• vjeko1701
    28k
    Ovo je napisao kolega koji je u poziciji da zna o njihovom nogometu barem onoliko koliko mi znamo o našem

Nije tajna da žele ili Grabaru iz Wolfsburga ili Dianta Ramaja kojeg sam i sam spominjao . Oba su dobila zeleno svjetlo da mogu napustiti klub a Kopenhagen je spreman platiti. Dva omiljena golmana među fanovima pogotovo RamajKujtim Shalla

Sad, ako ništa drugo, znamo da u njihovom medijskom prostoru ide priča o novom golmanu.
  • NoSkillan
    469
    e to me zanimalo, hvala care i laku noc
  • Sajla
    22.8k
    ako je kopenhagen blizu dovodenja nekog drugog, ali nisam negdje nasao da je, msm nisam bas nesto detaljni trazio, jel znas ti nesto vise?NoSkillan

Možda mogu posuditi iz Fenera, oni imaju višak golmana... :wink:
  • Beowulf112
    456
    Ma kakav kotarski...Livi broj jedan a ako neide onda Kahlina kao neko kratkorocno rjesenje koje nije skupo
  • vlatkomarkovic
    3.8k
    Jel ima Kotarski ClubGrown status? Vidim da je rubno, da nije ko Valincic za jedan dan….
  • Frizura Robija M
    814
    Vidim da nikom još nije palo na pamet da Boban u svojoj filozofiji kvalitetno poduplanih pozicija daje gas i ide po obojicu :fire: :cool: :fire:
  • T90d
    3.2k
    Možda je plan dovesti Kotarskog na jednu sezonu kroz posudbu, mali Znuderl se profilira kroz Dinamo 2 i brani od sljedeće sezone u prvoj momčadi.
  • don
    20.9k
    siguran san da dolazi uz opciju otkupa jer sumnjam da bi Boban dovodio golmana na jednogodišnju posudbu i onda opet iduće lito u potragu golmana za kojeg ti valjda uz stopere mora bit najveća konstanta.
  • Ivanmtk
    1.9k
    Kotarski odličan izbor. Želim mu da bude prvi golman reprezentacije na kraju sezone
  • Kruno
    1.6k
    Možda smo mogli i s Labrovicem probati.
  • badjibadara
    10.4k
    Možda smo mogli i s Labrovicem probati.Kruno

Radije bih Posavca ili Matijaša vidio na golu.
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k
    Rađe bih da ostanemo makar samo na Fili i Nevi nego da dovodimo Kotarskog.
  • Crni86
    23.5k
    Prvo vlada panika jer smo na fili i nevi, pa dode info da smo zainteresirani za hrvatskog reprezentativca koji je branio po europi, igrao europu i odradio jednu slabiju sezonu i sad na kraju bi ekipa opet rade kahline, zelenike, labrovice, filipovice i nevistice

Pa zona je sve :lol:
  • duksy
    729
    Tetci su našli i ovaj forum.
  • Droljo
    30.9k
    siguran san da dolazi uz opciju otkupadon
    Možda ga vide kao prijelazno rješenje dok livaković ne dođe na godinu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.