• Noel
    23.1k
    Pričam s jednim vrlo dobrim prijateljem, Kristijan Kahlina? Kakav je on kao opcija B, isto naš dečko, ima 34 godine, sumnjam da će transfer biti ne znam koliko obilat?Paggini

Kahlina je moj poznanik iz djetinjstva, previše sam mu se golova nadavao, ako sam mu ja taraba tolko trpao, kolko bi mu tek nekakvi napadači u ligi prvaka :lol:

On bi pješke došao u Dinamo. Bio je spreman i ostavit svoju lovu u americi da dođe za manji ugovor branit u Dinamo ali nije bilo poziva..
  • Dinaminjo
    2.3k
    Kahlini ce sigurno produljit ugovor klub, ima opcija, sumnjam da ce za 6 mj biti free
  • Carmichael
    798
    Ne znam koju cifru smo spremni platiti za Livakovića, ali nadam se da smo uzeli u obzir činjenicu da je Livaković sigurno pojačanje. Dolazili su i Villar i Ljubičić s renomeom, dolazio je i Nevistić u vrhunskoj formi, pa se ispostavilo da jednostavno nisu za Dinamo, da iz nekog razloga "ne sjedaju"

Tako može biti s realno bilo kojim transferom, ne uklopi se u ekipu, novi grad ovo ono, cura nezadovoljna, ali s Livakovićem si siguran da će sjesti na svoje mjesto, a potencijalni Šemper, Horkaš i netko treći su opet upitnici s te strane, bez obzira na trenutnu razinu forme/kvalitete
  • Laugreano
    5.9k
    Po meni najbolji nas golman nakon Livija
  • Paggini
    94.6k
    Evo i to smo riješili, postotak od transfera neka ide Zonašima, a ne jebenom Andy Bari.

Livi jbg tako je kako je
  • Kaktus Car
    1.1k
    Kad se već ranije dosta raspravljalo o HG statusu igrača - Kahlina i Šemper bi trebali imati status klub HG, a čak i Kotarski možda?

To bi im bila potencijalna dodatna prednost u odnosu na neka druga alternativna rješenja...
  • hardek
    11.7k
    Nisam siguran za Kahlinu ali Šemper ima sigurno. Mislim da čak i Zelenika ima što ga čini solidnom opcijom za 2. golmana
  • jp23
    4.5k
    Šta bi sa Kotarskim, znam da je bila vijest da traži transfer iz Kopenhagena
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    Ma iskopat ce sportski sektor nesto ne sekiram se ja, ko da mora bit nas
  • marcio amoroso
    52.7k
    Ovdje nažalost dobar dio ljudi ne zna čitati ili slušati. Lijepo se reklo koliko nam novaca treba od transfera da bi se preživjela sezona, zna se koliko se do sada zaradilo. A ekipa se razbacuju ciframa. Ja bih dao 4, ma ja bih dao 5 itd.

Dinamo ne vode hazarderi kao Lukša koji će klub ostaviti na prosjačkom štapu. Svi mi želimo da imamo najbolju moguću momčad na terenu, želimo da smo konkurentni, želimo najveća moguća imena na terenu, ali ne ide bez para.

Zadržali smo okosnicu momčadi za playoff, proširili rotaciju, uložili dobrano u budućnost. Bilo bi lijepo da imamo još 30 milja pa da riješimo tog Livija, dovedemo bolja krila i motoričnijeg veznog od Zajca. Ali nije ovo ispuni mi želju jbt. Smanjite doživljaje.
  • tp1997
    3k
    Svi mi želimo da imamo najbolju moguću momčad na terenu, želimo da smo konkurentni, želimo najveća moguća imena na terenu, ali ne ide bez para.marcio amoroso

Mislim da nije upitno to da klub treba djelovati unutar financijskih limita i poslovati odgovorno, nego u što se ulaže novac.

Kad se uračunaju i bonusi, mi smo u Prevljaka, Stojakovića i Rodrigueza ulupali preko 2 milijuna eura, možda i preko 2.5 milijuna. Od te trojice potreban je bio samo prvi da imamo poštenog drugog napadača i ne ostanemo na Topiću ako se Beljo ne daj bože ozlijedi. Može se tu raspravljati i o Radeljiću i je li nam zaista bio potreban stoper koji je trenutno četvrti u hijerarhiji, a sigurno je dobio pošten signing on fee i ugovor veći nego što je imao u Rijeci, ali on je još i najmanji problem.

Spiskali smo pare na lika koji ima jednu ozbiljnu HNL sezonu, koji je realno trenutno četvrti napadač u kadru (možda treći ako nategnemo), odnosno to bi bio da nije još k tome ozlijeđen, a bit će peti kad na zimu dođe Brumado; spiskali smo pare na drugog lika koji više vremena provodi u gipsu nego hodajući i nema 10 profesionalnih utakmica u karijeri, i što je još gore natežemo se za njega već godinu i pol jer netko očito na njega ima hiperfiksaciju (također vidi pod Radeljić).

Jebeš me ako se u tom periodu i za taj novac negdje u bespućima nogometnog tržišta nije mogao naći, u najgorem slučaju, neki igrač kojemu ističe ugovor ili neki free agent koji bi zapravo radio razliku na krilu i koji kao pokriće ima nekakvo relevantno iskustvo, kada je već nogometna ideja koju struka ima temeljena na visokim krilima i suradnji istih s bekovima. A i jebeš me ako taj novac ne bi bio bolje utrošen na Livakovića (a i vrijeme i trud, grčimo se oko Rodrigueza koji jedva da je stupio na teren kao profesionalac, a čeka se kolovoz da se uopće uspostave ikakvi relevantni kontakti vezano uz Livakovića, malo bizarno i kao što je Paggini ranije naveo, neozbiljno).
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Ti si majstore ocijenio jako puno igraca bez da su minutu odigrali.
    Ne samo to, nego si dovodenje Radeljica opisao kao da nam glavni kandidat za prodaju nije STOPER, a peti se vraca nakon druge teske ozljede. Eto, Nsoki je free agent, sta sad?
  • criticus
    9k
    Nekad se u poslu puste informacije da se vidi "di vrića pušta".
  • tp1997
    3k
    Ti si majstore ocijenio jako puno igraca bez da su minutu odigrali.Efes Pilsen

Oprosti ali ovo je odgovor u stilu univerzalnog silver bullet "vjeruj struci" odgovora koji očigledno automatski pobija sve argumente.

Da, nisu odigrali ni minute za Dinamo, da, uvijek postoji šansa da ispadnu i top i flop, ali to ne znači da ne možemo ocjenjivati igrače po onome što o njima znamo (ili u slučaju npr. Rodrigueza, ne znamo nego se kockamo), to je i poanta ove teme.

A i na kraju dana, postoje igrači o kojima ne moramo ni raspravljati niti ih unaprijed ocjenjivati jer točno znamo što donose i da su sigurno pojačanje, kao što je na primjer Livi.

Ne samo to, nego si dovodenje Radeljica opisao kao da nam glavni kandidat za prodaju nije STOPER, a peti se vraca nakon druge teske ozljede.Efes Pilsen

Rekoh da je Radeljić najmanji problem u priči, ali da se i o njemu može raspravljati s obzirom na uloženo i gdje su nam pojačanja kritičnija. Mnogo bih lakše progutao, ako se Dominguez proda a Galešić/McKenna ne daj Bože ozlijede, Zebića u prvoj postavi, pogotovo u HNL-u, nego da imamo golmansku poziciju apsolutno nepokrivenu polako ulazeći u drugu polovicu kolovoza, ili da su nam u sustavu koji ovisi o krilima uz golmana najslabija pozicija krila.

Eto, Nsoki je free agent, sta sad?Efes Pilsen

Izvrstan strawman, svaka čast.
  • ElDorado
    12.9k
    Da rezimiramo Livija pa da se prestane njatke:
    Fener traži 5 milja
    Livi traži min plaću 1.5 milje i ugovor 5 godina
    Provizija Bare nemam pojma.
    5 + 1.5*5 = 12.5 milja

Da li mi za golmana u ovom trenutku mozemo zaduzit klub za gotovo sezonski prihod od EL??!!

Ljudi uozbiljite se.

Ono što zamjeram da smo vjerovali i jos uvijek vjerujemo u nemoguće i pitam se da li imamo plan B.
    Ovo ide toliko daleko da iz ekipe onih drugih pocinju spike Dinamo je odbacio Livakovica i ne zeli ga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.