• Crni86
    23.6k
    Paggini crta i crta i crta, ukljucio je vec i pantomimu a neki i dalje ne kuze. Strasno
  • crophantom
    6.5k
    pa jel it lijepo piše da Kotarski dolazi na posudbu, kakvo plaćanje 5 milijuna za Kotarskog?
    Bogte pa nije Transfermarkt Kaufland katalog pa naši listaju, provuku Kaufland karticu, vide jel ima popust na kupone, plate i dođe Kotarski.
  • fakin
    5.7k
    Zaista sumnjam da bi ozbiljna uprava 2 sezone zaredom dovodila na posudbu prvog golmana jos k tome 2 različita igrača.
  • vjeko1701
    28k
    Ti zbilja stojiš kod toga da golman koji je godinu dana mlađi i sa odličnim sezonama u Grčkoj plaćen 5M eura nakon jako loše godine u Danskoj di njegov klub traži novog golmana i obje strane žele prekid suradnje i dalje vrijedi ih 5M?

Maksimum-maksimuma 3,5M, plaća maksimalno 750k + bonusi. Kako je to točno skuplje od Livakovića?
  • Kaktus Car
    1.1k

Ah, ti nas sve malo zafrkavaš, ha? Da, Horkaš za kojeg Las Palmas navodno traži 10 milijuna Eura i koji je i za Celtic preskup je realnost, ali Kotarski na posudbu za početak je nemoguć posao...

Domaće opcije mogu biti Kotarski, Kahlina ili Šemper. Oni bi mogli biti dostupni i bili bi pojačanje. Ako nije neki od njih trojice, onda se mora tražiti golmana van domaćih granica i dobro poznatih imena.
  • IstinaZaDinamo
    2.8k

Kako cemo tocno platiti vecu odstetu ako ga dovodimo na posudbu??
    Pises gluposti, dzabe je tebi i ostalima objasnjavati da je Kotarski ocito plan b jer od Livija nece biti nista.

I molim te de mi reci kako je to Horkas realan a Kotarski nije (obojica vrijede po 5 milijuna na tm) ?

Btw zaboravio si Zeleniku :rofl:
  • Crni86
    23.6k
    zato jer sad mozda imamo ukljucenj opciju otkupa? Pa posudbu samo pretvoris u transfer u tren oka
  • Crusades
    25.3k
    Bas se idealno poklopilo ovo s Livijem i da je fakinu gotov godišnji.
  • sR9ele
    13
    Od toga da se Kotarski koristi kao mamac da turci spuste cijenu za Livija,siguran sam nema nista.
    Zvone i ekipa nebi spustali na takvu razinu.
    Ako dovedemo Kotarskog na posudbu onda se nadam nekom kapitalcu u vezi jer vjerujem da smo imali osigurana sredstva za Livija (2-3 mil€).
  • Str1nger Bell
    3.7k
    Problem je što Livaković od Dinama traži, po informacijama, ugovor od 5 godina na 1.5 - 2 milijuna eura.Paggini

Ne vjerujem bas u ovo jer onda ta prica nebi toliko trajala, znalo se odma koliko Livakovic traži i išlo bi se odma dalje po druge opcije, nebi se gubilo 3 mjeseca na pregovore s turcima.

Liviju 800k nije prihvatljivo i to je ok, jbg, to ne znači da ne voli Dinamo jer siguran sam da ga voli svim srcem, ali isto tako on treba razmišljati i o sebi i obitelji i tu je kraj priče.Paggini

Slažem se s tobom, samo onda Livakovic ne moze imat status božanstva, a Ivanušec status izdajnika sa suzama u očima.
  • vlatkomarkovic
    3.8k
    Jel ima Kotarski ClubGrown status? Vidim da je rubno, da nije ko Valincic za jedan dan….vlatkomarkovic

Jel itko zna ovo?

Mislim meni osobno je Kotarski next best thing poslije Livija, ako još uz to imamo i ovo i oslobodi mjesto na rosteru, još veći top.
  • austrijanac
    12.8k

Mislim da ne, otiso sa 16, fali godinu dana
  • NekiTamo
    51
    Čovjek nije ni potpisao niti navukao rukavice u Modrom dresu, ovi ga već nazvali promašajem..
  • Crni86
    23.6k
    Ja se bas veselim Kotarskom, nas decko iz omladinske skole. Pokazao vec u europi da itekako moze bit znacajna karika. Dogurao do repke.

Da nije imao ovu slabiju sezonu u kopehagenu vjerujem da bi nam bio nedostupan. Ovako ga mi mozemo vratit u zivot i dobit golmana kakvog bi si tesko mogli priustiti.
  • Dr Hofmann
    6.1k
    O živote topla pivo...

Nemam neki komentar, da brani Rada Borić za Dinamo trenutno me boli kurac, samo sam emotivan jer se konačno vratila ,,psihijatrija" na Transfere
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.