Al da ponovim, ni jedan ni drugi nisu na razini europskog Dinama, i svatko tko to ne želi priznati ne žćeli klubu najbolje. Da li će ili neće su kao što rekoh baba vanga prognoze, dok ne vidim na terenu nema ništa. Evo, gura se malog Mikića a danas u B ekipi zamijenjen i ništa nije pokazao. Kao da ja ne bi volio da naš dečko bude dobar, al jbg, budimo realni nismo amaterski klub treba opravdati lovu
  • joesimunic
    419
    hahaha ma ne treba se zamarat s dijagnozom..
  • Shimano9
    58
    Koja dobra fora :lol: evo pišam, jer nastupaš negdje da te dođem gledati, platio bi samo da slušam te unikatne i nove fore koje bacaš, genijalno, perfektno, naprosto neodoljivo slatko :rofl: pišam i dalje i valjam se evo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions