• dinamofan
    42
    koji mob imas? meni na iphoneu nema te opcije mogu dodati samo kartice od banke
  • duksy
    691
    Imam android.
    Nemam pojma kako je na iphoneu.
    Ja tako ubacujem i boarding passove i ulaznice za koncerte.
    Možda netko drugi zna kako je kod iphonea.
  • austrijanac
    12.6k

Isto tako, po meni jos jednostavnije.

Jedno sam skuzio a to je da na sluzbenom iphoneu mi lakse ocita ulaznicu nego na privatnom androidu.

To je ona prica da iPhone ulaze puno više u zaslone i piksele.
  • miro
    9.4k
    možeš pliz opisat postupak dodavanja godišnje u Apple Wallet, ja to nikako ne uspijevam napraviti
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    Popust i bodovi na godišnju idu neovisno o potrošnji, ono i za jednu pivu.
    Povezali su podatke pa je dovoljno skenirati samo kôd za Plavi korner bodove i obračuna popust ak imaš godišnju.
  • Sajla
    22.6k
    2 pive = 11 eura (4,5 piva, 1 čaša), bodovi obračunati, na računu piše "kupac: godišnjaci". Popust ne vidim...
  • BBBaranja
    5k
    Nije ni meni obračunao popust,ali ovaj puta sam dobio bodove za potrošnju.
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k

Uzel sam na dvije različite blagajne, na svakoj po solo pivu, skeniral samo Plavi korner kôd i po 4,05 sam svaku platil

Screenshot-20260731-200215-m-HPB.jpg
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k

Na "trećoj" blagajni u poluvremenu ista situacija kak i tebi + žena (podaci poznati uredništvu op.a.) ljudima odbijala uzimati čaše za zamjenu
  • Sajla
    22.6k
    nije stvar u popustu, čaši, cijeni.. nego da se konačno i taj dio posloži. a mislio bi da će to biti najlakše jer je to ugostiteljstvo, s time u Hr bar ljudi imaju iskustva. bude valjda došlo na red.
  • BBBaranja
    5k
    Upravo su mi dodani bodovi za potrošnju na plavom korneru s tekme protiv Thuna :clap:
  • podravskimodrikibicPMK
    386
    Za dolazak na Thun se dobivalo 10 bodova a na pravilima bodovanja piše UEFA kvalifikacije (pod veće utakmice (2)) 30 bodova. Bilo bi lijepo da se ili promjeni kaj piše ili da onolko kolko bi se trebalo dati.
    Ne serem samo da bi srao, znam da nije velika razlika al ako nije nešto kaj se teško mijenja, zakaj ne prokomentirati
  • Mihael2305
    2.6k
    Poslao sam mail u petak ujutro, zato što mi se nije obračunao dolazak na thun, i dalje nema odgovora. Dal odgovaraju brzo na mejlove ostalima?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.