vjeko1701
jedan u nizu
vjeko1701
jedan u nizu
Uzmi Gattusov Hajduk. Dobri u derbijima, očajni protiv donjeg doma lige. Zadnji krug ih nagradiš tako da im prepoloviš zaostatak i još ih ubacit u srazove koji im bolje odgovaraju. Trenutno za biti prvk moraš znati igrati i protiv ravnopravnih i protiv podređenih. Sa ovim sustavom bi se poticalo slaganje pragmatične zatvorene igre protiv konkurenata i zapostavljanje napadačke igre protiv ekipa iz donjeg doma. — vjeko1701
Ja ne razumijem zašto ljudi imaju takav problem da u ligi postoje klubovi sredine tablice koji ne igraju za europu niti su u opasnosti da ispadnu. Malo koja liga nema toga. — vjeko1701
vjeko1701
Ne kuzim sta tu nije fer. — jedan u nizu
U tom kratkom periodu gdje statistički možeš biti najbolja ekipa te sezone a opet popušiti tiulu jer si taman malo zapeo s formom ili te pogodilo par ozlijeda i slično. — vjeko1701
jedan u nizu
Napisao sam ti glavni dio kaj nije fer u prvotnom postu — vjeko1701
Misliš da bi Vukovar ove sezone bio nešto bolji nego prošle? — vjeko1701
Po čemu je Dragovoljac ili Vukovar zaslužio bilo kaj osim da ispadnu? Kaj u ligi dobili sa sutavom u kojem imaju veće šanse ostati klubovi koji nemaju stadion, ne pokazuju nikakve ambicija da ulože u njega a svoj izlet u prvoj ligi su iskoristili za ništa osim da budu uvjerljivo zadnji. Dragovoljac se financijski raspao na polusezoni. — vjeko1701
Dzoni
jedan u nizu
vjeko1701
Mislim da da,
Nije isto kao drugligas uci u prvu ligu i napraviti ekipu za ostanak, ili drugu sezonu zaredom u najvisem rangu slagati ekipu za daljnji ostanak. Kod nas financije nisu nesto velike, ali i dalje je to velika razlika ostao u prvoj ligi ili ispao. — jedan u nizu
Da su playoff sustavi neposteni onda nitko to nebi imao, ali sve lige svijeta imaju neki takav oblik. — jedan u nizu
Mozes u championshipu biti treci sa 90 bodova, i na kraju ne uci u najvisi rang jer ce te na wembleyu izbaciti ekipa koja je skupila 65 bodova. — jedan u nizu
I jos si i sam rekao da ti je ok da se igra playoff predzadnji u 1. i drugi u 2. ligi.
Kako je to postenije od toga sa playoff igraju 9. i 10. klub iz prve lige? — jedan u nizu
jedan u nizu
Doprvak nije imao cijelu sezonu natjecanja sa predzadnjim u prvoj ligi. Zadnji i predzadnji u istoj ligi jesu. — vjeko1701
Ja u ligama volim jednostavan sustav koji nagrađuje konstatnost kroz cijelu sezonu i činjenicu da si skupio najveći broj bodova ili kažnjava to da si skupio najmanji broj bodova protiv svih protivnika u svom rangu. To je na kraju stvar osobnog ukusa i poimanja ligaškog natjecanja. — vjeko1701
Ali vrtimo se u krug. Ovo je nešto u čemu se više nego očito nećemo složiti. — vjeko1701
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.