• vjeko1701
    27.7k
    I po cemu je to onda vise fer?jedan u nizu

Jednostavno zato jer mi je više fer da imaš sučeljavanje drugog najgoreg iz prve i drugog najbolje iz druge da pokažu tko je jači i to na dvije utakmice nego da reduciraš 36 kola u kojima je predzadnji već pokazao da je bolji od zadnjeg ali radi spektakla i neizvjesnosti mu daješ još jednu šansu na 18 puta manjem uzorku da se ipak izvuče. O mogućim manipulacijama da ne pričam

Mislim uzmi kao primjer ovo i dopusti da napravim određene izmjene.

Mozes u championshipu biti treci sa 90 bodova, i na kraju ne uci u najvisi rang jer ce te na wembleyu izbaciti ekipa koja je skupila 65 bodova.jedan u nizu

U HNL-u Dinamo završi prvi sa 86 bodova ali na kraju igra sa Hajdukom koji je završio drugi sa 68 bodova jednu utakmicu na Rujevici da se oduči koji klub ide u Ligu prvaka. Sudi Patrik Kolarić. U VAR sobi Ivan Matić. Pa mi reci da bi mirno spavao pred tu utakmicu.
  • NORTE
    26.3k
    Ja ne mogu vjerovat da Carević u ovoj nakupini nogometnih anti-talenata ne može naći mjesto u prvih 11 za Vrzićahardek

Ima 0 bodova u prva dva kola, u neku ruku će se vadit doma protiv gube, vidjet ćemo hoće li pružit kakav otpor.
  • Jos-Optimus
    12.6k
    a i guba će se vaditi jer je lako moguće da će imati isto bodova
  • austrijanac
    12.7k
    Kako piše @Niko1986 , sastav tovara danas :
    Očekivani sastav Hajduka:
    Silić - Acapandie, Marešić, Van Hoorenbeeck, Hrgović - Pukštas, Pajaziti - Bamba, Dalisson, Šotiček - Šego

Pa njih jedna ozljeda u zadnjoj liniji dijeli od apsolutne katastrofe.

Brojanje zutih kartona njima ce bit jako zanimljivo.
  • vjeko1701
    27.7k
    Ako Istra odigra sličnu utakmicu kao prošli tjedan, moglo bi biti zabavno. S druge strane, ipak su se protiv ovih Litavaca malo izvukli iz psihološke rupe. Mogu vidjeti i poraz i pobjedu u hendikepu, jedino mislim da sigurno neće biti remi.
  • BryanMbumo
    0
    pa to dok se ne naprave novi Maksimir i u Bjelovaru( ukoliko će ići u spajanje Bjelovar i Ždralovi) te onda uđu jedan zagrebački( pod idejom da budu na novoj kranjči pa onda ulože malo više), a ove klubove što kaže da ih financira grad i županija su rak rana. Hipotetski da želiš kupiti tipa Cibaliu jednom kad je kupiš ne bi imao nikakve podrške od gradske vlasti nego bi ti odmah krenuli podmetat kako bi što prije otišao, a zna se od koga to sve ide.

Primjer iz košarke u hrvatskoj, niti Zadar niti Split ne mogu skupiti 800k eura budžeta od sponzora nego ih većinom financira grad i županija, a zašto? Sponzori vide tko vodi klub i da su to uhljebi koji nemaju pojma o tome što rade(Split sada 3 dana prije priprema ima potpisana 3 igrača...)

Shodno tome stvoriš ligu 8 imaš potencijalno 6 derbija u sezoni, više izjednačenih tekmi i jačih tekmi uz tipa sad Rudeš izletila bi tipa i Gorica što mi nije žao kad vidiš da kad imaju loptu jedva 3 smislena naprave. Ojačati drugu ligu sa većom gledanošću pa nek ide i na HRT-u ak treba naći će klubovi lakše sponzore, a možda se i neki klub upusti u projekt pa sa novim stadionom postane popularan i bude zdravi hnl prvoligaš, a ne Rudeš,Gorica i Loksa koji zajedno ne mogu skupiti 1000 navijača po kolu.
  • eol12
    987
    Ako se Istra otvori i igra kao protiv Lokomotive hendikep pobjeda Hajduka nije upitna
    Tovarima bas to pase, kad nominalno slabija momčad dođe otvorenog garda, to se dogodilo i protiv Litavaca, doslovno im je trener pripremio momčad da ih rutinski razbije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.