• Jurki
    27.4k
    ljudi su mutavi. Ako je igracu plafon Loksa, na Cipru se nije snasel.. onda nije ni za Dinamo.
    Ima previse godina, da ga se isplati čekati i da zauzima mjesto nekom mlađem.
    Svi ti tetci se nek zapitaju.. a kak je to Kačavenda, prije njega, lani igraci koji su bili u drugom planu iskoristili priliku i izborili se za sebe.. a Mudri nije.
    U kome je onda problem? Dinamu, Bobanu, Kovi ili Mudrom?
  • ZgDLions
    1.9k
    Nema Mudri fan klub kak je kolega napisao, on je simpa ekipi jel je slavio naslove, otvoreno je Dinamovac tu je skoro iz kvarta, gura kolica sa bebom po Maximirskoj, ljudi ga pozdrave pljeskom i to je ok.
    Platili su kartu, nose Dinamo majice i ne vidim problem ko će kome jače pljeskati.
    To kaj su se balkan dede i drugi kojima nemam pojma ime zakeljili za Mudrog iz nekih njihovih razloga kaj to ima veze ak se plješće Dinamovom igraču.
    Najvjerojatnije bi nasli nekog drugog da nije njega i gurali narativ protiv današnje uprave i vodstva.
    Meni je grozno kaj itko otvori objavu ili podcast tih likova, imamo mi svoj podcast, ne trebaju nam njihovi da im dižemo gledanost.
    To mi je u rangu da dam par eura da gledam Hajduk, ne bi ni besplatni stream, ima dosta drugih puno boljih tekmi za gledati, evo pocela NFL predsezona.
  • DrRatoljub
    1.3k
    Jedina stvar koja mi nije dobro legla kod Mudrazije prošle sezone je broj minuta. Nije bio nesto, ali fakat nije dobio nesto prilika. Mislim da puno ljudi zaboravlja kakve smo probleme imali s rotacijama prošle jeseni. Stojke je bio rezerva (velikim dijelom je sam kriv, dobio je 2 crvena), Gale nije skoro ništa igrao, Vidovic je u jednom trenutku ispao iz svih kombinacija. Normalno da ce netko biti u drugom planu, ali da Galesic nije nista igrao do Betisa kad je bilo 0 3 i vec gotovo, to nije ok. Nadam se da je Kovacevic naučio nesto. Mudrazija ce pokazati moze li.
  • joesimunic
    352
    A ako ćemo realno, ostavivši na strani jeli ili nije Mudri za Dinamo, ti koji su ga prošle jeseni zazivali po meni i nisu bili u krivu, čovjek je bio odradio super pripreme, bio je mislim drugi/treći strijelac istih pa je u tom slučaju bilo i logično da će dobit bar priliku koju po meni zasad stvarno nije dobio. A to što mu pola zone zamjera jer ga neki debili na internetu zagovaraju i vole jer je otvoreni dinamovac i jer je slavio s navijačima mi nema smisla pa nije dečko ništa skrivio, za sad šuti, radi i čeka priliku ne vidim ništa loše kod toga.
  • Jurki
    27.4k
    dal bi isto govorio i da se radi od 29 godisnjaku istih nogometnih kvaliteta al da je stranac?
    Cijelo vrijeme se potencira prica kak mu se namjerno ne daju minute. I da Kova ima nesto protiv njega.
    Mi znamo kak on radi na treningu?
    Ni jedan trener nebu miniral kvalitetnog nogometasa.
    A za Mudrog se tocno zna kaj moze i kaj nemre jer ga godinama gledamo u Hnlu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet