• vjeko1701
    27.7k
    Pa ko veli da je na kraju ispunil plaćeno? Nije. Al da je u početku izgledalo ko da bi mogao, je. Ni prvi ni zadnji igrač koji se izgubi i propadne.
  • BPAM
    330

Valjda je htio bit blizu u nadi da cemo mu isposlovat vizu i da bude brzo kosd nas.
  • Crni86
    23.4k
    pa sigurno nije sam organizirao vadenje vize vec u tome sudjeluje klub

Kao drugo vjerojatno je bio u procesu dobivanja vize i kako bi sto prije doso u zg je rjesenje procesa cekao negdje najblize gdje je mogao doc bez vize (u ovom slucaju bg) da kad dobi sve papire je sto brze u zagrebu
  • emilperska
    17.8k
    Nevistic je funkcionirao do one famozne povrede leđa. Do tad je to generalno ličilo na nešto. Poslije tog kao da je dobio kičmu 80 godišnjaka i sve upućeno u okvir je i ulazilo.
  • Jurki
    27.3k
    sve ok, ajd recimo da je to u ligi prvaka bilo dobro... al pokoja obrana, ne amnestira ovu situaciju danas.
    Od toga svega mi smo izmijenjali 2 golmana.. i to od strane struke.

Ako ga je struka škartala.. imas dva golmana i dovedes treceg.. to je nedvosmislena poruka da ova dva ne valjaju kak i cinjenice pokazuju.
    Neva nije valjal za proljece u El, nije valjal za hnl a valjal bu za playoff lige prvaka??? Wtf??
  • vjeko1701
    27.7k
    Pa ko piše da Nevistić mora braniti u playoffu?
  • ElDorado
    12.9k
    ondase ipak nekaj zakompliciralo. Obicna viza za Rusa? Cudno.
  • Jos-Optimus
    12.5k
    ja sam se samo referirao na dio za LP, nikako da on opet brani, ne daj Bože
  • Kami
    41
    Ili je čovjek jednostavno svratio na splavove hvatat beogradske kurabe :joke:
  • Ivanmtk
    1.9k
    S obzirom kako su izgledali prvi dio prošle sezone, a i kako je Filipović izgledao u dvomeču sa Thunom samo ću reći da Boban ima velika muda ili ima, meni teško razumljivo povjerenje, ući u play offu sa njim na golu. Pogotovo kad znamo da to povjerenje nije postojalo zimus kad se krenulo po Livakovića.
  • Jurki
    27.3k
    referiram se na komentar @Jos-Optimus da sam prema Nevisticu nekorektan. Ista stvar vrijedi za Filipovica.
    Kojeg god stavis u taj kontekst na isto zide.
    Obojica nisu za utakmicu playoffa.
  • emilperska
    17.8k
    Crni86 Ili je čovjek jednostavno svratio na splavove hvatat beogradske kurabe :joke:Kami

Слушай, малая, я играю за ГНК «Динамо Загреб».
  • ElDorado
    12.9k
    Ovo ljeto je sve di takneš neka komplikacija
  • vjeko1701
    27.7k
    Dobro, i kakve to veze ima s idejom da brani u playoffu? Samo zato jer je napisao da bi mu mogao priznati neke dobre stvari ne znači da sugerira bilo kaj više od toga.
  • Crni86
    23.4k
    tko zna, mozda se sve samo oduzilo, mozda je falio neki papir, uvjet

Moje misljenje je da je samo pitanje trenutka kad ce se rus pojavit, kao sto je i Olivari pisao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.