• Keyser Soze
    20.7k
    Jednostavno je, ako ne dobijemo tamo ne zaslužujemo igrati LP. Iako i sad ima naznaka da ne zaslužujemo jer smo iste gluposti radili protiv Thuna, a širina klupe nam je srednja žalost.
  • ElDorado
    13.4k
    svi su bili uvjereni da će lik pucati digli su se u blok. Ja pak mislim da je jedini Valinčić mogao pokriti tog igrača, on je bio odmah do njega
  • Crusades
    25.5k
    Misic je ocistioflexXy

Gdje? Po podu i sredini njihovom igraču u noge na 5 metara. Reci da se šališ.

U zagićima se uči da se lopta ne izbija u sredinu.

Za Sergija se slažem da je previše izletio naprijed. A Valinčić nije dovoljno suzio u sredinu.
  • Droljo
    31.2k
    Viking doma u zadnjih 10 utakmica ima 9 pobjeda.fakin

Super. Došlo je vrijeme za prekid tog niza.
  • Crni86
    23.7k
    u ovom dvomecu da, ali kaj nakon ovog dvomeca prestajemo postojat ili kaj?

Razumijem kaj oces rec, ali treba gledat i siru sliku. Svima je fokus na LP i 30 milja eura. Jasno mi je pa i meni je na kraju. Al je vec receno da klub ne funkcionira na taj nacin.

Naravno trudi se postoc maksimalno sve ciljeve, ali gledaju se stvari dugorocno.
  • Facke
    8.7k

Po mene sme vec male duze zgubili onaj gard da nam doma niste nemre nist. Pod Kovacevicem se je te jos i male pogorsale. Jednostavne vise nisme onak prgavi, neugodni. Ne tak davne sme zisli na teren s 11 jebaci i niste nam nis nije mogel. Sad imam dosta put dojam ko da su se klinci dosli loptati. Tak bi te opisal.
  • fakin
    5.9k
    prvi gol čista greška mišića, drugi gol čista greška valinčića. to je svima jasno, ne vidim smisao opravdavati očito.
    mišić je potpuno krivo i loše ispucao loptu, a valinčić je bio potpuno pogubljen i ostavio cijelu desnu stranu praznu.
    drugo poluvrijeme smo dominirali, ali šta nam to znači kad je rezultat ostao 2:2. ovo nije hnl pa da igraš na dojam, ovo je liga prvaka gdje imaš jednu, dvije utakmice za riješiti sve i samo se gleda rezultat nebitno kako do njega dođeš.
    imamo šanse u uzvratu naravno, ali zbog svih okolnosti puno je manja šansa u odnosu na sinoć na maksimiru pa opet ni tu nismo ih uspjeli pobijediti. dio odgovornosti za ovo sinoć snosi i uprava što je s ovakvim kadrom kovačevića poslala u bitku za ligu prvaka.
  • Twisted1
    1.2k
    to je kad ga stalno zazivate i šprdateNKDZ86

Zanima me kako bi zapad reagirao da nije purger.
  • kadsemasazatalasa
    275
    desna strana nam je koma. zajc van forme. orša koji igra na račun stare slave. i svejedno smo ove prebili. rezultat je takav kakav je, jebiga, ali sudeći po prvoj tekmi, mi ovo prolazimo.

drugi par rukava je što ova ekipa nema što raditi u LP.

ovo je ekipa za EL...da bar jebena UEFA daje malo više love u tom natjecanju pa čak bih navijao da igramo EL, a ne LP, al ovako nam je jedina opcija LP. ili bar da se iz LP ide u EL ako uloviš neko mjesto koje ne vodi u Playoff.

ovako želiš ući u LP gdje realno nemaš šta raditi.
  • flexXy
    3.3k

Fulao je ispucavanje ali se itekako moglo ovo sprijecit

Situacija prije centarsuta, Vinlof i McKenna zajedno cuvaju igraca, Zajc totalno bespotrebno ulazi u 16m, Beljo chilla na centru a vidi 2 igraca kako idu poklopit povratnu. To je totalna bolikurcina koja ce te kaznit i protiv rudesa:

2026-08-19-10-58-22-Whats-App.png
  • Jurki
    27.5k
    ovo je ekipa za EL...da bar jebena UEFA daje malo više love u tom natjecanjukadsemasazatalasa

I da je distribucija koeficijenta bliza.

U lp smo s manjim uspjehom ostvarili veci koef nego u
    El.
  • NKDZ86
    9.3k
    sve je jasno kaj rade na trenizima...taktika nula bodova!
  • Marc
    1.3k
    Znate kaj… možete vi svi tu pizdit kolko hoćete i tražit krivce.. ali jači smo od njih duplo.. i jedina greška naša što smo ih precijenili.. i idemo ih tamo dobit.. i prolazimo sigurno… i vjerujem u to!
  • Niko1986
    8.4k
    kaj nakon ovog dvomeca prestajemo postojat ili kaj?Crni86

Nisam točno to mislio, ali već je netko pisao da ulaskom u LP zatvaraš ovogodišnji budžet i dobar dio budžeta za 2027. Naravno da ću onda takav meč gledati puno više s rezultatske strane nego s dugoročne jer dugoročno je za klub poprilično bitna pobjede. Nećemo prestati postojat ispadanjem, ali da bi prolaz jako puno značio, bi.

Po mene sme vec male duze zgubili onaj gard da nam doma niste nemre nistFacke

Ne znam je li do garda jer opet si nakon 10 min vodio 2:0, to ne možeš bez toga.
  • Crni86
    23.7k
    jasno mi je, ali vec je vise puta receno da klub tak ne funkcionira. Postoji dugorcna vizija i plan. Bilo bi lakse da, ali nije ni smak svijeta.

S ili bez LP postoji plan i cilj. Do njega cemo doc tezim ili laksim putem. Po meni vlada pre velika negativa nakon nase dobre tekme. Na kraju imamo jos i uzvrat te nista nije gotovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.