• Ljubo
    1.7k
    Kolega, jeste li dobro?
  • Shimano9
    58
    Ne, pišam od smijeha jer su tako zabavni komentari stand up legendarni, i boli stomak od smijeha kako su unikatne fore i podjebavanja, ono nečuveno. Kako to da se i ti ne smiješ do suza pa ne bi pitao?
  • joesimunic
    419
    Da je bar fora bila pa bih rekao, ja sam malko zabrinut? Krenuo pisat i trovat na više tema, a idalje nisam vidio i jedan donekle normalan post.. a ako nije dijagnoza pisat na temi od Oršića a i općenito na nogometnom forumu o možemo i Trumpu (Wtf?!), onda ne znam šta je..
  • Dzoni
    7.7k
    Zanimljiv način za pokazati "pozitivu" na forumu.
  • Shimano9
    58
    "Da je bar fora bila pa" Ajde!? Svi se uhvatili dvije riječi koje su naglašavale tko je zapravo bio oko čega negativan, a na forumu se prije mene pisalo o tome kako ja ne kažem pozitivno nikad, što je laž. Al kao da to nekoga briga. No nije ni mene, rekao sam o Oršiću što vidim, i što brojke kažu, a sve drugo je kao napad tinejđerica oko omiljene pjevačice, bez konstruktivne rasprave o činjenicama, brojkama!
  • Shimano9
    58
    Zanimljivo je da sam bio pozitivan oko SP, to je bila poanta koja se ili namjerno ili iz limitiranosti fulala pa se uhvatio samo ovaj dio u cijeloj rečenici. Jel pozitiva bila pljuvanje i željenje da se završi nogomet i SP čim prije? lol
  • joesimunic
    419
    Da majstore dobro, ti si najpametniji, ne brini se šta ti već sedam ljudi tu govori da ohladiš malo.. uživaj!
  • Shimano9
    58
    Skrivanje u masi iza svih te ne čini ispravnim, i hijene žive u čoporu pa... a ti si se ubacio u raspravu kao zadnji ..... s lošom i jadnom forom na razini klinca. Ničim nisi doprinos dao raspravi oko Oršića, a ni opravdao laž da sam ja uvijek negativan, nadasve, potvrdio si koliko je negative čim nisi fan i obožavateljica. Dapače, dok sam ja govorio o brojkama i Oršiću, padobranac je upao s napadom da sam negativan, al to nikoga ne jebe i nije off topic, lol. Ajde ti meni isto uživaj u svojoj pameti onda i pričaj o Oršiću na temi ili nemoj, jb mi se
  • GeneralNapoleon
    2.6k
    pa o tom subjektivnom ti i pričam, i Hoxha je par puta tako probio i dodao, al nisu zabili, no svi vide ono što voleShimano9

Ja ne znam jel ti ne razumijes ili ne zelis razumijet. Nikakva subjektivnost to nije, nego statisticke cinjenice sa aplikacije koja se iskljucivo time bavi. A po toj aplikaciji Orsic ima u 32 minute stvorene dvije velike prilike dok Hoxha ima u 238 minuta nula stvorenih prilika.

To nema veze sa mojim ili tvojim subjektivnim misljenjom. Nego je poanta da je moje subjektivno misljenje (Orsic stvara vise prilika od Hoxhe), podrzano statistickim podacima za razliku od tvojeg subjektivnog misljenja (Hoxha stvara/probija vise od Orsica).

Cijela poanta mojih upisa je da Hoxha probija ali se iz toga ne rode nikakve sanse, jer recimo probije i posalje centarsut unruke golmana, dok Orsic ne probija igrace 1 na 1 ali kroz pas igru i kombinatoriku vise stvara od Hoxhe.

Makar trebam razjasnit da ni ja nisam uvjeren jel ijedan od njih dvojice trenutno dovoljno dobar. Jedini "case" koji radim je da je Orsic bolji od Hoxhe.
  • Shimano9
    58
    A ja sam rekao da je žalosno da raspravljamo o nijansama i lopti il dvije, jer to je zapravo rasprava o tome tko je gori a ne bolji. Cijela priča je i bila da Oršić nije ničim još opravdao povratak, ne kažem da neće, ali s obzirom na sve što sam u prvom postu rekao, nisam uvjeren. Dapače, ranije sam govorio da Hoxhu treba prodati i dovesti pravo krilo da konkurira Oršiću, pa nek se bori s tim likom, a ne da je na razini da se s Hoxhom uspoređuje u loptu dvije. A brojke ako gledamo igrač koji ni nije krilo ima bolje brojke od obojice, Vidović, a isto tako i Bakrar. Obojicu smo prodali i imamo igrače koji će, možda, u budućnosti biti super, al ne sad. E sad, oni ipak vide više i znaju bolje od mene, možda Oršić i proigra, al opet bi volio da ima jaču konkurenciju od Hoxhe, tko ne bi?
  • Georginho
    790
    Orši trebaju samo 2-3 gola i/ili asista da se napuni samopouzdanjem i podsjeti na stare dane. Nije on zaboravio igrati nogomet, niti je toliko tehnički pao. Treba ga samo krenuti...
  • Shimano9
    58
    Možda, on je malo plah i treba mu boost inače. Ali iako tehniku ne gubiš lako, agilnost i brzinu gubiš sigurno. Ovisno o radu i genetici koliko brzo, no u najmanje jednoj kontri sam ostao zatečen koliko je zapravo bio sporiji. Ako vidimo Lisicu koji baš zbog brzine igra bolje i daje više a iskustvom i godinama tek treba rasti, onda je to danas u nogometu ipak jedna velika mana.

Može li Oršić još naći onaj mali dio da se u koraku brže izbaci na desnu i zavuče ju u gol? Ne znam, do sad nisam vidio. A ako je u Pafosu bilo opravdanje da je igrao na krivoj strani pa nije zabijao, ja bi pitao ali zašto? Zašto ga je netko stavio tamo ako on ima još taj potez i može? No to su sad već pretpostavke i ne mogu tvrditi ništa, imamo i glupih trenera bez daljneg. Ono kaj je sigurno je da on do sad nije opravdao povratak, pa čak i ako će to napraviti u budućnosti, ova tvrdnja stoji jer brojke i dojam koji svi ipak vidimo to potvrđuju.
  • Thor
    3.8k
    Ajde sta si navro ko mutav. Olabavi malo :brow:
  • Shimano9
    58
    Evo opet obožavateljica uliječe. Pričamo o Oršiću jer je to tema, mutava ti ....., ako nemaš kaj konstruktivno dodati kaj se upličeš u priču koju vodimo o igraču nogometnog kluba?
  • Thor
    3.8k
    Buraz,naporan si smanji malo broj okretaja. Uso si u iberturazu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions