• Droljo
    31.2k
    Bok roki.
  • ElDorado
    13.4k
    skoro pa si potpuno u pravu. Meni podjednako
  • RokiKiroki
    9
    Možda i još jedno što sam razmišljao gledajući sve u obzir.
    Bolje igrati EL nego LP. U LP bi bili kanta za napucavanje u EL sa dobrim ždrijebom i dobrom igrom moš upasti u top8 te bi igrači dobili više na vrijednosti ukoliko se ostvari dobar rezultat nego u LP da nas napucavaju, a uz to ako se dođe u osminu finala se dobe dobri novci.
  • Dendle71
    544
    Nedaj Bože da mi ikada prokockamo prvenstvo, a da ga ujedno ovi dolje osvoje. Pa mi cemo se izmedju sebe kao navijaci Dinama pobiti. U tom smislu smo gori od ovih dolje. Koja histerija nakon jednog X-a u prvoj tekmi PO-a! Koja negativa. Citam kako se kapiten baca pod bus. Orsa katastrofalan, Hoxha jos gori. Smijemo se ponudama za domingueza od 12M €! Zajc je spor. Valincic neinteligentan. Neva los, nije bitno zasto, valjda jer je Neva.

Ovaj forum postaje neizdrziv. A mi navijaci bi se trebali upitati da li je to odlika nekog navijaca samo pljuvati po svojim igracima i naravno po upravi. Uprava nema nikakav bonus zbog rezultata i rada prosle sezone. Bezveznjaci su.

Ja mislim da su ovi negativci tu na zoni bezveznjaci i dobivaju previse prostora da izbacuju svoje neke frustracije.
  • Paggini
    95.9k
    Evo jedno ljuto nepopularno mišljenje - ući ćemo u LP i nećemo tamo biti kanta za napucavanje, pa kome pravo, kome krivo.

Zaslužujemo biti tamo kao i bilo koja druga ekipa, a svoje "ne zaslužujemo biti u LP" ostavite negdje drugdje. Eto jebeni Viking zaslužuje s dva izlaska pred naš gol, oni zaslužuju. Ma joj, nismo izgubili utakmicu od one tekme s belgijanerima na Maksu, ali čitajući ovo dramljenje na forumu ispada ko da dva dodavanja ne možemo povezati šest mjeseci, potpune smo tarabe.
  • Noel
    23.7k
    Nedaj Bože da mi ikada prokockamo prvenstvo, a da ga ujedno ovi dolje osvoje. Pa mi cemo se izmedju sebe kao navijaci Dinama pobiti. U tom smislu smo gori od ovih dolje. Koja histerija nakon jednog X-a u prvoj tekmi PO-a! Koja negativa. Citam kako se kapiten baca pod bus. Orsa katastrofalan, Hoxha jos gori. Smijemo se ponudama za domingueza od 12M €! Zajc je spor. Valincic neinteligentan. Neva los, nije bitno zasto, valjda jer je Neva.

Ovaj forum postaje neizdrziv. A mi navijaci bi se trebali upitati da li je to odlika nekog navijaca samo pljuvati po svojim igracima i naravno po upravi. Uprava nema nikakav bonus zbog rezultata i rada prosle sezone. Bezveznjaci su.

Ja mislim da su ovi negativci tu na zoni bezveznjaci i dobivaju previse prostora da izbacuju svoje neke frustracije.
    Dendle71

Slažem se sa tobom u svemu skoro kaj si napisao, ali ne treba bježat od činjenice da je jučerašnja utakmica pokazala veliku slabost ove momčadi i trenera. Isto kak ovi negativci truju forum da izbacuju svoje frustracije i stvaraju dojam katastrofe isto tako velika euforija i mitomanija na forumu stvara drugi efekt.

Primjer je glorificiranje stoperskog para McKenna i Dominguez koji u Europi sa Dinamom još nemaju ni jedan clean sheet u već drugoj europskoj sezoni. Isprike imaju protiv poluamaterskog Žalgirisa na Maksimiru. Ni jedna ni druga ekipa nisu dobre za atmosferu na forumu. Treba uvijek težit bit realan kolko je to moguće sa vrućim glavama i rasprave će bit bolje.
  • badjibadara
    10.5k
    Galešić u trenutnoj formi nije ništa lošiji stoper prema naprijed od Sergijacrophantom

Galešić je daleko najbolji Dinamov stoper.
  • Marc
    1.3k
    :cheer: jednostavno previše histeriziramo, a premalo vjerujemo u ekipu
  • Mathiasovi Chageri
    9k
    Evo jedno ljuto nepopularno mišljenje - ući ćemo u LP i nećemo tamo biti kanta za napucavanje, pa kome pravo, kome krivo.Paggini

Baš me zanima na čemu temeljiš ovo mišljenje. Istinski me zanima, nije provokacija. Dal si uvjeren da će nas posrati ždrijeb pa će nam iz zadnjeg pota uletiti Sabah i tipa Slovan/Celje, a u trećem neki Shaktar pa da onda uzmemo 9 bodova tu i još koji bod ako nam upadne tamo iz drugog neka Roma ili Brugge/PSV?

Ili misliš da ovaj roster nije toliko loš da bude kanta za napucavanje u LP unatoč dosta jakom natjecanju ove godine i nepovoljnijem ždrijebu?
  • Paggini
    95.9k
    Ili misliš da ovaj roster nije toliko loš da bude kanta za napucavanje u LP unatoč dosta jakom natjecanju ove godine i nepovoljnijem ždrijebu?Mathiasovi Chageri

Pa iskreno ne mislim da je ovaj roster uopće toliko loš.

Neki dan sam radio usporedbu sa LP prije par sezona, kad smo na gol ispali iz druge faze - meni je ovo dosta bolji roster, s iznimkom Sučića koji je stvarno nezamijenjiv, a mogu se složiti i da je Baturina>Stojković, ali nije mi kvalitativno tolika razlika, s tim da Stojković pokriva hrpetinu posla u vezi kojeg Baturina nije radio, ali na svakoj drugoj poziciji smo usudio bih se reći više ili manje bolji, a tu očekujem i dolazak smislenog golmana (Livi, Kotarski, tko god).

I te sezone se govorilo da nemamo mi šta u toj LP nakon Bayerna, da se samo brukamo, da samo ovo da samo ono. Pa i 2022. se govorilo da nemamo šta raditi, lijevog beka nam igra taj Ljubičić, Moharammi nam beka igra, Baturina je neki klinac šta on ovo ono. Uvijek je to ista priča, ali po dojmu, igramo smislenije nego što smo igrali prije godinu dana, a ako Nsoki, Dani, Kravcov uskoče i ostave dobar dojam, tim bolje, ali njih nisam ni računao.
  • RokiKiroki
    9
    moje mišljenje nije išlo u to da dmo mi loši nego ekipe u LP se bave jednostavno drugim sportom od nas, u EL osim par ekipa iz 1 pota i Engleza iz 3. možemo igrati sa svima, a u LP možeš sa potom 4 igrati i sa ultra dobrim ždrijebom iz 3. i 2.
  • Paggini
    95.9k
    moje mišljenje nije išlo u to da dmo mi loši nego ekipe u LP se bave jednostavno drugim sportom od nas, u EL osim par ekipa iz 1 pota i Engleza iz 3. možemo igrati sa svima, a u LP možeš sa potom 4 igrati i sa ultra dobrim ždrijebom iz 3. i 2.RokiKiroki

Pa ovako je bilo stanje svaki put kad smo ulazili u LP, na papiru naravno. Realnost je pokazala više puta ipak da je drugačije, što mislim da će biti slučaj i ovaj put

Opet da pripomenem, mislim da je roster dobar, dobro je posložena ekipa, ima dubine pogotovo kad u žrvanj uđu i ovi ozlijeđeni igrači. U rosteru ne vidim toliko problema za našu konkurentnost u LP, recimo Bjelkan iz perioda 2018-2020. bi digao ful ovu ekipu u LP, a pitanje je naravno jel Kovačević može na takvoj razini dignuti ekipu, što ostaje da dokaže u jednu ili u drugu stranu.
  • RokiKiroki
    9
    više puta, koliko točno u posljednje 2-3 godine? Malo realnosti nebi škodilo.

Naravno treba uzeti i kadar u obzir, ali 3 0 3 prije 3 godine u konferencijskoj sa kvazi ekipama Balkanijem , Astanom i Plzenom, prošao se Betis koji je respektabilan prolaz, ali opet taj Betis je udaljen od ovih vanserijskih ekipa u LP koliko i Hajduk od nas.
    Prije 2 godine 3 2 e u LP gdje smo dobili 34 i 35 ekipu,x sa Celticom(21 ekipa) i onaj x sa Monacom koji ne možeš uopće računati kao mjerilo igre s obzirom na čemu se igralo i skalp Milanu(volio bih ga u EL iz pota 1 jer protiv Talijana imamo najvise sanse uvijek).

Prošle sezone 3 1 4 u grupnoj fazi gdje smo dobili Fener koji se tražio tada i imali su zbrku skroz(19 mjesto), Macabi(36),FCSB pobjeda (27) i X protiv Malma(35). Odličan dvomeč sa Gentom i šteta za ispadanje.

U posljednje tri godine protiv klubova iz Liga 5 smo imali gol razliku 9:29 u 10 utakmica sa 2-2-6. Ove sezone u LP je 21 klub iz liga 5.
  • Paggini
    95.9k
    više puta, koliko točno u posljednje 2-3 godine? Malo realnosti nebi škodilo.RokiKiroki

Pa u zadnje dvije godine smo jednom ušli u LP gdje su govorili istu stvar da nemamo tamo šta raditi, pa smo za jedan gol ispali iz druge faze. Isto se pričalo i 2022., u manjoj mjeri doduše, kao što sam gore napomenuo. Malo realnosti tebi ne bi škodilo, da odigramo jednaku LP kao prije dvije godine, išli bi dalje od grupne faze, što nikada u povijesti nismo uspjeli.
  • RokiKiroki
    9
    pa te 2022. što govoriš jedina šansa nam je bio okršaj sa Salzburgom i pobjeda protiv Chelsea iakk nema sreće u sportu mogu reći naša perfect class utakmica u obrani te porazi od Milana ukupno 7:1.
    Te godine kad smo ušli u LP dobili smo dobili sve što se moglo dobiti i Milan što je overachievement i nitko ti ne garantira da bi isto ponovili ove sezone s time da su tu bili i Leipzig, Stuttgart i Girona koji su totalno podbacili.
    I mislim da lijepo je to što bi došli dalje od grupne faze, ali što ti to vrijedi ukoliko ispadaš odmah u playout po pitanju koeficijenta. Primjer ukoliko bi bio 24 u LP u protekle dvije sezone imao bi u play-outu Atalantu ili Dortmund, Real ili Inter, a u EL Genk ili Bolognu, Anderlecht ili Bodo.
    Meni bi veći uspjeh bio proći u osminu finala EL nego ispasti u playout-u od ovih giganta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet