• Kaktus Car
    1.1k

To nekim ljudima nikak objasniti; nisu 70e ili 80e. U modernom nogometu više ne prolaze španeri koji nemaju fizikalije i taktičku odgovornost (posebno u fazi obrane). Nema više prostora ni vremena za malonogometna žongliranja u ozbiljnim natjecanjima. To može proći u žalosnom HNL-u, ali ne u LP ili EL. Zato i svaka malo ozbiljnija europska ekipa redovito zgazi HNL klubove. Jednostavno ih rasture boljom fizičkom i taktičkom pripremom.
  • ZgDLions
    1.9k
    Naš Mudri ni odveć vredan, ali vređati ga nedam.
  • Georginho
    737
    Protiv Rudeša mi je odigrao najbliže onoj izreci da puno zuji, malo meda daje. Nije to razina Dinama, može odigrati neke rotacijske role protiv slabijih ekipa.
  • austrijanac
    13k
    Mogu samo kopirat izjavu iz teme o tekmi.

Za sebicnu predstavu koju su on i Hoxha predstavili danas u drugom poluvremenu, mogu slobodno odradit par krugova nakon tekme.

Hvalite ga slobodno za dva bicikla, ali sve osim toga nije ni blizu razine Dinama.
    Prema naprijed glumi facu, prema iza svira kurcu, neka ga.

Nadam se da je ovo danas bilo da se zaradi koja hiljadarka vise.
  • jedan u nizu
    19k
    Za sebicnu predstavu koju su on i Hoxha predstavili danas u drugom poluvremenu, mogu slobodno odradit par krugova nakon tekme.austrijanac

To sam uvijek primjetio kod Hoxhe u tekmama u kojima vodimo 2-0 ili kada ude s klupe.
    Toliko silno zeli sam zabiti ili napraviti neku pizdariju kako bi se probio u ekipu i zasluzio mjesto u prvih 11. Ono razdoblje kada je bio prvotimac nije bio takav, bio je opusteniji. Sada to uz njegovo spoticanje sam od sebe izgleda smijesno.

Nemam nista protiv toga da decki grizu i bore se za minute.
    Ali ne smijes sebe staviti ispred momcadi.
    Potrudi se pod svaku cijenu da EKIPA da gol, a ne da ti das gol.

To se vidjelo kod Mudrazije danas. Nakon asista je tako htio zabiti gol samo da bi dokazao da ima mjesta za njega u ekipi.
    A nije ni svjestan da mu je asist pomogao vise nego nesto drugo.
    U nekim situacijama je mogao i asistirati vise, pa da je imao 2 ili 3 asista ovu utakmicu stvarno bi zasluzio vise minuta.
    Ovako mi ostavljas dojam da nisi timski igrac i da mislis samo za sebe.
    Kao i Hoxha jel ...
  • Jurki
    27.4k
    Prema naprijed glumi facu, prema iza svira kurcu, neka gaaustrijanac

Ovaj dio bi trebalo zakeljiti na svaki komentar zakaj ne igra "zakinuti miljenik Maksimira".
    Sve se to zna odavno al opet treba ponavljati.
  • Chempers
    1.4k
    Ako i Tabinas može biti "dobar za HNL rotaciju" onda apsolutno može i Mudrazija, tim više u situaciji kad igramo na 2 fronta a veznjaka nam čak i brojčano fali.
  • CerealKiller
    678
    Ista situacija kao sa Nevistićem. Mudri ie u rotaciji zato jer je prodan Vidović, prije toga su sa razlogom odpisani. I to je ok, trenutno smo tanki u vezi i sa golmanima ali kada dodu pojačanja moramo se psihički pripremiti na lavine komentara Mudri fan kluba "Zašto Mudri ne igra??!" sljedećih 6 mjeseci i pogotovo nakon svakog poraza. Mislim da nam ne treba opet takva negativa.
    Osim ako su u klubu procjenili da je on odjednom dovoljno dobar i da može uskočiti u prvu postavu kao Vidović. Nije se nametnuo u Cipru ne znam kako će igrati ovdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet