• vjeko1701
    27.3k
    Kolko sa shvatio, dva su razloga.

Pošto sve kreće iz pravila da se radi ovog igra ne smije zaustavljati, izvođenje gol-auta najčešće traje kraće od pripreme izvođenja kornera. Da bi provjeravali gol-aut, morali bi zaustaviti igru i bilo bi gotovo nemoguće brzo ga izvesti.

Drugo, gol aut nije potencijalna gol šansa, korner je. Ok, ak ne dosudiš korner, ne daješ ekipi potencijalnu gol šansu, al to nije filozofija kojom se vode. Filozofija kojom se vode je da i dalje sudac mora voditi utakmicu. I dalje mora donositi odluke koje vidi. Ako krivo dosudi gol-aut, nije potencijalan gol radi njegove greške. Ako dosudi korner, je.
  • crophantom
    6k
    Daj zamislite da se provjeravaju ne dosuđeni korneri, tekma bi trajala 3 sata, a u HNLu mozda i 4.

Vec vidim, od 25. Do 30. Minute Pajač se drži za slušalicu, ljudi pizde, na kraju ipak potvrdi gol aut i ajmo dalje
  • hardek
    11.4k
    Meni je smiješno da smo mi jučer čekali preko 30 sekundi s loptom na centru da se provjere ona 2 gola. Nadam se da sucima samo treba vremena da se naviknu na novu tehnologiju jer ako se oni golovi provjeravaju minutu, šta će bit kad budu neki koji su stvarno diskutabilni
  • DrRatoljub
    1.2k

Da, zna li itko kaj se gledalo? Posebno kod drugog gola se i s tribine vidjelo da zaleđe nije ni blizu.
  • hardek
    11.4k
    Da, zna li itko kaj se gledalo? Posebno kod drugog gola se i s tribine vidjelo da zaleđe nije ni blizu.DrRatoljub

Pojma nemam, meni je prvi još gori. Doslovno ne postoji ništa šta se moglo/trebalo provjeravat. Ajde jos kod drugog moraju crtati linije vjerovatno ili očitavat ih
  • Eduardo
    30.2k
    Pojma nemam, meni je prvi još gori. Doslovno ne postoji ništa šta se moglo/trebalo provjeravat. Ajde jos kod drugog moraju crtati linije vjerovatno ili očitavat ihhardek

U slučaju da su stvarno povlačili linije kod drugog gola bilo bi bolje i za njih i za nas da se još danas ostave suđenja... čista pozicija Belje da čišće ne može.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet