• deki87
    173
    sigurno smo mogli a možda smo još u igri u nekoj kombinaciji s Barcom ?
  • Ljubo
    1.6k
    Biti će zanimljivo pratiti ovu situaciju. Nama nikako ne odgovara posudba samo na godinu dana. Mislim da u klubu ipak žele dugoročno rješenje na golu.
  • deki87
    173
    Benny još bez kluba ?

Možda se čeka rasplet PO pa ako uđemo u LP evo njega kod nas još jednu sezonu
  • Danko
    3.4k

E to bi bila top glupost.
  • dMilan
    7
    a moguce al kaj nebi bilo bolje da je naš igrač nego da nam opet samo dolazi na posudbu
  • Orc123
    16.7k
    Ja ne vjerujem da dolazi Livi na posudbu...to bi realno bilo samo pretakanje iz supljeg u prazno....nezz
  • Paggini
    96.4k
    Neće Livi doći na posudbu, već je iz kluba službeno neki dan rečeno da to ne dolazi u obzir i da se traži dugoročno riješenje. Tako da eto, od tog možete odustati
  • austrijanac
    13.2k
    Dolazak na jednu godinu ekstra glupost, ali mogu vidjet da iduce godine dovodimo ovog meksikanera ili Sempera za dz.
  • ElDorado
    13.5k
    Znaci za sve one koji su pisali kak su Turci problem i kak nas nitko nije zavlačio. Sad je valjda jasno tko je bio problem.
  • Fan
    2.6k
    Nama nikako ne odgovara posudba samo na godinu dana.Ljubo

Mi smo u situaciji gdje je nama posudba na godinu dana ne dobar, nego jebeno BRUTALAN deal.
    Besplatno dobivamo golmana kad smo u financijskoj stisci + Ne moramo žurit sa panic buyom novog golmana + Barca će vjerojatno pokrit i dio plaće + Dobivamo najboljeg mogućeg golmana kojeg možemo dobit + Imamo godinu dana da nađemo novog golmana + Taj golman će znat da će bit opcija A čim dođe tako da će ziher bit zainteresiranih strana.
    Ovo nema ama baš nikakvog minusa.
    Jedinu bolju opciju vidim u tome da mi sad odmah trajno dovedemo golmana jednake ili bolje klase, a za to moramo ući u LP i sigurno odriješit kesu (a onda je pitanje moramo li ili ne još nekoga prodati ako želimo dovesti golmana + još kojeg kapitalca).
  • criticus
    9.2k
    Znaci za sve one koji su pisali kak su Turci problem i kak nas nitko nije zavlačio. Sad je valjda jasno tko je bio problem.ElDorado

Tko?
  • DZG90
    324
    Prije toga, ove godine Livakoviću slijedi posudba. Dinamo je tu opciju odbio jer želi dugoročno rješenje na golu, posudbu na barem dvije godine, što Kataloncima ne odgovora. Osim toga, kako smo doznali, Livi se nije uspio s vrhom Dinama dogovoriti ni oko plaće. Osim maksimirskog kluba, opcija su Zadraninu i nekoliko zvučnih klubova, doznaju 24sata
  • Facke
    8.7k

Sam igrac bi ja rekel.
  • ElDorado
    13.5k
    zaključi ak su ga turci dali za dve milje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.