• criticus
    9k
    A daj pa ovo je rang potukli se kršni momci u birtiji u Drumu. Kakva je ovo vijest? Pa jel mogu ti portali niže past? Retoričko pitanje.
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Jesu im Hajdučke ovce opet platile charter?
  • Keyser Soze
    20.5k

Dobar dres hajdu... ovaj, Dallasa.
  • Frizura Robija M
    729
    Nek se novinar dogovori jesu u Litvi ili Latviji.
  • Eduardo
    30.3k
    neki dan je netko na sličan način vidio sličnost našeg bijelog i nekog srpskog dresa sa SP-a iz ne znam ni sam više koje godine... kad se bolje pogleda tu je znatno više različitosti nego sličnosti, osim vodoravnih pruga i sličnosti boje istih. Broj pruga, rukavi, ovratnik, vidi se na priloženim slikama očita razlika u "teksturi" ili kako je već stručni izraz.

vtvd88kzpg7wgdc7.jpg

kdyxa8dr4sc9w6mr.jpg
  • Milki1
    45
    puki u zadnjoj godini ugovora da im ga je ukrasti i to besplatno pa umro bi od smijeha. Jedino on i Silic bi imali mjesta kod nas.
  • mosad
    2.8k
    danas su imali dosta atraktivni Ryanair iz Zadra
  • NORTE
    26.2k
    Neznam koliko je ovaj googleov besplatni ai točan ali prema njemu je stanje za 2025 ovakvo:

2025. godini
    Prodaja artikala (Merch)
    criticus

Postoji li uopće mogućnost vidjeti neki podatak koliko njima prodaja artikala skoči tijekom par ljetnih mjeseci u odnosu na ostatak godine?

Mislim da su to ekstremni skokovi tijekom ljetne sezone i tad najviše beru od shopa zbog čega su i dalje ispred nas po pitanju prihoda.
  • DerHerrKool
    1.6k

A i ti si isto optimističan. Nemaju drugog posla nego pošteno. :rofl:
  • Jurki
    27.2k
    Mislim da su to ekstremni skokovi tijekom ljetne sezone i tad najviše beru od shopaNORTE

I to je upitno.. mislim, Švabama ili Austrijancima kupovina njihovih suvenira je isto ko da ja odem u Češku i kupim nekaj u fan shopu Teplica. Koji ce im to kurac od nekog random bezveznog klubića.
  • vjeko1701
    27.6k
    Pa ja recimo u koji god grad dođem kupim nešto od najpopularnijeg kluba tamo (ako ima kaj za kupiti). Nekako navika.
  • Hnlovac
    7.3k
    Viđao sam Nizozemce kak po Puli šeću u Istrinom Merchu. Kako ne bi onda kod ovih to bio slučaj
  • miro
    9.5k
    kaj si u Splitu kupio? :razz:
  • Paggini
    94.3k
    kaj si u Splitu kupio? :razz:miro

Capana da mu po kući sprema i kosi travu
  • Droljo
    30.6k
    Dres od kukoča
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.