• Zg123
    4.2k
    Biscan sluzbeno izbornik U23 reprezentacije UAE
  • DrRatoljub
    1.3k

Tak se živi život.

Nadam se da ce se sabrati nakon toga. Mislim da unatoč zadnjih par sezona ima potencijala za pravog trenera.
  • Fan
    2.6k
    Nadam se da ce se sabrati nakon toga. Mislim da unatoč zadnjih par sezona ima potencijala za pravog trenera.DrRatoljub

Odlaskom u UAE mi se baš čini da je gotov sa trenerskom karijerom, nitko tamo ne ide da bi se vratio jači...
  • Jurki
    27.4k
    sreca pa nemremo platiti njegovu izlaznu klauzulu, ni matchirati njegovu placu.
    Igore sretno. Šteta samo kaj nije preuzel neki klub, da mu ftopimo Mmaeea i Nevistica.
  • Šteco
    1.9k
    Šteta samo kaj nije preuzel neki klub, da mu ftopimo Mmaeea i Nevistica.Jurki

Šta baš toliko ne voliš Bišćana?
  • Papastrumf
    23.9k
    Krama i Tomečak na Ramljaku na zapadu s klincima u Dinamovim dresovimavukyxd

Odmah u blizini su bili i Kranjčar, Ibanez, Lončarić...
  • OsamŠest
    8k
    Odmah u blizini su bili i Kranjčar, Ibanez, Lončarić...Papastrumf

Etto također..
  • Orc123
    16.5k
    jel ono nio i Hrvoje Čale?
  • Crni86
    23.5k
    etto je i zaposlen u omladinskoj skoli ako se ne varam
  • Jurki
    27.4k
    Šta baš toliko ne voliš Bišćana?Šteco

Nist osobno protiv njega, za igracki doprinos i aktivnosti oko ZZD skidam kapu. Ali trenerski nazalost premršavo.

Hrvoje ČaleOrc123

Sigurno se sjetio predivnih uspomena od istocne tribine.
  • mlinchica
    7k
    :sad: :sad:
    Rijetko mi neki igrač tak na prvu sjedne.
    Snaga, silina, šut, šut, šut, utišani Poljud
    Bakraaaaaaarrrrrrr :fire:

Sretno, šuteru!
    I hvala za sve jake trenutke.
    :strong:

“Hvala vam na svemu. Dinamo i Zagreb će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu”

IMG-1726.jpg
  • Omake
    19.9k
    MARKO BULAT (24), bivši veznjak Dinama, udaljen je iz prve momčadi Rakówa Częstochowe. "U posljednje vrijeme bilo je mnogo zamjerki na ponašanje i pristup Hrvata, kao i na njegov utjecaj na momčad".
  • Sajla
    22.7k
    Marko Bulat maknut iz prve momčadi Rakowa.
    Informaciju je objavio Kamil Głębocki s lokalnog portala naWylot.tv, koji detaljno prati Raków. "U posljednje vrijeme bilo je mnogo zamjerki na ponašanje i pristup Hrvata, kao i na njegov utjecaj na momčad"
    "Ovdje se ne radi o transferu. Imam dojam da mu se više baš i ne igra nogomet."
    "U nekim trenucima Bulat se u 25. minuti kreće kao da je 119. minuta. Zapravo nema ni pokušaja da nekome priđe"

Šteta dečka, tek su mu 24, tko zna kaj mu se događa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.