• ElDorado
    13.4k
    U cijeloj prici mi nelogicno da pristaje biti rezerva u Barceloni
  • Keyser Soze
    20.7k
    Onda (ubaci koliko je dana prošlo od roka prijave za PO) prekasno
  • Paggini
    95.9k
    Onda (ubaci koliko je prošlo od roka prijave za PO) prekasnoKeyser Soze

Lik je ozlijeđen, tek se vraća treninzima, više sam na to ciljao
  • fakin
    5.9k
    mozda je to samo dio plana pa ce iduce ljeto traziti transfer u Dinamo
  • Peškaman
    9.5k

Pa jebote,ti stvarno insajder :lol:
  • RokiKiroki
    7
    ne bih se čudio da automatski ako Livi dođe Neva ide dalje zadnje je vrijeme da se uzmu neke pare od njega, a ugovor mu ističe za 2 sezone.
  • Chempers
    1.4k
    Opet ćemo se ponižavati i dovoditi golmana na godinu dana pa natrag na Filu i Nevu? Radije ne, bez zajebancije nek ostanu ova dvojica ako ne možemo nikoga dovesti na normalan način.
  • Noel
    23.7k

Nekad je sestrica bila Lokomotiva sad je Barcelona, kaj te žulja?
  • Carmichael
    818
    Možda sam staromodan.. ali, za krilnog igrača bi mi najvažnija statistika bila golovi i asistencije, plus ostali doprinos u fazi napada. Samim time, bolje krilo je ono koje mi više donosi prema naprijed, a ne ono koje igra bolju obranu.

To mi je ista stvar kao i s golmanina.. bolji mi je onaj koji ima više obrana i više spriječenih golova itd., dakle koji je bolji u obrambenim karakteristikama, a one onaj onaj koji može pogodit dijagonalu na krilo, ali ne može prehladu uhvatit.

Krilo koje dobro igra obranu je bonus, golman koji ima dugu loptu u trepavicu je bonus, ali primaran posao je nešto drugo, i po tome je neki igrač kvalitetniji ili manje kvalitetniji.
  • 433
    4
    Ovo je moj prvi upis stoga pozdrav svima! već duže vrijeme oklijevam registrirat se, no pao sam i evo me u ovo ludilo.

Iako su trenutno opet aktualni golmani, Neva je bas bio siguran jučer, pogotovo sa izlascima na centaršut, i ne to ne znaci da ne trebamo golmana ali čisto mala pohvala!
    Pitanje bi bilo jel smo bas trebali Vidovića prodavati u situaciji gdje smo izrazito tanki u veznoj liniji? Zar se to nije moglo prolongirati još koji dan, pa makar i samo za prvu utakmicu. Ne kažem da bi to promijenilo ishod, ali ipak mislim da bi nam šanse bile ponešto veće sa vidovicem nego otpisanim Mudrazijom…
  • crophantom
    6.8k
    Ako se ovo ostvari imamo 2 ključna benefita:
    1. Livi na golu
    2. Zagarantirana zabava iduće ljeto s traženjem novog golmana (Kotarskom je bolje da se spremi na 100%)
  • Gradina
    349
    Ovo je moj prvi upis stoga pozdrav svima! već duže vrijeme oklijevam registrirat se, no pao sam i evo me u ovo ludilo.433

Ide neka insajderska :scream: :scream:

Iako su trenutno opet aktualni golmani, Neva je bas bio siguran jučer, pogotovo sa izlascima na centaršut, i ne to ne znaci da ne trebamo golmana ali čisto mala pohvala!433

Ipak ništa, samo se Nevistić registrira na Zonu
  • Dani Olmić
    2.3k
    Mislim da jos jedna posudba na godinu dana nema smisla. Osim ako bi postojala mogućnost otkupa. Mislim da bi se nakon toga opet našli u istoj situaciji kao i sada. Sumnjam da bi tada neki vratar sletio s neba koji bi koštao 500.000 €, ujedno bio i pravo pojačanje. Mislim da bi ova akcija jednostavno bila samo odgađanje vremena, ništa više.

Ako nemamo dovoljno para da dovedemo vratara te klase, onda bi jednostavno trebali tražiti vratare iz drugog ranga i prestati sanjati
  • OsamŠest
    8.1k
    Ova tema mi liči na dječji vrtić. Ali glupi dječji vrtić.
  • Paggini
    95.9k
    Očigledno je da su klubu sjebali cijelu ovu sagu s Livakovićem, neću ulaziti u nagađanje razloga zašto su sjebali, ali su sjebali jer su slijepo računali da je to tako i da će to biti tako, a očito nije bilo tako i kao što smo već pričali široko i naširoko, razduljilo se bezveze i radije bih i ovu opciju pa da se godinu dana skautira i izmisli neki golman za duži period nego da se sad ad hoc brže bolje kupuje (i vjerojatno preplaćuje) netko jer se cijelo ljeto čekalo na Livija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.