• NKDZ86
    9k
    nekaj kaj će poslužit ko otirač nadam se
  • NORTE
    26.2k
    I to je upitno.. mislim, Švabama ili Austrijancima kupovina njihovih suvenira je isto ko da ja odem u Češku i kupim nekaj u fan shopu Teplica. Koji ce im to kurac od nekog random bezveznog klubića.Jurki

Kako ne?
    Evo ljetos na povratku s godišnjeg sam vidio mladu curu i dečka na odmorištu u njihovim službenim majicama, pričaju engleski.

Zašto neki turist iz Austrije ili Njemačke također ne bi kupio, djeci također neki proizvod.

Imaju nekoliko shopova po Splitu, Zadru, Dubrovniku, a to su mjesta sa stotinama tisuća turista, neki od njih poput Azijata kupuju i ne znajući ni što kupuju, a tek oni koji namjerno žele kupiti nešto lokalno, posjetiti i utakmicu koja je također event.

Uzmi u obzir i turiste iz Poljske koji su navijači Gornika.
    Hajdug je čak službeno predstavio svoj dres na Ultra festivalu.

Ljeto je i njima sezona kao i ostalima na obali, totalni vrhunac posjetitelja u shopovima, sigurno i prodaje artikala.
  • Jurki
    27.2k
    Evo ljetos na povratku s godišnjeg sam vidio mladu curu i dečka na odmorištu u njihovim službenim majicamaNORTE

Ma jasno mi je da ljudi kupuju svašta.. jebeno neznanje, kad platis pun kurac krpu za pod.
  • Nogo
    12.3k
    Rijeka je iz juniorske momčadi Stuttgarta potpisala 18-godišnjeg Nikolasa Matića. ✅

Desni bek igrao je i za Njemačke i Hrvatske mlade reprezentacije. ⚪

https://nepresusan.com/potpisao-nikolas-matic-rijeka-dovela-mladog-reprezentativca-iz-njemacke/
  • Yovitssa
    1k
    Marco Pašalić vibes... :cool:
  • marcio amoroso
    52.7k
    Marco Pašalić vibes...Yovitssa

Plus Franjo Ivanović i Niko Galešić.
  • vjeko1701
    27.6k
    kaj si u Splitu kupio?miro

Jogurt
  • ZG plavi 01
    518
    Vidim da je Sopic izjavio na konferenciji na pitanje novinara nesto u smislu da pravi Hrvati moraju navijati danas za Hajduk, meni fakat nije jasan taj narativ koji se vuce samo kod nas da ja moram za njih navijati u Europi...koja je poanta rivaliteta onda? Potpuno razumijem navijanje za ostale nase klubove, ali za njih nikad, takodjer i ocekujem sa njihove strane isto
  • Xpert1992
    901

A kaj je trebal rec? Da bu navijal za rivala kluba u kojem je trener?
  • SAS1987
    20.4k
    Uklapaju im se crveni dresovi :lol:
  • criticus
    9k
    Garcia je nekulturni kočijaš. Ako ti se jednom omakne psovka na pressici ajde. Pa i dva puta, situacija nije lagodna. Al vec trecu il cetvrtu zaredom psuje koda prenosi ekipi iz birtije kako bi tribalo igrat. Valjda barem na službenim obraćanjima javnosti triba držat nivo komunikacije. Al dobro. Ionako nikog nije briga...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.