• Blue Label
    292
    Neka Rusa, fali nam malo krvi u svlačionici
  • Laugreano
    5.8k
    kad je dolazio Petković, Oršić, Dilaver da li si mislio da su pojačanja?
  • CastAway1986
    6k
    Neznam kakav je nisam ga nikad gledao ,iznenađujuci izbor moram priznat..Ali ako pogode s njim treba reci da nam je scouting napokon poceo raditi ozbiljne stvari!
  • Blueshadow86
    5.3k
    Otkud sada smeta što je Rus? Imali smo i Komnena Andrića koji je Srbin pa šta onda? Izrazito korektan čovjek, a i nogometaš.
  • marcio amoroso
    52.5k
    Ne volim hvaliti forumaše, ali kolega @Omake je baš top. Zna o nogometu, uvijek studiozan, točan. Pravo osvježenje na forumu :clap:

Edit: i još nešto. Na svaku zamolbu za neki graf ili analizu odgovori doslovno svima.
  • Kujtim Shalla
    10.6k
    Ja kao osoba koja je vaspitana da nemam predrasuda ,a pošto i sam živim vani , naučio sam poštovati sve dobre ljude i dijeliti ih isključivo na dobre i loše. Svi koji me poznaju osobno znaju koliko sam se zalagao i koliko se još zalažem za Ukrainu, podržavam ih svim srcem i imam jako puno braće tamo . Ne poznajem Rusa , ali ako je klub tako odlučio da je on za naš Dinamo ,a pokaže se da jeste ,i da je normalan čovjek onda ima moju punu podršku. A ako budem kritizirao,a hoću bit će tp isključivo zbog predstave na terenu. Ali hajmo stati na loptu. I dosad se pokazalo da puno toga nije istina i vjerujem tek kad vidim da je klub predstavio igrača
  • Profesor Baltazar
    141
    Taj naš Rus će bit ko Ivan Drago iz filma Rocky III
  • Mr Anderson
    21k
    Neznam kakav je nisam ga nikad gledao ,iznenađujuci izbor moram priznat..Ali ako pogode s njim treba reci da nam je scouting napokon poceo raditi ozbiljne stvari!CastAway1986

Nitko ga nije nikad gledao, opet jedni su odmah zaključili da bude promašaj, a drugi da bude pojačanje.
    Netko iz kluba ga je gledao i skautirao, meni je to dovoljno. Ak je besplatan, ne možemo puno zajebati.
    A to kaj je Rus, ne treba ga radi toga križati, birno da je normalan, da nije neki zadrti Putinovac.
  • Noel
    22.8k
    To kaj je rus me zaboli ona stvar. Ovdje je zbog nogometa. Dokle više politika u nogometu, kako neki ljudi mogu bit zaluđeni tom pošasti to je nevjerojatno...

Zanima me jedino jel kvalitetan igrač za Dinamo i za ciljeve koje Dinamo ima u planu.
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    Rotacijski besplatan relativno mlad igrac, ne moze bolje. Da dodje neka "zvijezda" htjela bi igrat ko sto je villar bio a platili bi ga dosta.
  • VolimDinamoOo
    554
    Ako je istina, dobrodosao Rus!
  • Dzoni
    7.1k
    Ne znam stvarno ništa o njemu, neću još suditi. Dinamo koliko znam nije ograničen što se tiče dovođenja igrača na temelju vjere, nacije i dr. tako da tu ne bi trebao biti problem. Ako je osoba normalna, a najčešće, barem javno, su nogometaši suzdržani oko tih tema i ne prave probleme
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Nek bude po igrama sličan Kharkovu iz vaterpolo repke i bit će ovo top pojačanje. :cool:
  • Roky
    144
    Evo ja malo usporedjujem s nasim Misicem koje je odigro 2700 min. A on je odigrao 1090 mislim da uopce nije toliko los igrac u duel igri je prejak e sad premalo minuta mi je za neke druge usporedbe s Misketu ima dobar dribling to vidim a i @Omake ga je top Skautiro
  • Jurki
    27.1k
    Jbg nismo klub koji moze spičiti 20 milijuna eura na pojacanja svake godine.
    Ove godine nam je Livakovic prioritet broj jedan. Dogodine bu neka druga pozicija.
    Tako se gradi momcad za duze staze.
    Lani je trebalo biti brz, ove godine se ocekuje tocnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.