• Eduardo
    30.3k
    Samo cu rec da Jakir konstantno opravdava svoj nadimak i nikakav komentar dana mi nece unistit hajp zbog naseg bivseg trenera.rokikaciga

Hajpaj koliko želiš, možeš i do iznemoglosti nitko ti to niti ne pokušava oduzeti... ako hoćeš stavi si ga i na avatar. Sve 5.

Komentar dana, da apsolutno jer je čovjek pogodio u sridu kad je opisao kako funkcionira forum svojim dobrim dijelom, a time pridonosimo i ti i ja. I to je zapravo puno veća istina od same rasprave o Sergeju Jakiroviću.

Izgleda da je danas postalo popularnije i prihvatljivije nazvati tovarskog Garciju trenerčinom,
    dok nazvati Jakira trenerčinom na temelju njegovih rezultata, već ne valja.
    FazeN

Koliko ti možeš dramatizirati s tom patetikom to je čudo jedno.

U ovakvim raspravama je u konačnici najzanimljivije što se nakon nekog vremena često pokaže da je istina negdje između oba ekstremna mišljenja.
  • Wallace99
    105
    upravo tako! Okolnosti dolaska, transfer ban, borba za opstanak i onda ne samo da je ušao u najviši razred već je premijerno i nokautirao Manchester United. Drago mi je da profa nastavlja čepit mnoge gubice.
  • vjeko1701
    28.2k
    A ti bi mogao početi malo normalnije pisat po forumu a ne "čepit gubice", slati ljude odkud su došli i sve ostalo kaj si skupio zadnjih par dana.

Malo smo svima istolerirali al sad povratak na normalnu komunikaciju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.