• Beowulf112
    447
    Oce li smoki doci ili ce se to pretvoriti u sagu?
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    nije jos bio na ljecnickom, cetvrtak ili petak bi triba ja mislim
  • Paggini
    94.2k
    ili ce se to pretvoriti u sagu?Beowulf112

ipak saga čini mi se
  • Jurahrz
    30
    Ivanušec se nije isticao protiv nas županijskih amatera na terminu, ne znam gdje će se u ligi prvaka. Btw, imao je sve mogučnosti da se vrati u Dinamo kad ga je Feyenoord otpisao, ali je njemu i njegovoj dragoj bilo ispod časti da se vrati igrati u Hrvatsku ligu.
  • criticus
    9k
    Meni je jasno da netko ne želi Ivanušeca iz nenogometnih razloga, koje iskreno neznam ni koji su. Pričalo se da želi ići da je inzistirao i sve to. ok, jasno mi je. Ali da netko ne želi da dođe iz nogometnih razloga mi nije jasno, naravno uz uvjete koji bi nam odgovarali. Profilno može biti osmica koja nam treba, igrao je lani grčku ligu, ok ne standardno ali da je standardno nebi bio dostupan. Posudba uz opciju otkupa za milijun-dva, na neku plaću rotacijskog ranga dok se ne dokaže. Ima 27 godina, još dosta nogometa ispred sebe.
  • deki87
    151
    Cisto sumnjam, da bi pristao na nekih 300-400k kad je toliko želio ići van i prema capology u Feyenoordu ima 1,23mio.
    Neka njega vani, doće nama i bolji s većom željom.
  • Paggini
    94.2k
    Ali da netko ne želi da dođe iz nogometnih razloga mi nije jasnocriticus

Lik je grozan igrač trenutno i zadnje tri sezone, pa eto ako sam razjasnio!!!!
  • criticus
    9k
    Odličan je igrač. Baš onakav kakav nam treba. Šta sad?
  • Paggini
    94.2k
    Moram u tom slučaju povući svoju tezu da je loš igrač, pošteno od tebe kolega!
  • Efes Pilsen
    16.5k
    Bodo vraca bivse igrace izvana, ali oni i zele doci nazad (naravno, placa je isto jaca). Ne pricamo o Kovacicu, pricamo o Ivanusecu koji ima problema s glavom prvenstveno. Ne vidim ja kod njega neku veliku zelju za povratkom, da je ima vec bi bio u Maksimiru.
    Gledam Orsica, koliko je on puta bio u Maksimiru nakon odlaska, nudio se da dode nazad, dobio odbijenicu i otisao na Cipar dokazat da se moze vratit.
    Ivanusec ne zasluzuje da se slini nad njim, on treba bit taj koji ce slinit.
  • Omake
    19.7k
    Gledajući razne Nsokieve izvore i highlightse, djeluje mi kao da je bio neka 6,8 playmaker od 167cm (najniža visina koju sam naša online), pa u zadnje 2 godine narastao 15-20 cm (većina stranica ga sada vodi kao 185cm) i onda PSG od njega pokušao napraviti krilo jer je u pubertetu dobio par razina dominantniji atleticizam.
  • Jurki
    27.2k
    Ali da netko ne želi da dođe iz nogometnih razloga mi nije jasno, naravno uz uvjete koji bi nam odgovaralicriticus

Ajmo onda nogometne razloge.
    Visok ugovor kojeg se sigurno nebu htel odreci. Dolazak u Dinamo i sigurno bi trazio garantirano mjesto u momcadi.
    Totalno je van match fitnessa, i nekakve forme.
    Dal imamo luksuz ga cekati da on nekog kurca odigra u Hnlu.. a kamoli u Europi?
    Umjesto koga bi on igral u ovom danasnjem Dinamu. Problemi s ozljedama. To je kaj je trenutno.. a mozemo slobodno i o tome kak smo ga trebali čekati dugo da proigra u kontinitetu dobro.
    Ne vidim bas niti jedan razlog zakaj bi bilo dobro da ga dovedemo. Osim reputacije naseg bivseg igraca i povremenog reprezentativca (od igranja za repku je daleko mrvicu manje nego ja).
  • criticus
    9k
    Moram u tom slučaju povući svoju tezu da je loš igrač, pošteno od tebe kolega!Paggini

Znao sam da ću te uvjeriti. Civilizirana i argumentirana diskusija dovede do kompromisnog zbližavanja i adektavnog zaključka.
  • Borovljanin
    678

Možeš ugasiti vatru oko Ivanušeca i staviti krug iz sezone u grčkoj i krug zadnje sezone u nizozemskoj? Baš me zanima kakve rezultate ima, ako već nisi stavljao.
  • Ljubo
    1.4k
    Ne znam samo što će nam Ivanušec? Koju poziciju bi igrao i umjesto koga? Lijevo krilo gdje smo doveli Oršića i imamo Hoxhu i Vidovića? Za plaću od 700k i bonuse? 2 i pol sezone ne igra ozbiljan nogomet. Nije to onaj igrač koji je odlazio. Meni ga se nebi dalo čekati ako bi/kada bi ušao u formu. Toliko od mene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.