• Eduardo
    30.3k
    Samo cu rec da Jakir konstantno opravdava svoj nadimak i nikakav komentar dana mi nece unistit hajp zbog naseg bivseg trenera.rokikaciga

Hajpaj koliko želiš, možeš i do iznemoglosti nitko ti to niti ne pokušava oduzeti... ako hoćeš stavi si ga i na avatar. Sve 5.

Komentar dana, da apsolutno jer je čovjek pogodio u sridu kad je opisao kako funkcionira forum svojim dobrim dijelom, a time pridonosimo i ti i ja. I to je zapravo puno veća istina od same rasprave o Sergeju Jakiroviću.

Izgleda da je danas postalo popularnije i prihvatljivije nazvati tovarskog Garciju trenerčinom,
    dok nazvati Jakira trenerčinom na temelju njegovih rezultata, već ne valja.
    FazeN

Koliko ti možeš dramatizirati s tom patetikom to je čudo jedno.

U ovakvim raspravama je u konačnici najzanimljivije što se nakon nekog vremena često pokaže da je istina negdje između oba ekstremna mišljenja.
  • Wallace99
    105
    upravo tako! Okolnosti dolaska, transfer ban, borba za opstanak i onda ne samo da je ušao u najviši razred već je premijerno i nokautirao Manchester United. Drago mi je da profa nastavlja čepit mnoge gubice.
  • vjeko1701
    28.3k
    A ti bi mogao početi malo normalnije pisat po forumu a ne "čepit gubice", slati ljude odkud su došli i sve ostalo kaj si skupio zadnjih par dana.

Malo smo svima istolerirali al sad povratak na normalnu komunikaciju.
  • KtcGoat
    7.3k
    Brat posijedio od Ajaxa u 26-oj
    Josip-s-first-shades-of-biancoceleste-Welcome-Sutalo-Avanti-Lazio.jpg
    bbcode za sliku
  • dd29
    1k

Tek s 26, amater, ja sam počeo sijediti s 15, s 18 sam imao pramen naprijed ko maxwell sheffield iz dadilje :p
  • jedan u nizu
    19.1k
    Kako nakon jedne utakmice kad je covjek preuzeo Hull City koji je na medusobni omjer/gol razliku ostao u Championshipu, pod transfer banom, uveo ih u PL i sada evo odlicno otvorio sezonu?Pacho

To ti je kao kada ti recimo 873 puta na ovom forumu napises ''dobri covjek Kova'', a covjek je cudesa napravio sa Slavenom prije toga.
    Ili je ubio u HNLu sa dinamom nakon sto si ga tu pohvalio da je dobar covjek 873 puta.

Ovdje na zoni je postalo toliko otrovno citati komentare za vrijeme utakmice jer bi svi sudili na uzorku od 5min.
    Nakon toga idu oni koji bi sudili na uzorku od jedne utakmice.
    A uz bok njima idu svi oni koji nase bivse igrace i trenere tu obasipaju hvalospjevima kada zabiju golu drugom klubu.
    ''a nama nije valjao''
    ''bobane slijepcu''
    ''maric grobar kluba''
    ''poseri se svima u usta''
    itd
    Takvi slicni komentatori samo cekaju svojih 5min slave kako bi sto prije upisali komentar na zoni i skupili 6 lajkova jer su bili najbrzi prst da to objave.

Skoro SVAKI bivsi igrac i trener dinama je bivsi sa razlogom.
    Od igraca su rijetko koji su otisli a da razlog nije to sto su nedovoljno dobri, vec su maltene prerasli klub i postali igracine od igraca. (poput Olma, Gvardiola, Sutala , ili pak Livija i Oršu koji su se otisli ostvariti negdje drugdje)
    Cak je i jedan Petkovic sa razlogom bivsi.
    Od trenera se osim Kuzeta ne mogu sjetiti nikoga tko je bez razloga bivsi. Svi su otisli jer su u nekom trenutku bili dovoljno losi za otkaz.

Pa tako i Jakir.
    Bivsi je sa razlogom.
    Nitko ne ocekuje da ce biti tako los trener kao sto je bio u dinamu u zadnjem periodu.
    I nitko ne ocekuje da ce svaki vikend rusiti Man utd i uvoditi underdogove u vise rangove.

Barem nitko normalan ....
  • Ljubo
    1.6k
    Prošlo malo ispod radara, Jakić jučer gol u kupu protiv Cottbusa
  • Jos-Optimus
    12.9k
    Izvrstan, da, najbolji? Ne, još uvijek ne. I to nije nikakva uvreda. Za biti najbolji trener trener mora pokazati da zna voditi i favorite, u Dinamu je poispadao par puta prosuvši prednost i nije se znao postaviti autoritativno u derbijima. Svaka čast na ovim uspjesima, to je brutalno, nadrealno i apsolutno zasluženo. Najbolji još nije
  • Zagi
    18.9k
    Najbolji još nijeJos-Optimus

onda imaš nekoga tko je po tebi jasno bolji.
    A taj je?
  • vjeko1701
    28.3k

Bilić je dva put promovirao klub u premiership a u njemu samom izborio europsko mjesto. Bešiktaš je vratio u vrh turskog nogometa a u europi izbacio Liverpool.

Kovač godinama radi dobar posao u Bundesligi, ima i naslov prvaka sa Bayernom, ima fenomenalnu sezonu sa Eintrachtom i osvajanje njemačkog kupa. Ima 1/4 finala Lige prvaka sa Dortmundom. Sa Monacom ima treće mjesto u francuskoj i finale francuskog kupa.

Jel brojimo neke ko Edena Terzića ili Vladimira Petkovića?
  • Zagi
    18.9k
    Broji koga hoćeš. Ne ide mi se u dubioze.
    Za ilustraciju ako napišem da Lebron nije najbolji košarkaš svih vremena, to podrazumijeva da po meni netko drugi je.
    Wilta nisam gledao , a i to je predaleko.

Meni je to Michael Jordan.

Ime i prezime. Enter.
  • vjeko1701
    28.3k
    Ti nisam dao onda 4 IMENA I PREZIMENA? Mislim ok, stavio sam samo prezimena ali valjda se podrazumjeva da mislim na Slavena Bilića i Niku Kovača a ne Ivana Bilića i Mišu Kovača.
  • Zagi
    18.9k
    Jesi ali tebe nisam to niti pitao.
    Ostavio si svoje mišljenje, super.

No pitao sam Josa.
  • Peškaman
    9.5k
    Bilić je dva put promovirao klub u premiership a u njemu samom izborio europsko mjesto.vjeko1701

Zar Bilić nije "samo" promovirao WBA u Premier Ligu 19/20 sezone?
    Vodio je Watford gdje se nije uspio plasirati u prvu ligu i West Ham u prvoj ligi.
  • vjeko1701
    28.3k
    Zar Bilić nije "samo" promovirao WBA u Premier Ligu 19/20 sezone?
    Vodio je Watford gdje se nije uspio plasirati u prvu ligu i West Ham u prvoj ligi.
    Peškaman

Ispravak netočnog navoda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.