• Dinamo iznad svih
    686
    Pustili 250 ulaznica za ZD4
  • Georg Koch
    8k
    Zanimljiv tijek prodaje po tribinama i danas.
    Od nekad jutros, ne znam kada tocno sam zapisao ali cca 09h, do sada po tribinama je otislo:
    SD 100
    ZD 200
    ZG oko 400.

Ima nesto i do toga da su se na SD dosta prepustale ulaznice-godisnjaci, pa je broj kupljenih malo veci, ali opet brojke su "tu negdje"
  • bbb medimurje
    5.2k
    Dobar tempo prodaje je i dalje
    950 danas otislo
  • Filip 91
    2.5k
    Ne vjerujem da bude rasprodano ni protiv Vikinga (ako se ovi prođu), ipak nije imenom 'atraktivan protivnik', jbg.
  • NORTE
    26.1k
    Ne vjerujem da bude rasprodano ni protiv Vikinga (ako se ovi prođu), ipak nije imenom 'atraktivan protivnik', jbg.Filip 91

U prodaju će i jug, bit će rasprodan stadion.

Mark my words.
  • NitkoBitan
    37.9k
    Ma moglo bi lako bit rasprodano, ipak je PO Lige prvaka i dosta ekipe ce se do tad vratit sa godisnjih.
  • Dani Olmić
    2.3k
    Mora bit jbg… ako ne bude to je onda za mene jednostavno neshvatljivo… ipak je ljeto, puno ljudi imaju godisnji a Zagreb nije selo vec metropola… pa valjda ce napunit 20.000 majku mu
  • NORTE
    26.1k
    Pa i na ovaj datum imamo skoro 14k ulaznica, uz puno prepuštanja baš zbog godišnjih odmora.
    Sve tri tribine su gotovo rasprodane.

Jasno je da je poslije Gospe u zg više ljudi, playoff, rasprodat će se i SG i ide jug u prodaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.