• Ljubo
    1.4k
    Bravo, da zaboravio. Eto ne mogu se sjetiti ni jednog onda.
  • ZGBhoy
    2.1k
    Pod uvjetom da nemaš svog igrača iste pozicije i sličnog potencijala. Vjerujem da je ovo samo prijelazni period dok iz škole ne počne izlaziti sličan profil i slična kvaliteta.The Undertaker

Slazem se sa ovim al se takoder slazem sa ostalima da Hrvatska nije bas poznata za izbacivanje krila
  • Cosimo
    60
    Možda se mogla ubaciti otkupna klauzula za postotak u slučaju Nsokija.
    To je praksa nekih klubova, ponajviše portugalskih. Benfica i Porto ubacuju klauzulu da mogu otkupiti dio postotka za određene iznose.
    To bi godilo u ovom slučaju ako dođe do eksplozije vrijednosti, da se recimo ubacila mogućnost naknadnog otkupa nekakvih 25% za jedan i pol milion.
  • scooniepenn
    7.2k

Od kada je novi sportski sektor na celu sa Bobanom tu, tesko se mogu stavljati znakovi jednakosti s ranijim garniturama. No, cak i ovi jazavci prije, prije 2 sezone nisu niti jednog nositelja prodali. Lani je to bila ciljana cistka tako da zapravo zadnje dvije sezone nemamo isto poucak.
  • Ljubo
    1.4k
    Top transfer, ugovor na 5 godina. Sa Nsokijem i Kravcovom smo završili prijelazni rok za igrače u polju. Još nam samo ostaje Livi.
  • don
    20.8k
    Kad smo mi uopće zadnji put iz škole izbacili europsko krilo?Paggini

Antonio Marin
  • Georginho
    646
    Sa Nsokijem i Kravcovom smo završili prijelazni rok za igrače u poljuLjubo

Imam feeling da nismo, da će biti još iznenađenja.
  • Ljubo
    1.4k
    moguće ali to vidim samo uz odlaske. Ne vidim na kojoj poziciji bi mogli dovesti još nekog a da prije toga ne prodamo.
  • OsamŠest
    7.9k
    Antonio Marindon

I Gabrijel Rukavina
  • Filip Međimurje
    1.6k
    Ljudi koji nisu u biznisu ne shvaćaju da mi zapravo ovakvim i ostalim stvarima iza scene gradimo “infrastrukturu”. Iz vana, ljudi uvijek očekuju da mi kupujemo Ferrarije, a ne razumiju da što će ti takav auto ako je cesta poderana, nemaš garažu i slično.
    Ovakav transfer je puno veća slika od “mogli smo zaraditi 20 milja samo tak da smo platili milju i pol”.
  • Bryan
    123

Soudani na krilu i Pinto iza njega na beku. Bio sam na zapadu, prva tekma im je bila a surađivali su za prste polizat.
  • Mathiasovi Chageri
    8.9k
    Kad smo mi uopće zadnji put iz škole izbacili europsko krilo?Paggini

15/16 smo prodali jednog takvog u Wolfsburg. Josip Brekalo.

Ne sjećam se drugog.
  • ElDorado
    12.9k
    Brekalo je stvarno bio jebeni talent. Kako je uspio sjebati karijeru pogresnim odlukama
  • ElDorado
    12.9k
    Nije mi bas bistro od kud Nsoki kao osmica po Olivariju. Kaj sam citao on je tipicni napadac, lijevo krilo. Jedinu tekmu kae igrao za PSG je usao umjesto Douea. Čini mi se pravo napadacko krilo s ulaskom u sredinu. Mozda najblize onom kae Vidovic trebao igrati ali ovaj je vjerojatno duplo brzi
  • Paggini
    94.1k
    Čini mi se pravo napadacko krilo s ulaskom u sredinu. Mozda najblize onom kae Vidovic trebao igrati ali ovaj je vjerojatno duplo brziElDorado

Meni po ovome što sam čitao izgleda kao klon Stojkovića dok je ovaj igrao na krilu i ordinirao i po sredini ako je bilo potrebno, što bi bilo izvrsno ako bi MPV bio iza njega, pa mu ostavljao prostor i navlačio na sebe igrače.

A sad ne znam, možda potencijalno u klubu misle da mogu dobiti još jednog Stojkovića s obzirom da su profilno slični na krilu, tko će ga znat

al to je jako plitko, pričam iz guzice i dojma, fkt nemam pojma šta će bit s njim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.