• Jaro
    12.4k
    Svaja cast na pobjedi u debiju u PL protiv uniteda.
    Al ce se silni punditi nagutati svojih vlastitih go@#% koje su izrekli proteklih dana.
    Kao sto sam vec 100 puta ponovio - Jakir je ocito savrsen trener za underdogove. Adaptacija, podizanje atmosfere, reaktivni nogomet - covjek to sezonama vec pokazuje u top izdanjima...
  • Eduardo
    30.3k
    S A R K A Z A Mcriticus

E, JBG... očito mi danas treba nacrtati pošto mi detektor ne radi :grimace:
  • Pacho
    20.1k
    Zar nije isporucio i u ekipama koje su bile favoriti?
  • antecacic
    415
    Raspravljate o Jakiroviću kao da ga i možemo platiti i da se on uopće želi vratiti tu. Čovjek je legitiman kandidat za 60 posto klubova lige petice, a tu viđam komentare tipa "ne bih ga u mojoj viziji". Da, vaša vizija je ispravna i važna, a tamo neki skauti, direktori i vlasnici klubova u Engleskoj su idioti.

Zapljeskati i nakloniti se rezultatima najboljeg hrvatskog nogometnog trenera. Simpatije ili nesimpatije na stranu, imamo ih svi prema svakome. Iznimna je čast jer je bio u Dinamu prema kom ne skriva emociju nakon svega. Dao Bog da svim trenerima nakon nas tako krene i da se mapiramo kao klub koji ima i potentnu struku, znači da smo napravili nešto kolosalno.

Sir Sergej! Idemo dalje.
  • Krizy
    75.3k
    S A R K A Z A Mcriticus

E jbg. I ja i Eduardo smo pali :rofl:
  • jedan u nizu
    19k
    Opet nakon jedne tekme ocjenjujemo sezonu jednog kluba/igraca/trenera.

Jakiru svaka cast sto je srusio United. Svaka mu cast sto je uspio uci u Premiership sa krnjim Hullom. Vidi se napreduje kao trener (nez dal ljudi ocekuju da treneri ostaju na istoj razini sposobnosti cijelu svoju karijeru).

Ali ocjenjivati Jakirov Hull ove sezone nakon prvog kola je malo suludo.
    Dobiva epitete poput genijalac, doktor, trenercina.
    Mozda ste zaboravili na sto izgleda Man Utd zadnjih godina?
    Pa da je i to onaj prime United sa kraja 90ih, pocetka 00ih, jedna pobjeda nam takvim klubom te ne cini genijalcem.

Veci genijalac mi je bio Bilic kada je sa West Hamom rusio veliku sestorku kroz cijelu sezonu.
    Ako Jakir i upola, ma i cetvrtinu toga napravi, bit ce veci genijalac.
    Ali tek je jedna tekma prosla pobogu.

Trebamo prestati osudivati i hvaliti ljude, trenere i igrace nakon jedne ili par utakmica.
    Pa nama je Villar bio topcina na pripremama.
    Mudrazija heroj u sezoni u Loksi.
    Moris i Lisica su bili pozivani u repku nakon prva 3 kola prosle sezone, a sad se traze druga rijesenja.
    Filipovic nam je bio osvjezenje nakon Nevistica, a sada se dvoumimo izmedu njega i upravo tog Nevistica.
    Stojkovica se tjeralo iz kluba nakon njegovih crvenih, a kada je konacno proradio, najbolji nam je igrac uz Misica.
    Goda je isto bio repka kalibar, ali sada se svi prime za glavu kada igra ona a ne MPV.
    Belju se tjeralo na klupu u razdoblje suse, pa je kasnije na proljece isporucio kao prime Tsigalko na FMu.
    Pa pola zone nakon 10min neke utakmice govori o igracima i njihovom doprinosu i kako ih treba vaditi, mijenjati, prodati ili istjerati sa papirima iz kluba, da bi na kraju postali igraci utakmice maltene.

Ajmo mi o Jakiru i Hullu ove sezone pricati nakon jedno 10ak kola. I onda ga nazivati trenercinom, genijalcem ili prevarom i nesposobnjakovicem, ovisno sto pokaze.

Ja mu osobno zelim sto vise ovakvih rezultata i ostanak u premiershipu.
    I da na kraju sezone mozda i preuzme taj United kojeg je sada dobio :snicker:
  • Eduardo
    30.3k
    imamo post dana po mojoj skromnoj procijeni. Ili barem post u kojem je detektirana i izrečena najveća istina.
  • ElDorado
    13.5k
    apsolutno si u pravu
  • Thor
    3.8k
    Top :victory:
  • Sajla
    23k
    imamo post danaEduardo

standard je postavljen, očekivanja su da to ne bude samo jedan u nizu! :wink:
  • Pacho
    20.1k

Kako nakon jedne utakmice kad je covjek preuzeo Hull City koji je na medusobni omjer/gol razliku ostao u Championshipu, pod transfer banom, uveo ih u PL i sada evo odlicno otvorio sezonu?
  • rokikaciga
    17.2k
    Samo cu rec da Jakir konstantno opravdava svoj nadimak i nikakav komentar dana mi nece unistit hajp zbog naseg bivseg trenera.
  • FazeN
    7.9k
    Samo cu rec da Jakir konstantno opravdava svoj nadimak i nikakav komentar dana mi nece unistit hajp zbog naseg bivseg trenerarokikaciga

Izgleda da je danas postalo popularnije i prihvatljivije nazvati tovarskog Garciju trenerčinom,
    dok nazvati Jakira trenerčinom na temelju njegovih rezultata, već ne valja.

Samo jako, Profa!
  • Sajla
    23k
    Kako nakon jedne utakmicePacho

čovjek je fino napisao "nemojmo ocjenjivati sezonu", a ovo je prvo kolo pa onda zato jedna utakmica.
    Jakir je imao vrlo uspješnu prošlu sezonu, zaslužuje sve pohvale i neka mu ova bude još bolja.
  • Pacho
    20.1k

Pa ni ne hvali ga se (jos) radi uspjesne ovogodisnje sezone nego radi jednog od vecih podviga u engleskom nogometu u zadnje vrijeme. Ove sezone su daleko najveci 'favorit' za ispadanje, a u prvom kolu pobjede United i ljudi mu gledajuci cijeli taj kontinuitet i cjelokupnu sliku pisu da je profa, majstor, itd. Ne vidim zato bi trebali potezati rucnu ili se suzdrzavati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.