Jurki
ZgDLions
DrRatoljub
joesimunic
Jurki
DerHerrKool
Ni jedan trener nebu miniral kvalitetnog nogometasa.
A za Mudrog se tocno zna kaj moze i kaj nemre jer ga godinama gledamo u Hnlu. — Jurki
blueslavonija
Brusa
mudri je doveden u dinamo za vrijeme zajeca i marića. ta priča o polarizaciji ne pije vodu — blueslavonija
zamisli, netko je napisao da je problem što mu jedan dio zapada preglasno plješće :rofl: — blueslavonija
blueslavonija
Ljubo
vjeko1701
mudri je doveden u dinamo za vrijeme zajeca i marića — blueslavonija
Ali možda ja ne kužim neke stvari.... — Brusa
povukao sam paralelu s kačavendom jer ga doslovno nitko nije fermo pol posto prije svega mjeseca dana a sad je odjednom odličan rotacijski igrač , ako ne i starter. — blueslavonija
↪Crni86
zdrav Kačavenda u dobroj formi je baš ono što nam treba jer nemamo osmicu s tom energijom i moći s loptom. Ali pitanje u kakvom je stanju i koliko tijelo može nakon svih ozljeda. — Omake
Kačavenda po potrebi može više pozicija i funkcija odigrat, to je pokazao i u Lokomotivi i reprezentaciji pod Bišćanom.
Borben je, zalaganje uvijek na nivou, ono što je pod Bjelicom u drugom mandatu igrao, te kasnije pod Fabiom i Perkovićem meni je bilo iskreno zadovoljavajuće, pogotovo za veznog koji ti sa klupe ulazi.
A treba napomenut da je igrao i bio relativno solidan-dobar i u Ligi Prvaka(Monaco kad je po meni i izborio penal, al ga nije svirao, te Dortmund, Arsenal i Celtic) odnosno pokazao da može se i "tuć" i borit protiv neki renomiranih protivnika i imena. — Navijač Dinama
Kačavenda je ipak sasvim drugačiji igrač od ostalih naših veznjaka, nije loše imati takvog u ekipi pogotovo ako Soldo odlazi. — Mr Anderson
Drago mi je da je baš Kačavenda zabio. Ima nekaj u tom dečku. — Zagi
Kovačević je pokazao da zna dignut igrača i povećat im vrijednost. Nadam se da će i Kačavenda to doživjet — DerHerrKool
Gol Belje uvijek veseli, drago mi je da ga je i Vidović spremio, kao i Kačavenda, za samopouzdanje. — Mr Blue
pa meni je u odnosu na Soldu mali upgrade osmice Kačavenda. Slažem se, i dalje trebamo kvalitetnu osmicu, ali gledajući u odnosu na odlazak Solde, Kač mi sasvim solidna zamjena.. — mali M
Kačavenda definitivno zaslužuje priliku — Gradina
Također pozdravljam odluku prodaje Solde ali Kačavenda obavezno mora ostati — wolfgang14
Ako ovaj dečko ispuni svoj potencijal, bit će nam daleko najveće pojačanje — miro
Gledao sam obje utakmice u Sloveniji uživo i Kačavendi definitivno treba još vremena da polovi kako Dinamo igra. Po meni je bolji igrač od Solde i može nam sigurno pomoći u budućnosti, ali nemojte pretjerati sa očekivanjima. Neka ovu sezonu bude peti veznjak koji će odraditi dobro lakše HNL tekme i ja prezadovoljan. Rasti će sigurno, u to sam uvjeren. — marcio amoroso
Nek nam bude Kačavenda ove godine novi Goda i mi smo na konju! — Filip Međimurje
Kačavenda se vratio u vezu i po do sad viđenom moglo bi biti koristi od njega. — BPAM
Sajla
mudri je doveden u dinamo za vrijeme zajeca i marića. ta priča o polarizaciji ne pije vodu jer stvarno ne znam nikog tko plače za tom upravom — blueslavonija
blueslavonija
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.