RokiKiroki
Dendle71
Paggini
Noel
Nedaj Bože da mi ikada prokockamo prvenstvo, a da ga ujedno ovi dolje osvoje. Pa mi cemo se izmedju sebe kao navijaci Dinama pobiti. U tom smislu smo gori od ovih dolje. Koja histerija nakon jednog X-a u prvoj tekmi PO-a! Koja negativa. Citam kako se kapiten baca pod bus. Orsa katastrofalan, Hoxha jos gori. Smijemo se ponudama za domingueza od 12M €! Zajc je spor. Valincic neinteligentan. Neva los, nije bitno zasto, valjda jer je Neva.
Ovaj forum postaje neizdrziv. A mi navijaci bi se trebali upitati da li je to odlika nekog navijaca samo pljuvati po svojim igracima i naravno po upravi. Uprava nema nikakav bonus zbog rezultata i rada prosle sezone. Bezveznjaci su.
Ja mislim da su ovi negativci tu na zoni bezveznjaci i dobivaju previse prostora da izbacuju svoje neke frustracije. — Dendle71
badjibadara
Galešić u trenutnoj formi nije ništa lošiji stoper prema naprijed od Sergija — crophantom
Mathiasovi Chageri
Evo jedno ljuto nepopularno mišljenje - ući ćemo u LP i nećemo tamo biti kanta za napucavanje, pa kome pravo, kome krivo. — Paggini
Paggini
Ili misliš da ovaj roster nije toliko loš da bude kanta za napucavanje u LP unatoč dosta jakom natjecanju ove godine i nepovoljnijem ždrijebu? — Mathiasovi Chageri
RokiKiroki
Paggini
moje mišljenje nije išlo u to da dmo mi loši nego ekipe u LP se bave jednostavno drugim sportom od nas, u EL osim par ekipa iz 1 pota i Engleza iz 3. možemo igrati sa svima, a u LP možeš sa potom 4 igrati i sa ultra dobrim ždrijebom iz 3. i 2. — RokiKiroki
RokiKiroki
Paggini
više puta, koliko točno u posljednje 2-3 godine? Malo realnosti nebi škodilo. — RokiKiroki
RokiKiroki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.