• rioda
    17.9k
    Nešto se pričalo danas na tribini da se neće mijenjati samo travnjak nego i osoba zadužena za njega
  • Crni86
    23.6k
    nego i osoba zadužena za njegarioda

Oho, da li je to moguce
  • ZgDLions
    1.9k
    Oće netko pohvaliti današnju brzinu dolaska do pive ili je to zato kaj nas je manje bilo.
    Uigranije i brže, piši plus.
  • hardek
    11.9k
    Viking izgubio na gostovanju protiv Rosenborga 2:1. Čini mi se da su dosta rotirali jer je Tripić ušao s klupe
  • Mihaljević
    15k
    Dinamo u kvalifikacija Lige Prvaka protiv norveških ekipa ima 3/3.

3. pretkolo kvalifkacija za Ligu Prvaka 2015/16
    GNK Dinamo (4)–4 Molde FK (a.g.)
    Dizajn-bez-naslova.png
    Dinamo pobjedom golovima u gostima prolazi u Play-Off Lige Prvaka, u kojem gazi albanski Skënderbeu i ulazi u Ligu Prvaka. Stijelac na Maksimiru u prvoj utakmici Ángelo Henríquez, u norveškoj zabijaju redom Pjaca, Ademi i Rog. Trener : Zoran Mamić

Play-Off Lige Prvaka 2019/20
    GNK Dinamo 3–1 Rosenborg B.K.
    Untitled-design.png
    Dinamo u prvoj utakmici na Maksimiru rutinski odrađuje norveškog prvaka golovima Oršića i Petkovića 2:0, da bi u norveškoj Amer Gojak nakon ulaska sa klupe zabio zadnji čavao u lijes Norvežana. Trener : Nenad Bjelica

Play-Off Lige Prvaka 2022/23
    GNK Dinamo 4–2 FK Bodø/Glimt
    Untitled-design.png
    Nakon lošije tekme u norveškoj na umjetnom terenu, na Maksimiru dobijaju 4 komada, redom golovima Oršić, Petković, Drmić, Bočkaj. Trener : Ante Čačić
  • Jurki
    27.4k
    Ne razmem se u travu ni u onu koja se polozi na teren, ni u onu koja se posadi, a jos manje u onu koja se zrola u rizlu.. ali vrijeme je dobar sudac.
    Znaci kad je šmrkač "cementa" bil u klubu godinama je bil tepih. Sad al se posel delal kak spada ili je travnjak na glavnom terenu šutke bil mijenjan svih tih godina.
    Promijenili smo teren u listopadu 2024te.. godinu i sitno zgleda kao mekota spremna za sadnju krumpira i eventualno graha.
    A svo to vrijeme je Sakoman tu.

Nadam se da je to.. Miljenko pa pa
  • NORTE
    26.5k
    Igranje Lokomotive na Maksimiru je također učinilo svoje.
    Nakon koncerta bolji travnjak pola godine do selidbe u Kranjču.
  • crophantom
    6.7k
    Probudim se, upalim youtube i prva preporuka sažeci Dinamo - Qarabag 3:0. Upalio i shvatio da sam zaboravio da je Ivan Nevistić najbolji golman u svemiru na svoj dan. Nema straha, kakvi razno razni Dominici, gazimo ove ko Hitler Poljsku 39e

Ajmo Neva, jedna za legacy, ionak nemaš više kaj izgubit, a možeš se oprostiti od kluba jednom legendarnom izvedbom.
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k
    Oće netko pohvaliti današnju brzinu dolaska do pive ili je to zato kaj nas je manje bilo.
    Uigranije i brže, piši plus
    ZgDLions

Kad si već spomenul...

Da, sinoć je vrijeme čekanja bilo razumno i u okviru onoga što bi trebal biti standard...ali ipak i znatno znatno manje ljudi.
    Oko 19,20h i Manenica se spustil na šank, sad dal radi kakvog stjecanja uvida u stanje ili samo po narudžbu, ne znam.

Rade probleme oko zamjena praznih za pune čaše, odnosno hoće svaki put naplatiti kauciju pa da sve prazne vraćaš na kraju dana (i to na samo 2 blagajne) što je nerazumno.
    U 20,52h na šanku sasvim do juga ljudima u redovima govorili da više nema peciva.

Evo konstruktivni prijedlog za unapređenje usluge kakav se viđa po Europi i to kako po raznim open air eventima (festivalima) tak i na stadionima:
    staviš blok od 6 unaprijed pripremljenih čaša, jedan klik, automat podiže i naginje te za 10 sekundi sve napunjene.
    Sustav postaviš bilo gdje u prolazu, kakvom kutu, ne treba cijeli šank, protočnost kupaca fantastična.

Fotka je od vikenda iz Bratislave, a identično je bilo u srijedu i u Salzburgu.

20260809-205937.jpg
  • ZgDLions
    1.9k

Kaj si radio u 19,20 na stadionu?
    Mi ušli petnaest do, uzeli pivu i bili pet do na sjedalicama.
    Te čaše nam se ne da vraćati, ili netko uzme za uspomenu ili ostavimo, pa klinci pokupe.
    Glupo nam je u ovim godinama stajati u nekom redu za žetone ili par eura, po meni nije najbolje rijeseno.
    Možda da daš času, a on uzme i natoči u novu, nemam pojma.
    Samo bi još pohvalio Rudeš bojs end grls na zd.
    Dostojanstveno razvili šal i nisu radili nerede.
    :grin:
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k
    Kaj si radio u 19,20 na stadionu?ZgDLions
    Volim doći rano na stadion, ovo je za mene čak bilo "u zadnji čas"

Možda da daš čašu, a on uzme i natoči u novuZgDLions
    Tak to i treba biti, tak je i bilo lani...ove sezone me već u par navrata pokušali odbiti, al su onda na moje inzistiranje prihvatili zamjenu
  • Jaro
    12.4k
    Rade probleme oko zamjena praznih za pune čaše, odnosno hoće svaki put naplatiti kauciju pa da sve prazne vraćaš na kraju dana (i to na samo 2 blagajne) što je nerazumno.ZrnTSCHeZ

S njihove strane razumno - racunaju da ce kasnije manje ljudi cekat u redu za povrat. Prljavo i smecarski ali $$...
  • ZgDLions
    1.9k

Mislim da je gubitak jer ionako klinci prošeću po tribini i pokupe čaše pa ih vrate za lovu, a nama se ne da svaki put platiti čašu pa pričekamo i odemo u birtiju nakon tekme.
    Nikad dobro, a tek suha peciva na ovim temperaturama.
    :lol:
  • reziser
    8.3k
    Mi ušli petnaest do, uzeli pivu i bili pet do na sjedalicama.ZgDLions

Nikad mi ovo nece biti jasno, kae problem doc bar 15 minuta prije pocetka do svog mjesta? Pa dodji pol sata prije na stadion, uzmi pivu, dodji na svoje mjesto. Osjeti atsmosferu, pogledaj zagrijavanje, izlazak igraca na teren.
    Ovak dodjes u zadnji trenutak i još ak ti je mjesto na sredini, dižeš sve radi tih 15 minuta.

Ne kuzim
  • Crni86
    23.6k
    upit atmosferu, gledat stadion kako se puni, ispratit ekipu na zagrijavanje

Neki ne znaju kaj propustaju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.