• Nine9
    333
    u tom slučaju ne bi pristao na to. Ako svi mogu iskoristit ponešto iz te posudbe, a meni se čini da mogu, super a ako ne pa valjda postoji solidan golman na tržištu
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    upravo tako ,kad neki romantici ovdje koji su Livija prikazivali kao najvećeg Dinamovaca shvate da njegova ljubav košta ca 2 milje eura nakon pružene ruke Bobanu i dogovora , neće ga htjeti vidjeti ni u reprezentaciji. Ti isti koji samo njega zagovaraju i blate klub da se cigani sa Turcima. A ponuda nikad nije niti otišla Turcima jer je Boban lupio šakom i pokazao vrata kancelarije . Nadam se da će sve doći na vidjelo uskoro
  • Zg123
    4.3k
    Treba uvesti novu izreku: sacuvaj nas boze kuge, gladi, rata i velikih Dinamovaca
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    brate ložiona samo , pokušavam umjeti neku pozitivnu atmosferu jer tema gori. Mislio sam da ćeš odmah detektirati onog Rumunja što se spominjao , nikad čuo nisam bio za čovjeka ,niti prije niti poslije. :rofl: ti si kod mene tek na ispitu sad , za ovog veznog što si najavio :cheer: tad dajem ocjenu ,mada mi to nije dovoljno. Zna se da fali veznjak. Moraš malo bliže ,malo jače od toga brateeee
  • Olmic
    5.8k
    @FazeN tko je desni bek?
  • Diavollo094
    209
    Nego insajderi jel bude još pojačanja ili je to to
  • scooniepenn
    7.3k

Mi igramo najmanje Europsku ligu i jako smo dobro vidjeli kako su nam vratari branili cijelu grupnu fazu lani. Ne ponovilo se. A tko zeli neka pogleda i prvi dio HNL-a pa ce isto tako vidjeti kako nam ne treba bolji golman. Famozna utakmica u Varazdinu i Nevin masterclass me prati kao Freddy u snovima. Nije mi jasno kako neki ovdje imaju tako kratkotrajno pamcenje.
  • don
    21k
    Treba uvesti novu izreku: sacuvaj nas boze kuge, gladi, rata i velikih DinamovacaZg123

ili da nas sačuva samo navijača koji misle da igrači igraju u Dinamu isključivo zbog ljubavi prema klubu. :lol:

Dominik Livaković :heart:
  • Zg123
    4.3k
    naravno da to ne mislim, ali valjalo se vratit u Dinamo kad je trebalo dizati formu i da se i dalje bude prvi golman repke, a kad treba malo smanjiti apetite kod place onda ne moze. Nebitno, nadam se da ce se klupko sto prije odmotati i da ce Boban ili netko iz sportskog sektora iznjeti kako je bilo
  • Paggini
    96.4k
    Dominik Livaković :heart:don

Da, Livi je dao Dinamu puno, puno, puno i bio jedan od najbitnijih u velikoj generaciji Dinama, da se to ne zaboravi.

Jebiga, htio je više novaca, uletila je Barcelona, sve je to ljudski i sve je to razumljivo. Ima čovjek i obitelj za brinut se o njoj, jelte. Ne sumnjam da je dinamovac, ne sumnjam da voli Dinamo, ali jebiga, ne možemo ga kriviti što patološki ne živi Dinamo kao što ga mi živimo, pa idemo po jako velikoj hladnoći u Herning naprimjer.

Njemu neka je sa srećom, šta drugo da se kaže, ali da je ostao gorak okus ovim potezom koji je izveden od strane njega i Bare, ostao je. Zasad nas nije koštao sportskog neuspjeha, možda će nam doći i bolji golman, tko zna, ali nije bilo u redu i jebiga to je to.
  • ElDorado
    13.5k
    ja vidim problem samo u ta dva mjeseca i pruženoj ruci. U životu osim interesa treba imati i neke principe.
  • El Madrigal
    893

Nemamo za plaću Liviju i proviziju Bari. Jedino ako ne vjerujemo Bobanu?
    Mislim da je Livi ipak nas iskoristio zbog SP-a, a ove priče o "samo Dinamo" su naše i novinarske zelje i očito Barini proljevi.
  • fakin
    5.9k
    Faze Nouns
    30. srpnja u 11:57 ·
    EKSKLUZIVNO: POČELO JE! DANAS KREĆE OPERACIJA LIVAKOVIĆ!
    Doznajemo da je jučer održan sastanak između Zvonimira Bobana, Dominika Livakovića i Andyja Bare, na kojem su započeli konkretni pregovori oko Livakovićeva povratka u Dinamo.
    Prema našim informacijama, svi su usuglašeni oko jednog cilja, danas će se kontaktirati Fenerbahçe i poslati službena ponuda za Dominikov transfer.
    Predstavnik Dominika Livakovića danas će stići u naš klub gdje će zajedno s predsjednikom Dinama stupiti u kontakt s turskim klubom kako bi im prenio jasnu poruku: Livaković želi u Dinamo, a klub će učiniti sve da se taj posao realizira.
    Podsjetimo, Dominik je odbio izdašnu ponudu Olympiacosa jer mu je prioritet povratak na Maksimir.

Faze Nouns
    21 min ·
    Par brzih vijesti;
    LIVAKOVIĆ: Trenutno ne postoje nikakvi pregovori između Dominika Livakovića i Dinama. Jedinica hrvatske reprezentacije neće doći na jednogodišnju posudbu, traži se opcija na duže staze.

kome sad vjerovati?
  • ElDorado
    13.5k
    a da pogledas datume?!
  • fakin
    5.9k
    kaj prije 3 tjedna je bilo svima u cilju da dođe u Dinamo, odbio sve ponude, prioritet mu je povratak na Maksimir, a 3 tjedna kasnije odjednom sve suprotno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.