• Jurki
    27.4k
    ljudi su mutavi. Ako je igracu plafon Loksa, na Cipru se nije snasel.. onda nije ni za Dinamo.
    Ima previse godina, da ga se isplati čekati i da zauzima mjesto nekom mlađem.
    Svi ti tetci se nek zapitaju.. a kak je to Kačavenda, prije njega, lani igraci koji su bili u drugom planu iskoristili priliku i izborili se za sebe.. a Mudri nije.
    U kome je onda problem? Dinamu, Bobanu, Kovi ili Mudrom?
  • ZgDLions
    1.9k
    Nema Mudri fan klub kak je kolega napisao, on je simpa ekipi jel je slavio naslove, otvoreno je Dinamovac tu je skoro iz kvarta, gura kolica sa bebom po Maximirskoj, ljudi ga pozdrave pljeskom i to je ok.
    Platili su kartu, nose Dinamo majice i ne vidim problem ko će kome jače pljeskati.
    To kaj su se balkan dede i drugi kojima nemam pojma ime zakeljili za Mudrog iz nekih njihovih razloga kaj to ima veze ak se plješće Dinamovom igraču.
    Najvjerojatnije bi nasli nekog drugog da nije njega i gurali narativ protiv današnje uprave i vodstva.
    Meni je grozno kaj itko otvori objavu ili podcast tih likova, imamo mi svoj podcast, ne trebaju nam njihovi da im dižemo gledanost.
    To mi je u rangu da dam par eura da gledam Hajduk, ne bi ni besplatni stream, ima dosta drugih puno boljih tekmi za gledati, evo pocela NFL predsezona.
  • DrRatoljub
    1.3k
    Jedina stvar koja mi nije dobro legla kod Mudrazije prošle sezone je broj minuta. Nije bio nesto, ali fakat nije dobio nesto prilika. Mislim da puno ljudi zaboravlja kakve smo probleme imali s rotacijama prošle jeseni. Stojke je bio rezerva (velikim dijelom je sam kriv, dobio je 2 crvena), Gale nije skoro ništa igrao, Vidovic je u jednom trenutku ispao iz svih kombinacija. Normalno da ce netko biti u drugom planu, ali da Galesic nije nista igrao do Betisa kad je bilo 0 3 i vec gotovo, to nije ok. Nadam se da je Kovacevic naučio nesto. Mudrazija ce pokazati moze li.
  • joesimunic
    358
    A ako ćemo realno, ostavivši na strani jeli ili nije Mudri za Dinamo, ti koji su ga prošle jeseni zazivali po meni i nisu bili u krivu, čovjek je bio odradio super pripreme, bio je mislim drugi/treći strijelac istih pa je u tom slučaju bilo i logično da će dobit bar priliku koju po meni zasad stvarno nije dobio. A to što mu pola zone zamjera jer ga neki debili na internetu zagovaraju i vole jer je otvoreni dinamovac i jer je slavio s navijačima mi nema smisla pa nije dečko ništa skrivio, za sad šuti, radi i čeka priliku ne vidim ništa loše kod toga.
  • Jurki
    27.4k
    dal bi isto govorio i da se radi od 29 godisnjaku istih nogometnih kvaliteta al da je stranac?
    Cijelo vrijeme se potencira prica kak mu se namjerno ne daju minute. I da Kova ima nesto protiv njega.
    Mi znamo kak on radi na treningu?
    Ni jedan trener nebu miniral kvalitetnog nogometasa.
    A za Mudrog se tocno zna kaj moze i kaj nemre jer ga godinama gledamo u Hnlu.
  • DerHerrKool
    1.7k
    Ni jedan trener nebu miniral kvalitetnog nogometasa.
    A za Mudrog se tocno zna kaj moze i kaj nemre jer ga godinama gledamo u Hnlu.
    Jurki

Točno to. A i vidjelo se jučer jako lijepo kaj i koliko on može. Malo se zaletio kad je ušao, probao dvije, tri finte koje nisu prošle i onda turizam sa povremenim javljanjem uživo do kraja tekme.
    Teški prosjek.
  • blueslavonija
    496
    mudri je doveden u dinamo za vrijeme zajeca i marića. ta priča o polarizaciji ne pije vodu jer stvarno ne znam nikog tko plače za tom upravom.
    ovdje se razvila rasprava jer se dečka bez ikakvog razloga doslovno šikanira i tjera iz kluba. na jeb... forumu dinamovih navijača .
    nazivaju se ljudi koji ga cijene debilima, mamićevcima (?!). mislim da bi prvi vi iz moderature trebali takvima začepit usta a ne da tu nas nekoliko im moramo objašnjavati da ohlade i puste klub i igrača da rade svoje pa će bit kak bude.
    povukao sam paralelu s kačavendom jer ga doslovno nitko nije fermo pol posto prije svega mjeseca dana a sad je odjednom odličan rotacijski igrač , ako ne i starter.
    prelako se razbacuje ovdje sudovima o igraču i to na osnovu jeftinih pa i lažnih informacija. eto mudri nije uspio u pafosu a kačavenda je u lasku :)
    zamisli, netko je napisao da je problem što mu jedan dio zapada preglasno plješće :rofl:
  • Ljubo
    1.6k
    Dobar je Mudri igrač, samo se ne uklapa u naš sustav. Najpoštenije bi bilo razlaz, jbg ne ide i ne treba forsirati.
  • Brusa
    4.1k
    mudri je doveden u dinamo za vrijeme zajeca i marića. ta priča o polarizaciji ne pije vodublueslavonija

I ja sam se čudim tom dijelu kad sam pročitao post od @vjeko1701
    Ali možda ja ne kužim neke stvari....

zamisli, netko je napisao da je problem što mu jedan dio zapada preglasno plješće :rofl:blueslavonija

Iskreno sam iznenađen (i to mi je potpuno neshvatljivo) brojem ljudi koji to i to što mu zapad skandira navode kao razlog svoje antipatije prema njemu...
  • blueslavonija
    496
    ok , ali ajmo dati vremena i njemu i treneru. možda nas demantira, možda i ne. ali ne vidim razlog za hejt dečka koji pošteno šuti i radi. nisam vidio niti jednom da je srao po medijima kao villar ili neki drugi.
  • Ljubo
    1.6k
    mislim da se dalo vremena. Ne na utakmicama, ali na treningu sigurno. Mislim i činjenica je da Mudri igra najbolje kada je desetka/polušpica a mi to nemamo tako da njegove najveće kvalitete teško mogu doći do izražaja sa pozicije osmice. Ne mogu govoriti u tuđe ime zašto ga je netko ovdje uzeo na zub ili nije. Ni prvi ni zadnji igrac koji ima kvalitetu ali nije se snašao kod nas. Isto kao Vidović, Villar i Ljubičić.
  • GOAT
    9.1k
    PlavaSlavonija argumentiraj bez da se poseres po forumu i kolegama challenge impossible.
  • vjeko1701
    28.1k
    mudri je doveden u dinamo za vrijeme zajeca i marićablueslavonija

Ali možda ja ne kužim neke stvari....Brusa

Onda bacite oko na facebook ili youtube komentare ljudi koji najviše deru po Mudražiji pa im malo zavirite u prošlost toga kaj su pisali. Velik broj puca k*rac za Mudražiju, samo im je jako dobar argument da seru po Bobanu i relativiziraju kaj je Mamić radio.

Meni je žao kaj ga takvi koriste u svojim makinacijama al ga koriste.

povukao sam paralelu s kačavendom jer ga doslovno nitko nije fermo pol posto prije svega mjeseca dana a sad je odjednom odličan rotacijski igrač , ako ne i starter.blueslavonija

Postovi prije svega mjesec ili više dana.

↪Crni86
    zdrav Kačavenda u dobroj formi je baš ono što nam treba jer nemamo osmicu s tom energijom i moći s loptom. Ali pitanje u kakvom je stanju i koliko tijelo može nakon svih ozljeda.
    Omake

Kačavenda po potrebi može više pozicija i funkcija odigrat, to je pokazao i u Lokomotivi i reprezentaciji pod Bišćanom.

Borben je, zalaganje uvijek na nivou, ono što je pod Bjelicom u drugom mandatu igrao, te kasnije pod Fabiom i Perkovićem meni je bilo iskreno zadovoljavajuće, pogotovo za veznog koji ti sa klupe ulazi.
    A treba napomenut da je igrao i bio relativno solidan-dobar i u Ligi Prvaka(Monaco kad je po meni i izborio penal, al ga nije svirao, te Dortmund, Arsenal i Celtic) odnosno pokazao da može se i "tuć" i borit protiv neki renomiranih protivnika i imena.
    Navijač Dinama

Kačavenda je ipak sasvim drugačiji igrač od ostalih naših veznjaka, nije loše imati takvog u ekipi pogotovo ako Soldo odlazi.Mr Anderson

Drago mi je da je baš Kačavenda zabio. Ima nekaj u tom dečku.Zagi

Kovačević je pokazao da zna dignut igrača i povećat im vrijednost. Nadam se da će i Kačavenda to doživjetDerHerrKool

Gol Belje uvijek veseli, drago mi je da ga je i Vidović spremio, kao i Kačavenda, za samopouzdanje.Mr Blue

pa meni je u odnosu na Soldu mali upgrade osmice Kačavenda. Slažem se, i dalje trebamo kvalitetnu osmicu, ali gledajući u odnosu na odlazak Solde, Kač mi sasvim solidna zamjena..mali M

Kačavenda definitivno zaslužuje prilikuGradina

Također pozdravljam odluku prodaje Solde ali Kačavenda obavezno mora ostatiwolfgang14

Ako ovaj dečko ispuni svoj potencijal, bit će nam daleko najveće pojačanjemiro

Gledao sam obje utakmice u Sloveniji uživo i Kačavendi definitivno treba još vremena da polovi kako Dinamo igra. Po meni je bolji igrač od Solde i može nam sigurno pomoći u budućnosti, ali nemojte pretjerati sa očekivanjima. Neka ovu sezonu bude peti veznjak koji će odraditi dobro lakše HNL tekme i ja prezadovoljan. Rasti će sigurno, u to sam uvjeren.marcio amoroso

Nek nam bude Kačavenda ove godine novi Goda i mi smo na konju!Filip Međimurje

Kačavenda se vratio u vezu i po do sad viđenom moglo bi biti koristi od njega.BPAM
  • Sajla
    22.8k
    mudri je doveden u dinamo za vrijeme zajeca i marića. ta priča o polarizaciji ne pije vodu jer stvarno ne znam nikog tko plače za tom upravomblueslavonija

Jesi ti stvarno shvatio da vjeko misli "podrška Mudražiji = prizivanje Marića"?
    Mudri je naš, navijač je dinama, igrač je dinama. Ali kad pogledaš društvene mreže i komentare na portalima, podrška njemu najčešće izgleda otprilike kao "Mamič je prodavo za sto miljona, a koga čemo sad prodat, Boban je peder, zašto se šikanira Mudražija, Kovačevič treba titlove" - i zato pljeskanje Mudrome mnogima od nas izaziva negativne emocije, jer u valjda 8 od 10 slučajeva dolazi od tipova kojima su Zorko i Lesički izvor istine, a kriminalac pojam nogometnog djelatnika.
  • blueslavonija
    496
    162 minute nogometa je dečko dobio u dinamu, ukupno.
    ajde ti argumentiraj što već želiš reći.
    ne poserem se ja po forumu nego po pojedincima i to s razlogom :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet