• Omake
    20.5k
    Monaco Dva gola po utakmici i afirmirao igrače u vrijednosti pola milijarde eura
  • rokikaciga
    17.3k
    Sam je potpisao bar 4 rezultatske katastrofe u godinu dana.Ljubo

Zar ne mislis da su i igraci, koji sezonu-dvije nakon tih rezultata ili ne igraju u drugim klubovima ili igraju u klubovima koji su najmanje 2-3 stepenice ispod Dinama, isto jedan dio krivi? Dovoljan primjer su mi Rile, Ademi i Marko Rog. Jedan je odigrao sezonu za Sarajevo i sad je bez kluba, drugi grije klupu sa 600 minuta u sezoni u Ujpestu, a treci nije mogao igrat u Loksi jer mu se tijelo raspalo. Da ne velim da je imao Petka koji je bio non stop pod blokadama, KTCa koji se vratio iz penzije jer su ostali stoperi kriticni bili itd itd itd Imao je i Sucica (kojeg je prakticki on stvorio) i Batija (koji je igrao puno losije u HNLu nego u Europi) koji su ipak vanserijski igraci. Da ne spominjem igrace poput Ogiware i slicnih.

Imao je gresaka, ali mislim da je izvukao skoro pa maksimum iz te ekipe. Kak bi rekao Mourinho see where they play, how they play, if they play.
  • Ljubo
    1.6k
    sve sto si napisao stoji. Prije svega su igrači ti koji igraju. Ali sigurno i trener tu ima svoje krivnje. Ti isti igrači nadigraju Paok i Spartu na domaćem terenu pa se tamo raspadnu i dobe porciju, jebiga onda ima i do trenera nešto. Balkani mi je epska sramota u rangu Skenderbeua i tu nikakva opravdanja ne drže vodu. Slažem se da je izvukao maksimum sa tom ekipom, ali mislim da je i on u međuvremenu dao svoj maksimum u Dinamu. Činjenice govore da je jako dobar trener, od Gorice, Zrinjskog, Rijeke pa do Turske i Hulla, ali moje osobno mišljenje je da nije bio dobar trener za Dinamo.
  • Murta
    22

Bili su peti sezonu prije Kovača (tad su igrali finale LP), a on ih je preuzeo na 11. mjestu i završio četvrti.

Sličan put kao Jakirović je imao Slaviša Jokanović, isto je ušao iz Championshipa u PL sa Fulhamom, imao tamo dobre rezultate, čak i konkurirao da postane trener nekog velikog kluba (ne sjećam se kojeg, ali sjećam se da sam pročitao tweet neke 2017. i bio WTF) pa ga sad nema nigdje.
    Razine na kojima igraju Dortmund i Hull su neusporedive.

I opet kažem, ovo nije procjena ičijeg znanja ili neznanja, nego komentar na ideje da je Kovač u slobodnom padu, a Jakirović raste.

Iako se apsolutno slažem s ovim hot takeom
  • rokikaciga
    17.3k
    Iskreno mislim da je dosao u krivo vrijeme...u vrijeme kad smo jednu-dvije sezone kasnili sa remontom ekipe i u vrijeme kada smo imali prevaru za sportskog direktora. Siguran sam da to nije zadnji puta da je vodio Dinamo.
  • Ljubo
    1.6k
    oko toga se slažemo 100%
  • JMastermind
    1.7k
    Koliko se sjećam, dosta ljudi je reklo da vjeruje kako će se Jakir jednog dana kad trenerski još malo odraste vratiti u neko bolje vrijeme.

I mislim da je to dobar put. Ima on još što za reći, zadnji put jednostavno nije kliknulo.
  • Jos-Optimus
    12.9k
    Ma to uopće nije upitno. Smiješna mi je isključivost da ga svi unisono moramo smatrati najboljim trenerom svemira. Osobno, on je meni moderna verzija Hectora Cupera, daj mu limitiranu momčad i frajer će iskemijati čuda. Ipak mislim da su Bilić, Dalić, Kovač, Terzić u svojim karijerama, koje još traju, postigli više, a hoće li ih Jakir sustići - to ćemo vidjeti. Izjaviti da je u slobodnom padu čovjek kojem je u Dortmundu produljen ugovor...nemam riječi
  • Zagi
    18.9k
    Osobno, on je meni moderna verzija Hectora Cupera, daj mu limitiranu momčad i frajer će iskemijati čuda. Ipak mislim da su Bilić, Dalić, Kovač, Terzić u svojim karijerama, koje još traju, postigli višeJos-Optimus

Znači li to da su ova naša četvorica bolji treneri nego je to bio Hector Cuper?
  • Dzoni
    7.7k
    Sam Allardyce je valjda u Engleskoj rekorder po broju spašenih klubova u PL, a na klupi Engleske je izdržao ravno 2 utakmice. Isto tako Guardiola vjerovatno bi ispao u HNLu s Rudešom, možda kao i rekorder, ali je pokorio svijet sa Barcelonom, Bayernom i Cityem. Jakir je našao svoju nišu sa klubovima koji se bore za ostanak ili sa limitiranim budžetima čine velike stvari i u tome je trenutno fenomenalan.
  • Zagi
    18.9k
    Jakir je našao svoju nišu sa klubovima koji se bore za ostanak ili sa limitiranim budžetima čine velike stvari i u tome je trenutno fenomenalan.Dzoni

Ne nego ste ga gurnuli u tu kutiju. Može biti točno ali i ne mora.
    Budemo vidjeli kaj nosi budućnost.
  • Jos-Optimus
    12.9k
    Znači da trebaš naći nekog drugog za svoju dnevnu dozu logičkog prcanja
  • Zagi
    18.9k
    Rangirat Cupera, Bilića , Terzića, Jakira itd je prcanje?
    Sam si ih naveo jebote.

Ok, vidim da rasprava meni znači nešto sasvim drugo.
    zaboravi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.