• Filip85
    1.5k
    Što je sa onim bjeloruskim wunderkindom Molčanom ? Dolazi na kraju ili ne ?
  • austrijanac
    12.6k

Vec trenira i igra s nama.
  • Mr Anderson
    21.3k
    Kakva psihijatrija jučer na temi, hvala bogu da nisam otvarao, smučio bi mi se prvi dan na moru. Znači, doveli smo 5 igrača, jednog vratili s posudbe, vrlo vjerojatno ćemo ovaj tjedan dovesti još dvojicu, istodobno prodali smo samo dva igrača, ali pojedinci mrtvi hladni pišu da to nije dosta i da treba još pet-šest pojačanja. Ne znam, jesam prespavao ili je neka arapska dinastija koja leži na nafti postala lavni sponzor kluba ili možda vlasnik.
  • Filip85
    1.5k
    Hvala ! Gledao sam jučer na TM koji ga još uvijek ima pod Dinamo Minsk pa nisam znao u kojoj je to fazi.
  • Fan
    2.5k
    Za proći grupnu fazu EL, čak i uvjerljivo rekao bih, su dosta Livi (ili neki drugi bolji golman od Filipovića), Smoki (osmica navodno jer eto, svi tako pišu i od njega se valjda to očekuje, iako se po svemu čini da je krilo) i Rus (rotacijska šestica), znači 3 igrača, koja sada SIGURNO i ganjamo.
    Za LP su nam nažalost krilne pozicije preslabe i ako će se protivnici morat fokusirat samo na sredinu, bojim se da ponovno neće biti dovoljno za prolazak grupe.
    Jasno, ak očekujemo čudo pa da Dani bude u startu vrhunski ili Orša proigra Oršićevski od prije 3, 4 godina, onda ništa nije nemoguće, ali zasad bih rekao da stvari stoje točno ovako.
    A jedini način da mi potpišemo neko elitno krilo je da izborimo LP i da pri tome prodamo Hoxhu/Vidovića ili Topića/Lisicu jer jednostavno nema smisla trpat se igračima. Moguće je naravno da ulaskom u LP i ostanemo s ovim kadrom + ta 3 igrača iz uvoda pa kaj bude, bude, al nadam se ipak nekom iznenađenju...
  • ElDorado
    12.9k
    Dani vec trenira s momcadi objavljuje fotke

Cudi me ovo za Nsokija pa on je nekog statusa kak su bili Sergi i Perez kad su dosli. Mislim da trabunja bezveze. Mozda mu fali fizicke spreme al to moze i individualnim treningom. Da ide u B mi je potpuno bezveze
  • vjeko1701
    27.6k
    Mislim da sve nakon Kilira, Nsokija i nadamo se Livija ovisi primarno o odlascima i mogućem igranju LP.
  • Filip Međimurje
    1.7k
    Mene od svih najviše zanima Fuzy Taylor. Jučer sam pogledao par njegovih kompilacija i znam da je to "best of the best", ali lik baš ima ono nešto. Način na koji dijeli lopte i čita igru baš mi je zapeo za oko.

Možda me video vara, ali imam neki osjećaj da bi mogao biti Bobanov skriveni joker.
  • Mr Anderson
    21.3k
    A jedini način da mi potpišemo neko elitno krilo je da izborimo LPFan

Kakvo elitno krilo mi možemo potpisati? O čemu ti pričaš? Nekakvo krilo koje bi mi možda mogli potpisati je nivo npr. Marka Pašalića. A to je miljama daleko od elitnog krila.
  • Paggini
    94.4k
    Za LP su nam nažalost krilne pozicije preslabe i ako će se protivnici morat fokusirat samo na sredinu, bojim se da ponovno neće biti dovoljno za prolazak grupe.Fan

A ne znam baš, kad se usporedi ova ekipa i ona otprije par sezona kad smo nesrećom ostali bez iduće faze, rekao bih da ova ekipa, s Livakovićem je po imenima jača na skoro svakoj poziciji. Jedino bih rekao da je baš pozicija osmice jača u toj ekipi sa Sučićem, ali sve ostalo je ili relativno bolje (obrana, golman ako dođe Livi, lijevi bek, napadač, zamjene) ili tu negdje po kvaliteti (RPG/Valinčić, Stojković/Baturina recimo)

Mislim da je s ovim imenima, pod uvjetom da nitko ne ode od bitnijih i da dođemo u optimalnu formu, ovo bolja ekipa nego zadnji put kad smo bili u LP, ali tu je potreban Kovačević da dokaže to, da posloži ih kako spada protiv nominalno jačih i nominalno jednakih ekipa nama.
  • NKDZ86
    9k
    Jučer sam pogledao par njegovih kompilacija i znam da je to "best of the best", ali lik baš ima ono nešto. Način na koji dijeli lopte i čita igru baš mi je zapeo za oko.

Možda me video vara
    Filip Međimurje

nemoj samo video kompilacije spominjat, odmah mi se anderson costa pojavi pred očima jer je on kupljen na temelju tog
  • ElDorado
    12.9k
    Mi krilo mozemo samo razviti bilo strano ili domace. Ili da ubodemo bingo sto je malo vjerojatno. Ali da moramo bolje od ovog kaj imamo to svakako. Mislim da smo tu trenutno najtanji
  • Filip Međimurje
    1.7k

U današnje vrijeme ipak mislim da je Boban jako veliki filter, tak da ako su ga odlučili dovesti, onda guštam na kompilacije jer vjerujem da ipak nekog vrata vredi. :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.