• Makedonion
    269
    dva prvotimca koji su kombinirano imali 25 golova i 13 asistencija u prošloj sezoni smo dali za šta, ni 6 milijuna eura

Upravo to. Samo je Baki trebao otic za 6 milijuna, pogotovo ako smo Soldu prodali za 2.

Ne znam kaj se treba desiti da prodjemo u Norveskoj, ali ako nam fali para, zalit cemo za ovih potencijalnih 40 milja
  • Olmic
    5.8k
    Je li Dinamo spreman za Ligu prvaka što se igračkog kadra tiče?
    - Ne želim to komentirati.

Odgovor Kove…
    Kak sjedim relativnu blizu nase klupe kad je stojke pokazao da zeli van, Kovi su sve lade potonule, a pogotovo kad je shvatio da mora stavit mudraziju

U nama najbitnije vrijeme , mi imamo jako tanki kadar..

Mislim da je Uprava jako lose reagirala
  • Diavollo094
    194
    Glavni problem je što su sva pojačanja došla ili polomljena ili ne spremna doslovno igramo sa kadrom od prošle sezone a prodali Bakara
  • Zagi
    18.8k
    Olmic

Koji novinar je to ovak predstavio? Od kud si ovo iskopirao?
  • Olmic
    5.8k
    vise portala prenjelo tocno ove rijeci, rekao bi da je sa press
  • Zagi
    18.8k
    Je to sa presice , no gledao sam pressicu jučer i ovo je vrlo zločudno odrezan odgovor.
    Pitam od kuda si kopirao , a ako si kopirao onda si kopirao sa jednog portala , ne njih 5.
    Kaj nije jednostavnije odgovorit na pitanje?
    taj i taj portal , enter
  • Diavollo094
    194
    Baš poslušao presicu i ovo je odgovor izvađen između cijelog odgovora koji se odnosio općenito na pitanje da li je Dinamo spreman za ligu prvaka
  • Olmic
    5.8k
    germanijak, 24sata evo isto pitanje isti odgovor. Ne znam kaj je to to veseli

Poslusao i ja sad press, odgovorio je onako kako je gore i napisano
  • Zagi
    18.8k
    Poslusao i ja sad press, odgovorio je onako kako je gore i napisanoOlmic

Olmic

Znači točno ovak se odvilo:
    novinar: Je li Dinamo spreman za Ligu prvaka što se igračkog kadra tiče?
    Kova: - Ne želim to komentirati.
    iduće pitanje ...
    ?
    To se dogodilo na presici? Veliš da si poslušao presicu.
    To je tvoja trdnja?
  • Dani Olmić
    2.3k
    + jos i Vidovica

Kadar je dosta slabiji i tanji nego prosle sezone
  • Ljubo
    1.6k
    Kadar je dosta slabiji i tanji nego prosle sezoneDani Olmić

Trenutno*
    Za mjesec dana ćemo biti u mogućnosti iznositi ove zaključke.
  • Olmic
    5.8k
    nakon toga kaze da ga dijeli 1 tekma od lige prvaka, nerelevantno za ovo pitanje, nakon toga opet u odgovoru ponovi ne bi htio ostalo komentirat. Treba samo poslusat…
  • CastAway1986
    6.2k
    Stvarno šteta za one pogreške jer smo bili bliži pobjedi..Bojali smo se Nevistica a osim Perez Vinlofa ostatak obrane nije bio na razini ! Navijat cu svim srcem u uzvratu ali bez jos nekog pojačanja mislim da ovo nije ekipa za LP , doduše Viking jos manje!
  • Droljo
    31.2k
    Ne znam kaj se treba desiti da prodjemo u NorveskojMakedonion

Bar to nije komplicirano. Dovoljna je pobjeda 0:1
  • Jos-Optimus
    12.8k
    ma sta treba poslusati? Covjek je uzivo na TV rekao da smo bolji i da vjeruje da cemo pobijediti tamo? "Nemam komentara" je odgovor na pitanje o kadru gdje se nije dao navuci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.