• Milki1
    44
    Gledam ovaj bijelo-plavi podcast i onaj celavi i onaj tomislav sto ih vodi progonoziraju da ce Osijek bit 3 znaci kaj je s glavom koliko god su tovari losi nit mogu bit ispred njih a bome ni ispred Varazdina ja se mislim bude te li 6 puna saka brade.
  • Zg123
    4.1k
    Ma treba nam barem jos 1 klub kojeg ce iznjedrit Prva NL i koji nece biti prolaznik u HNL-u. Mislim da ce to biti Kustosija jer Bara ima lovu i ambicije, a i lakse ce prodati svoje eksponate. Ovako kad Rudes i ostala boranija kao prolaznici udju u HNL svi ovi klubovi Gorica, Slaven, Istra, Lokomotive sto gnjile na sredini tablice i kojima je cilj ne ispasti su sigurni pa automatski ne moraju nis pretjerano ulagati i mirno plove ligom bez presinga
  • Ludovic IX
    12.3k
    a vidiš, ja imam suprotno mišljenje. Sumnjam da bara želi prvu ligu jer u prvoj ligi bi se vidjelo da su njegovi igraci odroni i nebi prodao nikoga. Ovako u drugoj malo i iskoče i na ime njega proda/utopi nekog klincs za par milja
  • Omake
    19.5k
    Super mlada Istra danas. Prosjek 21 godina, dva momka od 17 godina. Nije ni klupa puno starija.
  • Droljo
    30.5k

To bi mogla biti golijada.
  • podravskimodrikibicPMK
    377
    Super mlada Istra danas.Omake
    Lokomotiva isto strašno starija sa prosječno tri godine više, na klupi najstariji igrač 24 godine (naš bivši Leon Belcar), 4 ispod 20 godina
    Inače se kroz prvenstvo pomlađuje ekipa ali ovak startati (s obje strane) meni dosta zanimljivo
  • Dudu 9
    1.1k

Za par kola će kmečati, i srati po svim igračima koje imaju.
    Nitko nije potpuno realan kad je njegov klub u pitanju, ali oni su baš klauni po tom pitanju, od potpune apatije do euforije i kurčenja bez ikakvog pokrića im je potrebno vrlo malo.
  • Ljubo
    1.4k
    Imaju oni matoraca u ekipi, Pajač, Marić i Posavec
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention