• Blueshadow86
    5.5k
    Sapunica “Esmeralda” je goli kur*c naspram ove aktualne sapunice “Livaković”.
    Ako ga slučajno i dovedemo, još samo fale floskule “Za mene niti u jednom trenutku nije bilo dvojbe”, “Klub i ja smo se brzo dogovorili” i ostale bajke.
  • Pacho
    20k

A i prekinuti suradnju s Barcelonom zbog ove mucke veleizdaje
  • Niko1986
    8.6k

Jbg, može on voljeti Dinamo koliko hoće, ali mislim da nema puno ljudi koji bi rekli neću u Barcu idem na Maksimir. Meni je to razumljiva odluka i još jedna lekcija da ne treba nikoga pretjerano romantizirati.
  • Paggini
    96.4k
    Pa evo, nisam Livaković, Bara i Boban pa da znam točno što se događalo, ali ja bih rekao da je proljetos bio postignut načelni dogovor oko plaće koja je bila nešto veća od druge najveće u Dinamu, te je s tim načelnim dogovor pokrenut i proces dogovora s osmanlijama, no u međuvremenu se promijenio taj načelni dogovor koji smo imali s Livijem i potpuno se odustalo od ikakvih kombinacija. :up:
  • austrijanac
    13.2k

Ma neee, mi nismo htjeli dat turcima 2M i dost dobru placu.
    Bobane znao sam da si tovar i da si doso unistit dinamo.
  • crophantom
    6.9k
    Drago mi je da je klub odjebao ovu mogućnost posudbe na 1 sezone.
    Nakon kaj smo ga spremili za repku, sad bi jos trebali održavati formu za Barcelonu.

Neka, hvala, radije bi da Nevistić brani ovu sezonu od te opcije.
  • Dzoni
    7.6k

Pokleknuo je on već i pod pritiskom Fenerbahcea, nije samo Barcelona u pitanju
  • Paggini
    96.4k
    Ma neee, mi nismo htjeli dat turcima 2M i dost dobru placu.austrijanac

JEBENI BOBAN ŠKRTICA ISKEŠIRAJ ZA LIVIJA NEMAMO ZA BIBER 2 MILIJUNA

*klub pregovara za golmana veće vrijednosti od Livija*

PA DOKLE OVO SUMANUTO TROŠENJE???????????'
  • Kaktus Car
    1.1k

Po stranu "ljubav" i slične priče. Igrači koji bi radije grijali klupu nego igrali Ligu prvaka ne trebaju Dinamu. To signalizira manjak ambcije. Ako je njemu dosta ozbiljnog nogometa to je njegovo pravo. Dinamo se može okrenuti Kotarskom ili nekome tko želi igrati Ligu prvaka, a ne samo gledati LP iz (istina odličnih) mjesta uz teren.
  • Wallace99
    101
    kaj, rađe bi grijal klupu u Barci nego branio u LP za voljeni Dinamo? Sačuvaj me Bože takvih izljeva ljubavi.
  • Ljubo
    1.6k
    Jedinu bolju opciju vidim u tome da mi sad odmah trajno dovedemo golmana jednake ili bolje klase, a za to moramo ući u LP i sigurno odriješit kesuFan
    Uvjeren sam da je ovo i plan. Nisu bas debili ljudi koji vode klub. Na kraju ispada da se nismo mogli dogovoriti ni oko plaće za Livakovica. Vjerujem da bi i ovu posudbu pokrili dobar dio plaće koji nebi bio tako mali. On da je htio mogao je u Dinamo. Beljo je skoro dva mjeseca odbijao sve druge ponude i tako natjerao Augsburg da ga proda nama iako ga nisu htjeli nikome prodati. Livakovic da je inzistirao na isti taj način kada je dolazio na posudbu nebi mi imali uopće tolikih problema sa Turcima oko otkupa ugovora. Realno Barca je dala novce koje smo i mi mogli dati. Očito se nešto pitalo i koliki ugovor bi igrac želio, a to platiti nismo mogli.
  • M94
    2.8k
    Ne znamo što je bilo. Možda je stvarno dodatan problem bio to što ga zove Barcelona. Možemo svi pričati o ljubavi prema Dinamu, ali mislim da nema puno ljudi koji bi odbili Barcu.Niko1986

Da igraju u Barceloni tesko da bi ko odbio, da grije klupu sumnjam da bi bas letjeli prema tamo.
  • ElDorado
    13.5k
    Meni je nestvarno koliko ljudi sad ovdje pise da MI nismo htjeli iskrcati 2 milje Turcima. Ljudi kae vama?!
  • striko
    3.7k
    Opcija posudbe kod nas ne dolazi u obzir? Je li to zaključak zone ili negdje stvarno piše?
  • Ljubo
    1.6k
    Ne znamo hoće li otići ili neće u Barcelonu, ali ne dolazi u obzir da nam dođe na godinu dana posudbe, to nam ne odgovara. Mi želimo dugoročno rješenje.

Iz sportskih od neki dan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.