• dinamofan
    42
    koji mob imas? meni na iphoneu nema te opcije mogu dodati samo kartice od banke
  • duksy
    676
    Imam android.
    Nemam pojma kako je na iphoneu.
    Ja tako ubacujem i boarding passove i ulaznice za koncerte.
    Možda netko drugi zna kako je kod iphonea.
  • austrijanac
    12.6k

Isto tako, po meni jos jednostavnije.

Jedno sam skuzio a to je da na sluzbenom iphoneu mi lakse ocita ulaznicu nego na privatnom androidu.

To je ona prica da iPhone ulaze puno više u zaslone i piksele.
  • miro
    9.4k
    možeš pliz opisat postupak dodavanja godišnje u Apple Wallet, ja to nikako ne uspijevam napraviti
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    Popust i bodovi na godišnju idu neovisno o potrošnji, ono i za jednu pivu.
    Povezali su podatke pa je dovoljno skenirati samo kôd za Plavi korner bodove i obračuna popust ak imaš godišnju.
  • Sajla
    22.5k
    2 pive = 11 eura (4,5 piva, 1 čaša), bodovi obračunati, na računu piše "kupac: godišnjaci". Popust ne vidim...
  • BBBaranja
    5k
    Nije ni meni obračunao popust,ali ovaj puta sam dobio bodove za potrošnju.
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k

Uzel sam na dvije različite blagajne, na svakoj po solo pivu, skeniral samo Plavi korner kôd i po 4,05 sam svaku platil

Screenshot-20260731-200215-m-HPB.jpg
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k

Na "trećoj" blagajni u poluvremenu ista situacija kak i tebi + žena (podaci poznati uredništvu op.a.) ljudima odbijala uzimati čaše za zamjenu
  • Sajla
    22.5k
    nije stvar u popustu, čaši, cijeni.. nego da se konačno i taj dio posloži. a mislio bi da će to biti najlakše jer je to ugostiteljstvo, s time u Hr bar ljudi imaju iskustva. bude valjda došlo na red.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.