• vjeko1701
    30.1k
    Ovo je napisao kolega koji je u poziciji da zna o njihovom nogometu barem onoliko koliko mi znamo o našem

Nije tajna da žele ili Grabaru iz Wolfsburga ili Dianta Ramaja kojeg sam i sam spominjao . Oba su dobila zeleno svjetlo da mogu napustiti klub a Kopenhagen je spreman platiti. Dva omiljena golmana među fanovima pogotovo Ramaj — Kujtim Shalla

Sad, ako ništa drugo, znamo da u njihovom medijskom prostoru ide priča o novom golmanu.
  • NoSkillan
    631
    e to me zanimalo, hvala care i laku noc
  • Sajla
    24.7k
    ako je kopenhagen blizu dovodenja nekog drugog, ali nisam negdje nasao da je, msm nisam bas nesto detaljni trazio, jel znas ti nesto vise? — NoSkillan

Možda mogu posuditi iz Fenera, oni imaju višak golmana... :wink:
  • Beowulf112
    461
    Ma kakav kotarski...Livi broj jedan a ako neide onda Kahlina kao neko kratkorocno rjesenje koje nije skupo
  • vlatkomarkovic
    4.4k
    Jel ima Kotarski ClubGrown status? Vidim da je rubno, da nije ko Valincic za jedan dan….
  • Frizura Robija M
    1.1k
    Vidim da nikom još nije palo na pamet da Boban u svojoj filozofiji kvalitetno poduplanih pozicija daje gas i ide po obojicu :fire: :cool: :fire:
  • T90d
    3.3k
    Možda je plan dovesti Kotarskog na jednu sezonu kroz posudbu, mali Znuderl se profilira kroz Dinamo 2 i brani od sljedeće sezone u prvoj momčadi.
  • don
    22.5k
    siguran san da dolazi uz opciju otkupa jer sumnjam da bi Boban dovodio golmana na jednogodišnju posudbu i onda opet iduće lito u potragu golmana za kojeg ti valjda uz stopere mora bit najveća konstanta.
  • Ivanmtk
    2.1k
    Kotarski odličan izbor. Želim mu da bude prvi golman reprezentacije na kraju sezone
  • Kruno
    1.8k
    Možda smo mogli i s Labrovicem probati.
  • badjibadara
    10.8k
    Možda smo mogli i s Labrovicem probati. — Kruno

Radije bih Posavca ili Matijaša vidio na golu.
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Rađe bih da ostanemo makar samo na Fili i Nevi nego da dovodimo Kotarskog.
  • Crni86
    25k
    Prvo vlada panika jer smo na fili i nevi, pa dode info da smo zainteresirani za hrvatskog reprezentativca koji je branio po europi, igrao europu i odradio jednu slabiju sezonu i sad na kraju bi ekipa opet rade kahline, zelenike, labrovice, filipovice i nevistice

Pa zona je sve :lol:
  • duksy
    806
    Tetci su našli i ovaj forum.
  • Droljo
    32.3k
    siguran san da dolazi uz opciju otkupa — don
    Možda ga vide kao prijelazno rješenje dok livaković ne dođe na godinu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.