• Blueshadow86
    5.5k
    A neki dan sam baš gledao emisiju gdje je gostovao upravo Mišković. Rekao je da je imao ponudu za Fruka iz Amerike, Emirata… Al kao ništa zadovoljavajuće, i u slučaju da se ne proda da njih dvojica imaju usmeni dogovor oko produljenja ugovora, haha.
    Na kraju će Rijeka gadno ispušiti na njemu.
    Trebamo ga probati dovesti ako uđemo u Ligu prvaka. To je samo moje mišljenje.
  • hardek
    12.1k
    Fruk je napravio pogrešku izlazeći u susret Rijeci i Miškoviću sa odgađanjem odlaska. Da je otišao na vrhuncu danas bi bio duplo bolji igrač, sad je u ogromnom padu i mora se tek dovest u situaciju da bude na nivou kojem je nekad bio. Totalno si je unakazio uzlaznu putanju u karijeri
  • Pacho
    20k
    Naravno da treba biti financijski odgovoran i planirati prihode od EL umjesto LP i da nije smak svijeta ako ne udemo u LP, ali ove podsjecanje da je cilj vec ispunjen i da su zadovoljni je recept za pad u prosjecnost.
  • KvartZagreba
    11

Ja bas imam obrnuto misljenje. Uzet godinu dana da stvari sjednu na mjesto je puno bolje nego ici receptom hajduka i svake godine loviti stvari koje su izvan tvojih mogucnosti.
  • rokikaciga
    17.1k
    LP nije izvan nasih mogicnosti jer smo na 90 min od ulaska u LP.
  • ElDorado
    13.5k
    Kae s Fuzijem i Ultrom?!
  • San Lorenzo
    23.8k

LP me zanima samo zbog novca, nogometno mi tamo nemamo šta tražit, doduše nije da i u EL očekujem neku žetvu bodova i išta bolji plasman nego lani, ali bar ne očekujem teniske rezultate.
  • Omake
    20.4k
    Fuzy je registriran, Ultra stiže za vikend po urugvajskim medijima
  • Maximo
    970
    ove podsjecanje da je cilj vec ispunjen i da su zadovoljni je recept za pad u prosjecnost.
    12mReplyShareFlag
    Pacho

Točno to,taj dio i mene najviše smeta, opet kažem kao 1.uvjet koji su nam izložili je rezultatska izvrsnost,..i onda u ovakvoj situaciji ako uđemo super ako ne opet super mi smo svoje ostvarili
  • KvartZagreba
    11
    Slazem se, ali necemo past u neku prosjecnost ako jednu godinu ne ode sve po planu. Stvari kada sjednu na svoje mjesto bit cemo duplo jaci.
  • ElDorado
    13.5k
    a Fuzija nisu predstavili valjda jer je ipak B
  • Pacho
    20k

Da, a onda ako sljedece ljeto prodamo barem dvojicu od trojica Sergi (ako ostane do tad), Stojkovic, Beljo onda ce ekipa opet biti previse nova da bi ocekivali ulazak u LP ili prolazak do 1/8 EL. Zapravo, ni ispadanje u skupini EL nije razlog za nezadovoljstvo ako bacimo oko na Bobanove proslogodisnje izjave, a svaki bod u Europi nam je veselje po treneru.

Ne vidim zasto bi itko bio zadovoljan time da ne udemo u LP protiv ovakvih suparnika. No ajmo dalje sa takvim stavom u vezi Europe pa cemo se za par sezona dovesti do toga da za LP stvarno igramo protiv ekipa protiv kojih cemo biti outsideri.
  • Paggini
    96.1k
    Pa dobro, rečenice su deklarativne i vjerojatno se radi o minimalnim zahtjevima koji su postavljeni pred ekipu da se ova sezona u startu ne bi gledala kao neuspješna, ali način na koji se radi u segmentima rostera prve ekipe, a jos vise na uzimanju talenata za juniore/B ekipu, ne vidim da manjka ambicija.

Dodatno, s realno poprilično ograničenim budžetom se popunila svaka pozicija, prodalo se zamjene i nikoga od nositelja, pa ne vidim točno gdje se očituje taj manjak ambicije ili strovaljenje u prosječnost?

Izuzeo sam namjerno golmana jer u taj shitshow ne zelim vise ulazit.
  • Jaro
    12.4k
    Ultra stiže za vikend po urugvajskim medijimaOmake

isss, ko je sad taj? izgubio sam se u Livakovic - Kotarski - Meksikanac sagi pa sam preskakao postove...
    Nego - Inter je kupio Curtis Jonesa iz Liverpoola za 35 milja € - ne vjerujem da ga uzimaju za klupu za tu lovu (iako je Sucic i sada puno bolji igrac nego ce Jones ikad biti) - ne bih se cudio da Sucicev tim krene gurati transfer...
  • Omake
    20.4k

Mladi reprezentativac Urugvaja, igra u njihovoj drugoj ligi, 6-8 po ovom što Twitter piše

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.