• Mr Anderson
    22.5k
    Jeli zna netko, to jest jeli ima iskustva, prolazi li na kentaurima da napravim screenshot svoje godišnje u aplikaciji i pošaljem nekom u poruci da ide sutra na tekmu?
  • plavidecko
    26
    frendu sam slao, radilo mu je, ali je malo duze trebalo skeneru da uhvati
  • Mr Anderson
    22.5k
    Neće sigurno biti gužve sutra da prepuštam mjesto.
  • rob ljubavi
    1.1k
    Poprilično poražavajuće brojke za Viking - s kupnjom na ticket pointu (bar da se reagiralo kada se vidjelo što se događa kod online kupnje) bi to izgledalo puno bolje, a i uvijek se znalo čim se vidi da su redovi automatski i potražnja skače
  • NitkoBitan
    39.8k
    Poprilično poražavajuće brojke za Viking — rob ljubavi

Ma dobro, jos nije pocela slobodna prodaja a i prognoza malo visi. Po svim parametrima bi trebali prebacit posjetu na Thunu.
  • crophantom
    8.6k
    Mene više Rudeš brine, moglo bi sutra baš pusto biti na Maksimiru
  • jedan u nizu
    20.1k
    s kupnjom na ticket pointu (bar da se reagiralo kada se vidjelo što se događa kod online kupnje) bi to izgledalo puno bolje, — rob ljubavi

Opce je poznato da smo imali uvijek rasprodane stadione prije nego sto smo presli na online kupovinu
  • Papastrumf
    24.3k
    Poprilično poražavajuće brojke za Viking - s kupnjom na ticket pointu (bar da se reagiralo kada se vidjelo što se događa kod online kupnje) bi to izgledalo puno bolje, a i uvijek se znalo čim se vidi da su redovi automatski i potražnja skače — rob ljubavi

Opa. Evo jos novih opravdanja.
  • Crusades
    26.1k
    Sram bilo klub šta ne dopušta ljudima da stoje u redu na +30 nego ljude sili da kupe kartu sa 4 klika.
  • recikaj86
    776
    Zapad ide sasvim oke, jbg sjever malo slabije po mojoj procjeni
  • Hnlovac
    8.1k
    za Slaven je od pon do četvrtka u ovaj sat prodano 2250 karata

Za Rudeš smo na 2350

Bit ce slična posjeta, ali i dalje loše
  • Jimmy Đomlija
    75
    Meni su utakmice tipa Slaven, Rudeš, Gorica u VII, VIII i IX mjesecu najdraže za otić pogledat. Dobro vrijeme, (nažalost) bez gužve, ali zato barem u miru možeš pogledat utakmicu omiljenog kluba. Samo dokaz da ljude ne zanima sport, nego napetost, protivnik i visoki ulozi
  • rob ljubavi
    1.1k

Ma ne, svoje izostanke u zadnjih par godina mogu stavit u jednoznamenkastu brojku i ne opravdavam se, ali ovaj nadmeni pristup i pretpostavke su tu standardne, ali i netočne.

Svjestan sam i da nije do kluba nego posrednika, ali sam baš išao prije Belupa dići onu fizičku godišnju i u 10 minuta stajanja tamo je došlo bar isto toliko ljudi htjelo kupiti karte (em naši, em turisti).

Čovjek koji tamo radi im je objašnjavao da toga nema već 7 mjeseci, ali jednostavno taj neki štimung oko redova na Ticketu je uvijek bio na neki način ''marketing'' i eto, u ovakvim situacijama bi definitivno spasilo stvar.

Kolega gore me ispravio da još nije krenula slobodna prodaja, za to se posipam pepelom.
  • deda
    48.5k
    Brojke prodane na karatani postale su toliko poražavajuće i potpuno je nerentabilno postalo unajmljivati studente za taj posao. To vam je činjenica. Jasno da se uvijek nađe tih 200-300 koji bi kupili na karatani ulaznicu pred tekmu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.