• Pacho
    19.8k
    Dragi Neva,

Molim te, ignoriraj da je do jucer 99% fanbaze otvaralo sampanjac svaki put kada su se pojavile glasine da odlazis, pa makar i besplatno i da smo nosili banane sumskim duhovima ala vedran lazun da nas ne kazne situacijom u kojoj ovisimo o tebi i tvojim obranama. Od jucer poslijepodne opet vjerujemo da si sjajan golman!
  • Hoxhemo Titulu
    84
    Možda ne spada pod ovu temu, ali kad smo već na golmanima, može li mi netko tko je gledao juniore baciti neku projekciju Žnuderlovog kranjeg dometa? Koje su mu vrline i mane i kako kotira u usporedbi s nekim našim golmanima posljednjih godina - je li uopćr bolji golman od recimo Rajića ili Mandića?

Iskreno u ovih 10-ak utakmica što sam ga gledao, nisam vidio ništa što bi mi naslutilo buduću golmansku veličinu, ali svjestansam da sam totalni dibidus. Hvala!
  • FazeN
    7.8k

Ne bi izdvajao mane i komentirao statistike, za to su tu Omake i ekipa koja baš se u to kuži,
    Ali mogu ti odgovoriti na pitanje kad si pitao, kao netko tko prati redovno mlađe uzraste.

Meni top3 mlada golmana kod nas u Hrvatskoj:
    1. Rajić
    2. Kostopeč
    3. Tai

Tim redosljedom, ponavljam, meni.
  • fakin
    5.7k
    Nama ce u utakmici za ligu prvaka braniti golman koji 8 mjeseci nije branio, a maknut je zbog stalnih kikseva

Sretni i njemu i nama
  • Fatos Beqiraj
    3k
    Komentari u nekih su ko da ce nam branit neko ko nikad nije stao na gol i uz to nema ruke i noge.
  • CUCAK
    783
    Nama će u PO branit golman koji nas je pred 2 godine u istom tom PO spasio u prvoj utakmici protiv Qarabaga i gurnuo nas pred vrata LP
  • fakin
    5.7k
    Tako je, a nakon toga je bio poznat po kiksevima, nesigurnosti i jedan od igraca kojeg su najvise vrijedali navijaci Dinama u zadnjih par godina.

Cijela momčad nam je dobra, ali golman zaista ogroman problem. Na klupi ce nam biti zagorac.
  • NKDZ86
    9.1k
    sad kad se neva ozlijedi i uđe Zagi na gol u PO lige šampinjona, to bi bio vrhunac :rofl:
  • IceMan
    4.4k
    Da Nevistić nije Manuel Neuer znamo odavna već, al malo podrške za čovjeka pred najbitniju tekmu za klub u godini?

Neki ko da bi radije da frajer zajebe pa da su u “pravu” nego da obrani utakmicu života i prođemo samo da se nebi prosuli pepelom.

Za kog navijate? Za Dinamo?
  • fakin
    5.7k
    Pa bas zato što volimo Dinamo i govorimo ove stvari. Nece odjednom nevistic poceti super braniti jer mu na zoni netko pise kak je super golman. Realnost je da nam u utakmici za ligu prvaka brani nevistic koji 8 mjeseci nije branio i vec je bio na izlasku iz kluba, ali cekao se dolazak novog golmana, a njegova rezerva zagorac koji se vise ni ne bavi profi nogomet. Za ligu prvaka, najskuplje klupsko natjecanje na svijetu.
  • skener
    9.1k
    Koliko god ti dramatizirao neće se dogoditi apsolutno ništa novo i neviđeno u povijesti nogometa.

Nakon što prvi golman dobije crveni karton u idućoj utakmici brani drugi golman koji u velikoj većini slučajeva mjesecima prije toga nije branio.

I da, treći golman, za kojega u 99% klubova ni ne znaš tko je u toj utakmici postane drugi golman
  • fakin
    5.7k
    Samo sto smo se svi ovdje slozili da filipovic nije za prvog golmana, nevistic za drugog, a zagorac za ikojeg. To je problem. Da je Livi ili Šmeper dobio crveni pa da sad brani filipovic radi toga ne bi nitko nis rekao
  • IceMan
    4.4k

I kolega - kaj sad pametnog si ti rekao a da neznamo?

Pa jasno ko dan da se čeka Livaković, zakaj? Pa zato jer je to najbolji HR golman ikad.

Sad između dva loša golmana - jedan će stati na gol jer neko mora.

I ajmo sad sve uvrede na Bobana i golmana jer smo eto, dopusitili da prije nego je utakmica za play off i počela - pokopali nam šanse za prolaz, jer će sigurno 3 gola kiksat.
  • Blueshadow86
    5.4k
    Ne znam šta se treba dogoditi pa da ljudi progledaju, budu svjesni i priznaju u kakvim smo govnima s golmanima. Al ne, mi smo sada došli u fazu da nam je Nevistić ok i da smo optimisti glede njega, haha. Na osnovu čega točno?
  • Kumerle
    3.3k

Imam osjećaj da ekipa brije da igrači čitaju Zonu pa im je bitno sada tu dat podršku jer inače će kiksat i ispast ćemo.

Daj Bože da je Neva onaj stari koji je na bljeskove bio, tome se svi nadamo, ali da ne smiješ to reći na glas je smiješno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.