• Crusades
    25.4k
    Pa naravno da će više ljudi doći na utakmicu protiv kluba koji nosi ime grada Heroja u sezoni u kojoj smo lovili naslov, a ne ga branili i to uoči obljetnice Oluje nego na tekmu protiv zagrebačkog kvartovskog kluba koji treći put u 10 godina ruši negativne rekorde po manjku bodova i višku golova u svojoj mreži.

I takvih nas je danas bilo više nego nekad na LP protiv Porta.
  • NitkoBitan
    38.2k
    Rudes bio pa prosao, treba se okrenut Vikingu. Jebga i tu treba animirat malo ljude da se probude iz ljetnog sna, vec od par ljudi cujem da ni ne znaju s kim Dinamo igra i kad na Maksimiru za Ligu prvaka, a Dinamovci.

Cijene karata sasvim oke, s i famozna prognoza za sad top, bez oborina uz sasvim ugodnu temperaturu.
  • Benx1312
    12
    Ma pustite brojke na vama je da dodete a sad kolko nas ima je tak manje vazno ljudi su idalje po godisnjima i tak ima stvari zbog cega nezele ili nemogu doc al zato je na nama da dodemo i podrzimo
  • jedan u nizu
    19k
    Prosle godine nismo imali kvalifikacije za Europu i tijekom kolovoza smo imali 2 utakmice na Maksimiru, a trecu smo igrali 14.9.

Ove godine smo vec imali 4 domace utakmice, a prosla je polovica kolovoza tek. i do sredine rujna imamo jos 3 utakmice (4 ako racunamo 19.9.).

Znaci u istom razdoblju prosle godine smo imali 3 utakmice, sve HNL, a ove godine 7 ili 8, od kojih 3 europske.

Normalno je da ce ljudi birati na koje tekme idu i da ne mogu na sve tekme ici.
    I normalno je da ce birati ici na eruopske protivnike a ne Rudes.

Nije opravdanje, smatram da bi brojke trebale biti vece, nego je to samo realna slika. Nije bas za usporediti proslu i ovu sezonu.

plus, prosle godine smo usli u prvenstvu kao viceprvaci, pa i to igra ulogu neku ...
    Jedna od najboljih sezona je bila ona nakon lige za bedaka ...
  • Dinaminjo
    2.3k
    Realno, jos je ispod 15.8. ceste i parkinzi su prazni ili poluprazni.

Jos je sutra blagdan, neki imaju po tradiciji planove.
  • Papastrumf
    24k
    Banalizirate po obicaju. Na Vukovaru prosle sezone je bilo toliko ljudi jer je to bila prva utakmica. Ove godine je to bio Thun s preko 17.000.
    Da smo prosle sezone igrali europsku prije Vukovara, sigurno ne bi na Vukovaru bio taj broj gledatelja.
  • Sibirski plavac
    9.8k
    Nova sezona, nove stare teme, posjeta..

Ima nas kolko nas ima i bok. Valjda bu s Kranjčom a kasnije novim Maksimirom bolje. Valjda....

Ja stvarno ne kužim zakaj se neki toliko nerviraju oko ove teme, i zašto misle da ako svaki put ovdje napišu "SRAMOTA jer nas je na xy tekmi bilo samo xy brojka" da će to nekog tko ne ide redovito odjednom pogurat?

I takvih nas je danas bilo više nego nekad na LP protiv Porta.Crusades

Apsolutno se slažem. Znam da je nekim irititantna ona teza "kolko nas je nekoć bilo ovo trenutno je dobro", ali ja ne vidim problem u tome. 6k je nekoć čak na Rijeci a 10k na Hajudku bilo smatrano sjajnom posjetom, i to ne tako davno. Ako se ne varam u Bjelicinom provm mandatu protiv magaradi je bilo na maskimiru izmedu 11k i 13k ljudi i to se tada smatralo wow. A tek 7k protiv Rijeke, "čudo" u taadšnje vrijeme. A danas nam je 6k protiv Slavena recimo sramotno. Slabo? Smatram da da. Sramotno? U usporedbi s nekim ne tako davnim vremenima, ne.
  • Mathiasovi Chageri
    8.9k
    Gospodo kakva sramota, prošetajte se gradom, nema pasa, grad je pust, meni inače do posla treba 30 min, danas sam bio na parkingu firme za točno 11. Sutra je veliki blagdan, ljudi su na godišnjem, škola još nije krenula. Ljudi rade kao psi 11 mjeseci u godini pa mogu valjda jedan mjesec pobjeći iz ovog grada, malo se okupati, vidjeti familiju, otići negdje vani, družiti se sa rodbinom.

Ja sam tempirao godišnji da budem u Zg kad su bitnije tekme sad, ali sam propustio Thun i Žalgiris. Moja ekipa s kvarta je pak odradila te dvije ali sad nema nikoga, doslovno se bojim da ću morati solo na Viking. Baš se osjeti da je egzodus iz grada. Nije kao da nam prvi put posjeta padne između 1.8 i 20.8 pa naglo skoči.
  • rioda
    17.9k

Taman kad se svi vrate s godišnjih, krenut će kiše :cool:
  • crophantom
    6.6k
    Grad je fakat jos bas prazan, ovo je cak iznad brojke koja sam mislio da ce biti.

Danas i dosta iritantnih turista na zapadu.
    Pogotovo neka skupina britanca, ružna neka debela ko krme u tajicama, tange joj vire, neki tipovi s njom, grupica od njih 5, hodaju nakon tekme prema pimpeku i deru se we are bad blue boys. Kakav narod :vomit:

Pozitivna stvar je ta cijela skupina imbecila kupila dresove pa ajde, bar su lovu neku ostavili.
  • tigric
    1.3k
    Nakon sjevera, sutra bi trebao otici i cijeli zapad. Tri dana za rasprodat sjever gore
  • Georginho
    736
    Ako već UEFA traži te određene elitne sektore za sebe, moglo bi se staviti da kad eventualno vrate dio mjesta da za njih opet pravo prvokupa ostvaruju članovi kluba prva 24h. Nečlanovi nek u tom periodu popunjavaju ostale sektore.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.