• Jurki
    27.3k
    Torrente odlican stoper za teze utakmice gdje se vise branimo.. ali jebeni čučavac i debelo krme Livaja ga skršili.
    S obzirom na sve okolnosti vrlo dobar deal. Jbg nije bilo srece.
  • NoSkillan
    436
    Le Mans je najslabija ekipa u Francuskoj ligi, najvjerovatnije da ce biti zadnji
  • rioda
    17.8k

Ako se dobro sjećam, Livaja nije bio u kontaktu s njim, sam se ozlijedio
  • hardek
    11.7k
    Torrente da se nije polomio pred kraj sezone, vjerovatno smo mogli prošlo ljeto za njega dobit 3-4 milje na račun LP i obrane u niskom bloku. Sličan profil kao McKenna ali jednostavno ni blizu forme koja mu je potrebna da nama bude koristan a nema smisla ga zadržavat kad je Radeljić bolji fit za nas.

Nek mu je sa srećom i da ga ozljede zaobiđu
  • Zagi
    18.7k
    E, a zakaj je problem ako Nsoki i Rodriguez malo vremena provedu u d2 ?
    Njima nebi dobro došla minutaza i da malo očvrsnu, dok Zebiću, Šunti i Mikiću je to super benefit?

Pa zakaj tak tretiramo strance? Dajmo i njima najbolju šansu da prođu taj prijelaz iz juniorskog u seniorski nogomet.
    Ja bi im to omogućio, da se mene pita.
    Pa i sredio neku posudbu u Lokomotivu ili sloveniju kao Vrbi.
    Da vidimo koliko mogu ,jel?

Vidim da se neki (forumskim) rukama i nogama bore protiv te opcije.
    Jel moguće da je sve to bio/jest jedan veliki bullshit?
  • Mr Anderson
    21.3k
    Ako Le Mans preuzme Torrenteovu plaću i još ga otkupi za milju eura, to je odličan posao. Pričamo o petom-šestom stoperu. Ne znam što neki misle koliko se može za njega dobiti nakon dva loma prednjih križnih.
  • OsamŠest
    8k
    Pa zakaj tak tretiramo strance? Dajmo i njima najbolju šansu da prođu taj prijelaz iz juniorskog u seniorski nogomet.Zagi

Pričamo o igračima od 19 i 21, iz PSGa i Barcelone.

Prilično sam siguran da ne bi bili ovdje da im se ponudio takav "put".
  • Orc123
    16.5k
    tak smo i Domingueza trebali poslat u Loxu.....

Ono kaj sam siguran je to da je Dani dosao full spreman vec bi bio u prvih 11 kao sto je i Sergi bio.....
  • Dudu
    3.3k
    Zamisljam kako Boban nazove igraca koji se nadao prvoj momcadi Barcelone, pa kaze ej, dodji da igras za nasu B momcad u 2. HNL

Ovaj sav ushicen, ljubi mater, otvara sampanjac, igrat cu na livadama Zmijavaca
  • Zagi
    18.7k
    Koja je razlika između Nsokija i Zebića,Danija i Vrbe?

To kaj im se točno ponudilo nitko ovdje ne zna (ili ne piše, s pravom) pa je potpuno irelevantno.

Isto tako, da kupimo nekog od igrača Benfike od neki dan, treba li on odmah u prvu?
    Ej buraz, iz Benfike!
  • ElDorado
    13.1k
    Velika. Prvo ne igraju iste pozicije. Drugo da ne drvim puno realno stopera imaš na bacanje po europi a deficite na krilima imaju puno bogatiji klubovi od nas. Treće obadva su rubno bili prvotimci 2/5 najvecih klubova u europi trenutno. Četvrto mi ne proizvodimo krila. Itd itd itd itd.
    A mislim da bi Dani oko koga se 6 mjeseci natezalo s Barcelonom (koja ga nije htjela prodat!) sigurno bio odusevljen idejom.
  • Zagi
    18.7k
    Olmu to nije bio poseban problem ako se dobro sjećam.
  • scooniepenn
    7.2k
    Dani Rodriguez je bio rubni igrac 1. momcadi Barcelone i zasigurno nije razina da istisne Topica i Lisicu. Ako je zdrav, a ocito je. Svasta se da procitati ovdje.
  • ElDorado
    13.1k
    koji je dosao sa 16 godina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.