• vjeko1701
    27.3k
    Kolko sa shvatio, dva su razloga.

Pošto sve kreće iz pravila da se radi ovog igra ne smije zaustavljati, izvođenje gol-auta najčešće traje kraće od pripreme izvođenja kornera. Da bi provjeravali gol-aut, morali bi zaustaviti igru i bilo bi gotovo nemoguće brzo ga izvesti.

Drugo, gol aut nije potencijalna gol šansa, korner je. Ok, ak ne dosudiš korner, ne daješ ekipi potencijalnu gol šansu, al to nije filozofija kojom se vode. Filozofija kojom se vode je da i dalje sudac mora voditi utakmicu. I dalje mora donositi odluke koje vidi. Ako krivo dosudi gol-aut, nije potencijalan gol radi njegove greške. Ako dosudi korner, je.
  • crophantom
    6k
    Daj zamislite da se provjeravaju ne dosuđeni korneri, tekma bi trajala 3 sata, a u HNLu mozda i 4.

Vec vidim, od 25. Do 30. Minute Pajač se drži za slušalicu, ljudi pizde, na kraju ipak potvrdi gol aut i ajmo dalje
  • hardek
    11.4k
    Meni je smiješno da smo mi jučer čekali preko 30 sekundi s loptom na centru da se provjere ona 2 gola. Nadam se da sucima samo treba vremena da se naviknu na novu tehnologiju jer ako se oni golovi provjeravaju minutu, šta će bit kad budu neki koji su stvarno diskutabilni
  • DrRatoljub
    1.2k

Da, zna li itko kaj se gledalo? Posebno kod drugog gola se i s tribine vidjelo da zaleđe nije ni blizu.
  • hardek
    11.4k
    Da, zna li itko kaj se gledalo? Posebno kod drugog gola se i s tribine vidjelo da zaleđe nije ni blizu.DrRatoljub

Pojma nemam, meni je prvi još gori. Doslovno ne postoji ništa šta se moglo/trebalo provjeravat. Ajde jos kod drugog moraju crtati linije vjerovatno ili očitavat ih
  • Eduardo
    30.2k
    Pojma nemam, meni je prvi još gori. Doslovno ne postoji ništa šta se moglo/trebalo provjeravat. Ajde jos kod drugog moraju crtati linije vjerovatno ili očitavat ihhardek

U slučaju da su stvarno povlačili linije kod drugog gola bilo bi bolje i za njih i za nas da se još danas ostave suđenja... čista pozicija Belje da čišće ne može.
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    Jebote led Slaven je u ove 2 sezone na transferima zaradio oko 6 milja eura, a potrosili su ravno 0 i jucer njihov trener mrtvo hladno kaze cilj je sto prije izbjeci opstanak i razvijati mlade igraceZg123

to je temeljni cilj i početni narativ za barem 5 klubova u ligi, Šafarić je isto tu mantru tjeral zadnje dvije sezone tamo negdje do početka ožujka (cca do 35 bodova). Belupo je na kraju prošle sezone najavil da im je plan borba za 4.mjesto.
  • Ludovic IX
    12.3k
    jedino sto je moglo bit sumnjivo je dodavanje na lijevoj strani prij3 centwrsuta ali to se ne vidi u sažetku
  • veselko tenžera
    8.5k
    Uz ogradu da možda novinari nisu dobro prenijeli, fino ga je Garcia spustio Livaji izjavom : "... a u gostima je igrao jako dobro kad je ušao. No, umorio se kasnije"

Ušao u 63. minuti :smile:
  • Chempers
    1.4k
    Jebote led Slaven je u ove 2 sezone na transferima zaradio oko 6 milja eura, a potrosili su ravno 0 i jucer njihov trener mrtvo hladno kaze cilj je sto prije izbjeci opstanak i razvijati mlade igrace...smijesna liga sa smijesnim klubovima i njihovim "ambicijima"Zg123

I onda dođe netko i jačinu kadra i kvalitetu trenera kluba s proracunom od 70 mil mjeri po tome kako prolazi u takvoj ligi. Malo puno previše se zabrijalo na golijanje Slavena ili Osijeka a zaboravilo se na ono što je već odavno glavni kriterij uspjeha za Dinamo. Ok, vratili smo naslov prošle sezone al sad više ne smije biti alibija za Europu.
  • NORTE
    26.1k
    Jebote led Slaven je u ove 2 sezone na transferima zaradio oko 6 milja eura, a potrosili su ravno 0 i jucer njihov trener mrtvo hladno kaze cilj je sto prije izbjeci opstanak i razvijati mlade igrace...smijesna liga sa smijesnim klubovima i njihovim "ambicijima"Zg123

Dobro jutro, a što bi trebao Slaven, ulagati u nekakva kvazi pojačanja pa ne izboriti Europu?
    Čak i da izbore kvalifikacije KL, zarada od toga je nikakva. Klub gleda 350 ljudi.
    Posluju odgovorno, imaju rashode, a kompletan iznos transfera ne ide klubu.
    Mala nacija, malo tržište, mala liga, mali klubovi.
    Osijek ima ambicije, infrastrukturu, lovu, igrače i navijače pa ne može izborit Europu dvije sezone u nizu u smiješnom hnlu.
    U kojem svijetu vi živite?
  • Zg123
    4.1k
    Osijek ima ambicije, infrastrukturu, lovu, igrače i navijače
    U kojem svijetu vi živite?
    NORTE

Ocito ne u svijetu u kojem ti ovako vidis Osijek. Niti imaju vise ambicije, niti love, niti igrace, a navijace nikad nisu ni imali. Jedino im je ostao stadion.
  • rakurs
    3.1k
    Razumijem poantu, i slažem se s ovim dijelom za Europu. Prošle sezone to je bilo jako loše i Kova će sada morati pokazati više, prvenstveno u onom dijelu s hrabrosti i pristupom.

Ali, kao i s većinom drugih tvojih upisa, neke stvari su pretjerane. Kao prvo, tko zaboravlja na to da je Europa glavno mjerilo? Koliko se ja sjećam, ogromna većina ovdje je po završetku sezone pisala u stilu "svaka čast svima na ovoj dominaciji u HNL-u, ali sad čekamo Europu sljedeće sezone".

Kao drugo, jel se to ne bi trebalo veseliti što napokon HNL odrađujemo onako kako bi trebali? Godinama smo itekako kašljucali u prvenstvu, i bodovima, a da ne govorim o samoj igri i dojmu. Sada kada je to napokon na razini za koju većina nas smatra da je dobra, opet se pronalaze razlozi za obezvrjeđivanje toga samo da se iskaže skepsa o Bobanu i Kovačeviću.

Ponavljam, Europa mora biti važan dio konačne ocjene za Kovu, ali ovi upisi gdje se uspjesi u prvenstvu konstantno umanjuju mi idu na živce. Jesu to Slaven, Gorica ili Osijek sada toliko slabiji u odnosu na prije dvije, tri godine ili smo i mi neki vrag napredovali?
  • Jurki
    27.1k
    Osijek ima lovu, igrače i navijačeNORTE

:rofl: :rofl:

Ako s lovom nisu mogli nist napraviti.. onda ce sad bez Ugroeura jos manje.
    Imaju samo srece kaj u ligi obitava jos utopljenika, pa ce prezivjeti jos godinu dana u prvoj ligi.
  • emilperska
    17.6k
    Prije par sezona sam ušao u zabludu da prijelazni rok ovog donjeg doma HNLa ocjenjujemo 01.08. i zajebao sam se.

Većina tih transfera su free agency i najveće ubode naprave od 15.8. pa nadalje kad igračima krenu propadati neke opcije koje su čekali + imaš one igrače koji žele izbjeći pripreme i uzet si GO što duže (ne zajebavam se, znam jednog lika iz HNL-a koji je ciljano razvlačio potpis do iza Oluje da ode sa ženom i djecom na more). Uglavnom, iza 15.08 će ovo biti drukčija slika. Npr. Slaven je potpisao Nestorovskog kad su mu propale sve opcije u Seriji B koje je htio.

Ono što sam pisao ranije, HNL generalno ima problem toga da je 9 ekipa sigurno za ostanak i da ih za to sve boli kurac jer uvijek postoji neki Rudeš, Vukovar, Dragovoljac koji će bit dežurni pedro za ispast, a ovi će moć palamudit po istom obrascu do 2035. dok HNS ne dođe pameti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet