• Fan
    2.6k
    Prvi sam kad treba kritizirat bilo što, al nisam siguran koliko je Dinamo ovdje kriv.
    Ako sam Dinamo nije imao neke izmjene ili posebne zahtjeve (a ne vidim što bi to bilo točno), onda je krivica isključivo na Dekodu s kojim vjerojatno ne možeš samo tako raskinut ugovor pa ćemo se morat malo strpit izgleda dok taj ugovor ne istekne...
  • crophantom
    6.5k
    jučer je bilo žalosno, danas je samo smiješno... volio bi čuti neko objašnjenje iz kluba kako i zašto se ovakve stvari mogu događati.
    i znam da će sad neko doći i izbanalizirati problem i ismijati kritiku s "pa ionak niko ne kupuje ulaznice u 7 il 8 ujutro", al to uopće nije poanta.
  • Papastrumf
    23.9k
    Ne, nije smiješno i ne bi se smjelo događati.
  • Niko1986
    8.3k
    Lako za Livakovića, koliko trebamo skupiti da se riješimo Dekoda
  • criticus
    9.1k
    Samo pitanje je šta kad se riješiš Dekoda? Entrio je isto njihov... Koliko su drugi pouzdani?
  • tigric
    1.3k
    Kako su stvari krenule s online prodajom, uskoro klub daje oglas da trazi studente za rad na karatani pred utakmicu
  • Hnlovac
    7.5k
    bas je zbog tog apsurdno i smiješno
  • duksy
    722
    Neki klubovi su već prešli na aplikaciju vezanu s Thompsonom.
    Rijeka, Varaždin, Gorica.
    A obzirom da on prodaje po 100k karata, valjda bi bila to pouzdanija aplikacija i za nas.
    sad ovisi kolike su provizije.
  • NKDZ86
    9.1k
    rađe tomsonu dat pare nego lopovima u dekodu. još stavit u deal da otpjeva na nekom poluvremenu čavoglave
  • StjepanZG
    23
    Jel ima netko info dokad je ugovor s Dekodom? Definitivno nakon isteka ugovora treba uzeti nekog drugog jer je ovo prestrašno
  • rioda
    17.8k

Veće pitanje je koliko to može biti customizirana aplikacija za nas. Nije to samo prodaja ulaznica, nego i godišnje ulaznice, članstvo, prvokup ulaznica, odabir sjedala itd.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.