• Maximo
    931

Da,nećemo livija, ali navodno ćemo dovest jedan jako talentiran kontejner
  • dzis
    1.6k
    Barci treba svaka milja da dovedu rodrija a oni da sad bacaju 3,4 milje za golmana koji ne igra nogom. Imaju garciju koji je 6 godina mladi.
    Daj bara nemoj me jebat
  • Jos-Optimus
    12.7k
    i meni su to rekli ljudi, uostalom, niti jedan uvaženi novinar nije napisao drugačije. Evidentno je problem u Feneru, a mi ga sad odjednom tražimo i u Livakovicu. Uostalom, jednom kad dođe ili ne dođe će se znati cijela istina, ja se još uvijek nadam da će doći.
  • Kaktus Car
    1.1k
    Probati dogovoriti s Kopenhagenom razumniju osnovnu cifru i bonuse koji ovise o nastupima u Ligi prvaka kroz sljedećih par sezona i bok...

Sama činjenica da (valjda) onda više ne bi morali slušati jedno te istu priču iz dana u dan vrijedi nešto. Konstantna ista pitanja novinara i navijača sigurno ne pomažu treneru i igračima, a posebno ne ostalim golmanima koji moraju stati na gol u takvim uvjetima.
  • scooniepenn
    7.3k

Junior Brumado je svako malo ozlijedjen i nema ga skoro cijelu sezonu. Ako ce nam on iduce ljeto nakon godinu dana pauze biti zamjena za Belju to su sjajne vijesti. Radujem se vec sada tom scenariju.
  • DZG90
    234
    . Kako doznaje Germanijak, Dinamo će konačnu odluku donijeti nakon dvoboja protiv norveškog prvaka. Možda već i nakon prve utakmice, ako će on sugerirati konačan ishod, ali najkasnije nakon uzvrata. Dakle, izbace li Modri Vikinge i uđu u Ligu prvaka, tada će vjerojatno krenuti u dodatnu ofenzivu i pokušati ipak pojačati vratarsku poziciju. No, ako ne uspiju, ako će europsku jesen igrati u Europskoj ligi, tada neće ići u daljnji trošak, pogotovo neće prihvatiti visoke zahtjeve za vratarima, zvali se oni Livaković, Kotarski ili nekako drugačije. U tom slučaju Ivan Nevistić, koji će stajati na vratima protiv Vikinga, vjerojatno će ostati 'jedinica' i u prvom dijelu sezone. (T.N.)
  • CastAway1986
    6.2k
    i uz sve to jako malo zabija ,izuzev ajmo reci zadnje sezone!
  • ElDorado
    13.3k
    A kaj smo ga onda kupili? Brumado, Aleksa, Prevljak?! Imas bogate klubove koji imaju 1-2 špice. Mi trenutno 3, jednu zakaparenu, 2 polomljene.
  • Šteco
    2k
    Svaki dan novinari daju nešto kao sigurnu informaciju, kasnije sami sebe demantiraju, a ljudi i dalje svaku tu informaciju uzimaju kao sigurnu i komentiraju dok ne dođe druga informacija, i idemo dalje.

Ovako ja to gledam... Informaciju o kontejnerima gledam kao da sutra dođu montažne kuće na to mjesto i namjenu, i nikom ništa. Štoviše, da posade palme na tom mjestu ništa mi ne bi bilo čudno. Namjerno sam ovaj primjer dao, puno je više primjera u transferima.

Jer, u nedostatku informacija jednostavno je izmisliš i kažeš iz izvora bliskom klubu, a izvor blizak toliko da prolazi autom na posao kraj stadiona.
  • striko
    3.6k
    Kad se plasiramo u LP pisat će da čekamo ishod prva 3 kola...
  • Maximo
    931

Pa to je novi način poslovanja da...
  • NoSkillan
    493
    znaci dvomec protiv vikinga odlucuje hocu morat gledat nevistica jos jednu sezonu na golu, ova utakmica je poduplala ulog upravo
  • bbb medimurje
    5.2k
    Ako ostanu nevistic i filipovic opcije za europu i hnl to ce biti prvi bobanov potez s kojim sam jako razocaran. Nazvao bih ga cak i sramotnim
    Jasno je rekao da se budzet stedi za livija i sad najednom nemamo za golmana ako uđemo u ligu prvaka.
  • NitkoBitan
    38.2k
    znaci dvomec protiv vikinga odlucuje hocu morat gledat nevistica jos jednu sezonu na goluNoSkillan

SVI NA MAKSIMIR U UTORAK POTRGAT GLASNICE!
  • NoSkillan
    493
    bit ce mi emotivnija utakmica od finala svjetskog 2018 ak spusimo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.