• Jos-Optimus
    12.4k
    Ja samo zelim reci da treba vjerovati procesu, možda bude top, možda flop, ali treba čovjeku dati priliku pa da vidimo što su vidjeli ljudi u klubu. Suludo mi je kada netko buba da je čovjek promašaj, a nije ga nikada vidio.
  • GeneralNapoleon
    2.5k
    Po ovome kaj je nas dr. Analist izvadio meni se cini kao odlican free transfer za tocno takvog tipa igraca koji nam fali.
  • Orc123
    16.4k
    Kaj se tresete, ovo je zamjena za Miška....nemre biti Sucic a da bude zamjena. Doci ce jos jedan vezni! :smile:
  • hardek
    11.3k
    Omake bi trebao bit na Dinamovom platnom spisku makar za smirivanje tenzija među Dinamovim pukom
  • veselko tenžera
    8.5k
    Meni se čini da ljudi ne kuže koliko je "zamjena za Mišića" kompleksna priča. Moraš naći igrača koji je:
    - tehnički dobar
    - taktički odličan
    - obrambeno malo čvršći od Mišića
    - napadački možda i malo lošiji, al nije drvo
    - cjenovno prihvatljiv
    - spreman sjediti na klupi dobar dio sezone bez da pravi probleme, a kad uđe svi imaju velika očekivanja
    - karakterno ok

Mišić je jako kvalitetan i dosta rijedak tip igrača. Ako ne nađemo sve ovo gore moramo ga mijenjati drugim tipom igrača čime se kompletne taktičke postavke mijenjaju i svi ostali imaju bar malo drugačije zadatke i uloge. Ovaj Rus mi djeluje kao traženje svega ovoga gore. Ako stvarno dolazi, dobrodošao!
  • Jurki
    27.1k
    ne. Omake bi trebal biti na Dinamovom platnom spisku da kao krt ruje, kopa i trazi dobre no name igrace.. koje bi poslije prodali za kamione eura.
    Jbg sve je stvar tajminga.. lako rec igrac xy je klasa kad to i babe na placu vide.
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    Prava zamjena za misica, da zamjeni kvalitete Misica bi kostala 4 5 miliona, a nerealno je da imas dva takva. Tako da ko god dolazi mora mu falit nesto.
  • ZG plavi 01
    505
    Jako seljacki i nekulturno kaj ljudi ne zele da dovodimo Ruskog igraca u klub, nadam se sto manje takvih navijaca u klubu. Imali smo jednog Komnena Andrica u klubu koji je Srbin, a o Dinamu je govorio najpozitivnije moguce i uvijek je davao sve od sebe
  • Jurki
    27.1k
    Tako da ko god dolazi mora mu falit nestoFatos Beqiraj

Svaki stranac koji dolazi u Dinamo "nekaj mu fali" do razine svjetske klase. Jebiga.

Svjetska klasa se ne dovodi na placu od par stotina keka godisnje.

Svjetsku klasu mozemo samo imati ako izađe iz inkubatora Hitrec-Kacijan drugac nikak.
  • antecacic
    377
    Igrali su za Dinamo već Srbi s kojima smo ratovali i od čijih je metaka poginuo priličan broj navijača 90ih te muslimani s kojima smo u BiH ratovali i za vrijeme tog rata su igrali u Dinamu. Tako da ne vidim razlog da ne igra Rus 2026. godine. Ono nije naš rat svakako koliko god vas HDZ uvjeravao u suprotno, koliko god imali simpatije i slali financijsku i logističku pomoć prema Ukrajini.

Čini se odličan igrač za rotaciju prema Wyscoutu i onom što vidim.
  • Kermit
    999

Nemoj miješati kruške i jabuke.
  • Sajla
    22.5k
    Ako su ga u klubu odabrali i dečko stvarno dođe, najgora stvar koja će se dogoditi je da će na nekim drugim stadionima skandirati 'Slava Ukraini' u smiješnom pokušaju da ga isprovociraju. Da je u pitanju neki putinovski luđak, onda bi gledao prema transferu u beogradski pašaluk ili kod nekih Turaka. Ako želi doći u Zagreb, siguran sam da zna kamo dolazi, kakvo raspoloženje tu vlada i gdje leže naše simpatije. A onda mogu pretpostaviti i kako razmišlja o tome što se događa s njegovom zemljom.
  • Crusades
    25k
    Treneru, pa 5 mjeseci vas nije bilo. Cijelo vrijeme Dinamove dominacije u HNL-u :sad:

Kako to da ste se odlučili baš na ovoj temi uključit?

Da ne offtopičarim previše, siguran sam da su se raspitali za stavove gospodina iz Rusije, nemam problem da dođe u Dinamo ako nema proratne stavove Putinovih pudlica.
  • don
    20.7k
    178 utakmica, 22 gola, 4 asistencije.

ima bolju statistiku od pola krila za koje bi ovdje rekli da su pojačanje.
  • Mali Zeus
    21.9k

:rofl: daj se sredi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.