• Jurki
    27.5k
    ne sumnjam u Orsu, bu on nadosel kad bu trebalo.
    Hoxhu bi definitivno unovcio ako se ikako moze.
  • Jos-Optimus
    12.8k
    Ja ne znam sjećaju li se ljudi istog Orše kao i ja, on doslovce igra isto kao i prije: odigra, protrči, vrati se, odigra, utrči, puca. On nikad nije probijao onako klasično 1 na 1, treba mu vremena da ga krene, ali kad se dizelaš ugrije..e onda kreće kaos
  • Jurki
    27.5k
    mozda statistika tak ne pokazuje, znal je on zabijati i u ranoj fazi sezone.. al upravo to je njegov pridjev "dizelas" al kad se ofna.. killing spiders in the net season starts.
  • vjeko1701
    28.2k
    Trebalo bi prijaviti Mudražuju kao zamjenu za Vidovića za playoff s Vikingom.
  • DrRatoljub
    1.3k

Da, da bar imamo nekoga.
  • Hectorharatti
    462
    Nevistić ce bit odlican broj 1 u nastavku sezone
  • Ivan0302
    2.1k
    Kovačević izvlači maksimum iz ove ekipe.
  • T90d
    3.2k
    Imamo jako tanak kadar za Ligu Prvaka, a bome i u najgorem slučaju Europsku ligu.

Oršić, Hoxha, Mudražija, Kačavenda, Golmani, Prevljak, Valinčić nisu igrači sa kojima se možemo nadati dobrim rezultatima u Europi.
  • jakov1
    1.7k
    Oršić, Hoxha, Mudražija, Kačavenda, Golmani, Prevljak, ValinčićT90d

Protiv Milana su startali Nevistic, Mmae, Ademi i Kule, s klupe usli Cordoba, Mbuku i Rog...

Jedini Valincic je starter, ostatak je za klupu i rolu vise nego korektan.

Stoperski par, trojac u vezi i Beljo su starteri u barem 25% ekipa koje ce igrati LP, nemojmo sad pretjerivati jer nemamo 15 klasa u ekipi.
  • Olmic
    5.8k
    Prijelazni rok dosad je odraden kriminalno.. dovedeni su nespremni i ozlijedeni, prodani igraci koji bi danas itekako imali sto za reci ( Bakrar i Vidovic). Jedino pozitivni potpis je Radeljic koji je za HNL top. Orsic uzas, Prevljak izgleda kao amater…

U vezi smo ostali na 3 igraca plus Kacavenda koji je tu iskljucivo radi Kove, Uprava ga odavno otpisala
  • CerealKiller
    711
    Ali sa pozitivne strane bar se Mudri vratio. :)
  • Chempers
    1.4k
    Stoperski par, trojac u vezi su starteri u barem 25% ekipa koje ce igrat LPjakov1

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Fino me nasmijase, bar nešto večeras.
  • crophantom
    6.9k
    Ovo je vjerojatno jako nepopularno, ali Galešić u trenutnoj formi nije ništa lošiji stoper prema naprijed od Sergija, pola Sergijevih lopti ide u bunar, a iza bi rekao da je Gale i bolji.
    Naknadna je pamet nakon razvoja cijelog prijelaznog roka ali Dinamo bi danas bio bolja ekipa da se prodalo Sergija 1.7. I da se dio tih novaca uložio u neke druge pozicije.
  • Ljubo
    1.6k
    Taman mi uzmeš riječi iz usta. Nemam problem ako bi prodali Domingueza i igrali sa Galetom na stoperu. Drugi problem je sto bi ja onda doveo jednog desnog bočnog.
  • RokiKiroki
    10
    Dinamo ima većih problema na krilima i desnom beku nego što ima sa golmanima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet